SpotOn maj ’22: Mathias Daugaard – skating og streetwear

Del på Facebook

I maj måneds udgave af SpotOn medvirker skagboen Mathias Daugaard. Mathias har netop lanceret sit eget tøjmærke Gadekluns.

God læsning ☺️

Hurtigt et par linjer om dig selv – hvem er Mathias?

Skagens ældste skater, Mathias Daugaard på 32år.

Du har for nyligt lanceret dit eget tøjmærke Gadekluns. – Hvad er idéen bagved?

Gadekluns. er tøj der godt må blive snavset og få huller i.
Det er min måde at bidrage til gadeidræt miljøet i Danmark på. Gadeidræt kan være street basket, skateboarding, parkour, gadefodbold, street dance, BMX, rulleskøjter, løbehjul og street hockey.Tøjet er lavet af miljøvenlige materialer som økologisk bomuld og genbrugt polyester. Faktisk så er t-shirten lavet af 100% genbrugsstof, der ikke er farvet igen, hvilket sparer energi og vand, samtidig med at det reducerer forurenende stoffer og CO2-emissioner.

Har du planer om flere designs?

Ja, der kommer mange flere designs og mange flere farver i fremtiden.

Du er habil skater. Hvad giver skateboardet dig?

Skateboarding giver mig en følelse af frihed. Den eneste man konkurrer imod er sig selv, ingen modstandere, kun holdkammerater.

Hvad er målet på lang sigt med dit tøjbrand?

Gadekluns. er et brand der giver igen, så målet er at kunne bygge en skatepark i Skagen for de mange millioner jeg kommer til at tjene. Haha..Når man bor i en kommune der har mere fokus på palmestrande, vandkunst og flotte rundkørsler, må man gøre noget selv. Gadeidrætten i Skagen er jo næsten helt død.

Tak til Mathias for sin medvirken – og god vind med projektet.

Du kan besøge Gadekluns. webshoppen her!

Læs også