SpotOn Feb. 22: Poul Rødseth – en sand SHK legende

Del på Facebook

I februar 22 udgaven af SpotOn – hvor vi sætter fokus på en lokal – har vi smidt 5 hurtige spørgsmål til Poul Rødseth. Poul har blandt andet stået bag en række succesfulde foredragsarrangementer til gavn for Skagen Håndbold Klub.

Kort og godt – hvem er ham Poul?
Poul er en utrolig engageret person. Poul er lidt af en enspænder, der sætter andres ve og vel først. Poul er meget omsorgsfuld og ham der sikrer at alle har det godt. Jeg vil gerne have overblikket og styr på det hele.

Mange kender dig bl.a. som foredragsannoncøren – hvordan fik du idéen til disse foredrag?
Jeg fik ideen en aften jeg så “Kurs mod fjerne kyster” – jeg havde længe drømt om at kunne bidrage med noget ekstra til vores lille klub. Jeg havde mange ideer og de koster penge, så hvis de skulle udleves, krævede det penge og dem ville jeg gerne selv skaffe. Det blev så senere til yderligere 2 foredrag og 82.000 kroner til den klub jeg brænder for. Det har også været fedt at tilbyde oplevelser – ikke blot kun byens, men hele regionens borgere. 1200 personer har overværet mine arrangementer.

Du er meget engageret i Skagen Håndbold Klub. Hvad betyder klubben for dig?
SHK betyder ALT for mig. Børnene, forældrene og de relationer der er skabt betyder ALT for mig. Det der er skabt er ikke blot træner/udøver – men gode venskaber. Jeg værdsætter alle de oplevelser jeg får med børnene. Og jeg sætter en ære i selv at skabe dem. Og så længe jeg kan gøre en forskel for børnene, bliver jeg ved.

Hvad med din egen håndboldkarriere. Hvor længe er du kommet i klubben – og spiller du stadig?
Jeg var tidligere en meget aktiv håndboldspiller, som levede for håndbolden. Var aktiv i omkring 20 år og nød hvert sekund. Flere alvorlige knæskader betød imidlertid, at lægerne frarådede mig at fortsætte. Så sidste kamp blev spillet i 2017.
Jeg har været aktiv i klubben fra 1991 til 1997 og fra 2017 til nu som træner.

Har du fremtidige arrangementer på tegnebrættet?
Lige pt er der ikke noget på tegnebrættet. Men man ved aldrig med mig, der er masser af ideer. Men har også lært at det kræver enormt meget tid og man skal turde tage chancer.

Mange tak til Poul for deltagelsen! 😊👍🏻

Har du eller foreslag til en lokal person, vi skal hive fat i, så er du velkommen til at kontakte os på [email protected].

Læs også