Ridelejr på Skagen Rideskole afholdt med stor succes

Del på Facebook

For andet år i træk, mens Skagen så småt begynder at stå på hovedet, har der været afholdt ridelejr i Skagen Rideklub.

Ridelejren blev afholdt fra fredag den 15. juli til søndag den 17. juli. Igen i år var det en fuld booket ridelejr, hvor vi desværre var nødt til at afvise nogle.

20 glade piger mellem 3 og 14 år mødte op fredag kl. 13, og kort efter var der fuld gang i snakken og legen. Fredagen blev skudt i gang med en god omgang Pony Games, hvor pigerne og ponyerne/hestene skulle klare forskellige poster. De skulle blandt andet aflevere post i postkassen, flytte bægre fra en holder til en anden, ride med en kop vand, ride slalom og ikke mindst gå på line. De var alle sammen rigtig dygtige og klare det super flot. Her var det også fantastisk at se hvilket sammenhold der er i rideklubben på trods af det store aldersspænd. De ældre piger søde til at træde til når de yngre har brug for hjælp. 

Aftenen sluttede af med lækker aftensmad efterfulgt af leg og hygge.

Lørdag morgen stod alle pigerne op sammen med hestene, fik givet dem foder og lukket ud på folden, inden pigerne selv skulle have morgenmad. 

Lørdagen var proppet med aktiviteter, hvor der også var plads til fri leg. Dagen stod fx på strigle konkurrence, hvor alle pigerne skulle gøre ponyerne/hestene flotte. Der var stor koncentration hos dem alle sammen, og de gjorde virkelig noget ud af det. For dommerne var det ikke nogen nem opgave at finde en vinder af konkurrence, da de alle var pyntet med blomster, glimmer, diademer m.m

Dagen var også fyldt med undervisning, både spring og dressur. Igen var alle pigerne og ponyerne/hestene rigtige dygtige. De fik lært en masse nye ting om teknikker, holdninger og meget mere. 

Efter aftensmaden var der arrangeret natteløb, her skulle de ud til forskellige poster og løse opgaver, nogle svære end andre. Blandt andet skulle de have smags- og følesansen i brug og lave et tårn af dem selv. De var meget kreative og synes det var sjovt at klare opgaverne sammen.

Aftenen sluttede af med filmaften, hvor alle pigerne lå i rytterstuen på deres medbragte madrasser, og så film og spiste snoller. Dog gik luften ret hurtigt af ballonen og piger faldt i søvn.

Søndag, ridelejrens sidste dag, startede som lørdag med fodring og udlukning af hestene. Efter morgenmaden skulle der så småt pakkes sammen inden endnu en dag med undervisning skulle skydes i gang.
Igen var der både dressur og spring og igen var de super dygtige alle sammen. Alt fra skridt over bomme til spring på 75 cm. 

TAK til alle der var med til at gøre denne weekend helt fantastik både børn og voksne.

Læs også