Kappelborg ligger hus til Jazz og frokostplatte fra Iscaféen

Del på Facebook

Lørdag d. 19. marts 2022 går den internationalt anerkendte saxofonist Jesper Thilo, som sammen med sin kvartet på scenen.

Thilo har siden starten i 1960’erne og frem til i dag har positioneret sig som en legende i det europæiske jazzlandskab. Kendt fra Arnvid Meyers Orkester, Danmarks Radios Big Band og diverse ensembler af national og international karakter, har Jesper Thilo sat et markant aftryk på dansk jazz og været garant for et tårnhøjt musikalsk niveau. Han var bl.a. den første til at modtage Ben Webster prisen i 1977. En pris som i 1999 blev tildelt Olivier Antunes, der også er med på scenen denne eftermiddag.

Det var da også Jesper Thilo, der ’opdagede’ den fransk-portugisiske klavervirtuos Olivier Antunes i 1995, da Olivier som bare 22-årig trådte ind på den store jazzscene sammen med saxofonist og kapelmester Thilo. Sidenhen har pianisten med det sydeuropæiske temperament etableret sig som sin generations ’wunderkind’ med flere studiealbums og TV-udsendelser bag sig. 

Jesper Thilo og Oliver Antunes’ musikalske samarbejde har således mere end 20 år på bagen og har vist sig at være opskriften på ”et generationsmøde, der slår gnister”. Thilos varme,  tilbagelænede og poetiske saxofonklang kombineret med Oliviers potente, temperamentsfulde og frygtløse moderne attack giver musikken et strejf af international jazz i krydsfeltet mellem mainstream jazz og moderne jazz.

Glæd jer til et spændende musikalsk møde mellem to virtuose jazzmusikere i en kvartet, som tæller ikke mindre end fire stjerner på den europæiske jazzhimmel.

Maden fra Iscaféen Skagen serveres ved bordet.

Biletter købes her!

Læs også