Onsdag i uge 29 i Skagen er dagen det sker

Del på Facebook

Normalt er onsdag en umiddelbart usexet dag på ugen, men ikke i dag. Onsdag er nemlig traditionelt set dagen det sker i Skagen i den notoriske Hellerup-uge – specielt hvis du færdes i Gl. Skagen i uge 29 🥂

Bordene på Ruths Hotels terrasse har denne dag i ugen været reserveret i op mod 3 år – et bord, det kræver lidt ekstra plads i budgettet at få fingrene i.

TV2 Play har et par sæsoner liggende om Ruths Hotel, hvor nysgerrige kan få et indblik i dagen, der blandt andet byder på store skaldyrsfade, rosé ad libitum og Frank Sinatra.

Se eller gense afsnittene her!

Champagnegeværer på Hyttefadet

Hvor eftermiddagen på Ruths Hotel er mere nede på jorden, hvis man kan bruge talemåden i denne sammenhæng, så står det imidlertid anderledes til et pr hundrende meter derfra.

På Hyttefadet får den fuld skrald 💃🕺🏼🎉

Hyttefadets terrasse bliver i eftermiddag klædt i pink, når den årlige I AM Rosé brunch bliver afviklet. Et overflødighedshorn af rosé skydes ud over terrassens gæster i takt med DJ’en pumpende højttalere, mens crowdsurfende både med nye forsyninger sejler i pendulfart til de festglade gæster.

Rosé-arrangementet er en fest af en kaliber, du sjældent ser herhjemme. Se videoen på linket nedenfor og bedøm selv 🎉

Se video fra tidligere år her

Læs også