Højsæson for fitness og nytårsfortsæt

Del på Facebook

Så blev julen og nytåret overstået, og kalenderen skiftet til 2022.

Og januar måned er motionscentrenes helt store måned. Folk har måske spist for meget marcipan og brun sovs den seneste måned – og en sundere livsstil er altid et af de mest populære nytårsfortsætter.

… og desværre også et af de sværeste at gennemføre.

Det kræver hårdt arbejde og viljestyrke – men fremfor alt kræver det motivation.

Skagen Motionscenter er byens ældste træningscenter, og det eneste center som er en medlemsstyret forening..

I Skagen Motionscenter findes der træningsmuligheder for alle typer – unge som ældre, øvede og uøvede.

Som ny i et træningscenter kan det være uoverskueligt at træde ind i hallen, og se de mange forskellige træningsmaskiner. I Skagen Motionscenter kan du få en gennemgang af udstyret – så du ved, hvordan du griber det hele an, for at give dig de bedste resultater og undgå at træne forkert og få skader.

Er man bedre til at træne på hold, så har Skagen Motionscenter også flere gode tilbud til dette. Se mere info på www.skagenmotionscenter.dk.

Atmosfæren i Skagen Motionscenter er hyggelig og venlig, og som en sportsforening har man den motionerende klubfølelse – folk er søde til at hjælpe hinanden, og stemningen er altid god. Efter træningen har motionscentret et caféområde, hvor der drikkes kaffe med træningsmakkerne. Det skal være sjovt og hyggeligt at tage til træning – ellers ryger motivationen hurtigt, og nytårsfortsætter ryger i skraldespanden.

I Skagen Motionscenter finder du byens største udvalg af sportsernæring, som er en ekstra hjælp for at få fuld udbytte af din træning – uanset om målet er et vægttab eller få flere muskler.

Alle kan handle i Skagen Motionscenter. Betalingen foregår via mobilepay.

Godt nytår og god træning 💪🏼

Læs også