Shell i Skagen får ny vaskehal

Del på Facebook

Efter mere end 100.000 bilvaske – Shell i Skagen får ny vaskehal

De sidste 10 år har over 100.000 biler været en tur igennem den populære vaskehal hos Shell Express på Højensvej i Skagen. Nu er det slut. I denne uge sender tankstationen den gamle vaskemaskine på pension, når en ny og endnu mere miljøvenlig vaskemaskine bliver installeret. 

I næste uge er Shell Express-anlægget på Højensvej igen klar til at forkæle områdets bilister med en effektiv og nænsom vask af den firehjulede. Efter tro tjeneste og mere end 100.000 biler under børsterne er det nemlig blevet tid til at opgradere tankstationens bilvask.

I denne uge installerer håndværkerne en ny, topmoderne vaskemaskine. Og ud over at vaske og tørre bedre får den nye bilvask også et endnu mere effektivt vand- og sæbeforbrug – til gavn for miljøet, fastslår Søren Møller Maretti, direktør for mobilitet i DCC Energi, der driver Shell stationerne i Danmark.

”En moderne bilvask er langt mere miljøvenlig, skånsom og effektiv end gør-det-selv-vasken hjemme i indkørslen. For eksempel er anlægget programmeret til at sikre den rette balance i forhold til rengøringsmidler og virketid, så resultatet altid bliver optimalt. Samtidig er der et fintmasket filtersystem, som renser spildevand for sæbe, tungmetaller, mm., inden vandet ledes ud i kloakken,” siger han. 

Den nye vaskehal på Højensvej 60 har hele Shells vaskeprogram og byder på det nyeste inden for bilvask. Herunder særlige, bløde ‘softtech’-børster, der er mere skånsomme over for bilens lak og vasker helt rent. Dertil kommer et mere optimeret vand- og sæbeforbrug og en forbedret tørreevne. For bilejere, der nyder synet af en nyvasket bil, giver den nye bilvask også mulighed for at benytte Shells vaskeabonnement. Her kan man for 149 kr. per måned frit vaske bilen på Shell i Skagen og på 115 andre Shell stationerne i landet.

Betaling for bilvasken sker med alle gængse betalingskort som Visa, Dankort, MasterCard og Shell Card. Desuden kan man betale med Shell Service-app på mobilen, hvorfra man også kan aktivere vasken enten inde fra bilen eller udenfor, hvis vejret er til det.

Arbejdet med at installere den nye vaskehal begynder mandag den 7. november og forventes at stå på ugen ud. Fra mandage kan tankstationen dermed igen tilbyder bilvask helt ned til 49 kr. Det er stadig muligt at tanke brændstof på stationen, mens arbejdet pågår. I mellemtiden findes nærmeste Shell bilvask viahttps://shellservice.dk/bilvask/shell-bilvask-vaskehaller

Læs også