SpotOn januar ’22: Skagen Padelcenter

Spil padeltennis i skagen
Del på Facebook

Hvem er holdet bag Skagen Padelcenter, og hvad er Jeres baggrund for at åbne Skagen Padelcenter?
Vi er to familier fra henholdsvis Skagen og Frederikshavn, som her i 2021 er gået sammen om dette spændende familie-projekt. Vi er alle drevet af idrætten og padelsporten.

Kan du give en kort præsentation af padel-konceptet?
Vi tror og håber på, at et padelcenter i Skagen kan bidrage til endnu flere sportsaktive beboere i Skagen og opland, og hermed give alle interesserede muligheden for at hygge sig på tværs af familier og generationer. Padeltennis er en sportsgren, som kombinerer action med sjov, konkurrence og hyggetid, og er samtidig nemt og hurtigt at lære. Padelsporten er pt. Danmarks hurtigst voksende sportsgren og én af årsagerne er uden tvivl, at man kan mødes på kryds og tværs uanset alder, køn og færdigheder, hvilket gør denne sportsgren helt unik.

Hvad er status på byggeriet, og har I en forventet åbningsdag?
Vi påregner, at der bliver frit spil i uge 6, da der stadig vil være håndværkere i hallen for at ligge sidste hånd på alle faciliteterne. I uge 7 og 8 satser vi på nogle travle ferieuger og her kan man i begge uger spille til introduktionspris, så man kan afprøve padelsporten her i Skagen sammen med familie og venner.

Hvad vil hallen indeholde?
Vores nybyggede hal vil indeholde 3 doublebaner, 1 singlebane samt 1 badmintonbane. Derudover er der et 120kvm stort loungeområde, som er hævet op i 3 meters højde, hvor man kan sidde og kigge udover banerne og nyde noget varmt eller koldt at drikke. Herudover har vi også sørget for 120kvm lækre omklædnings-/ og badefaciliteter samt et område med salg af padeludstyr.

Hvad kræver det for en begynder at starte op?
Det kræver et bat, bolde, et par indesko og højt humør for at spille padeltennis. Og der er mulighed for at leje et bat til billige penge. Padeltennis er en meget let sportsgren at lære og er en blanding af squash, tennis og badminton og der er selvfølgelig altid mulighed for at kontakte os vedr. regler, oplæring og træning.

Vi siger mange tak for deltagelsen, og ønsker Jer held og lykke med projektet.

Det var første udgave af SpotOn. Har du et forslag til, hvem vi skal sætte i fokus i de kommende udgaver, så er du velkommen til at nominere personen eller virksomheden i kommentarfeltet herunder 😉

Læs også

Leave a Comment