Læserbrev: Et surt opstød fra Skagens ældste legebarn

Del på Facebook

Læserbrev skrevet af Mathias Daugaard.

Skolemarken ved Kappelborg er perfekt til en kæmpe aktivitetsplads, for både børn og voksne, men nogle klogehoveder fra kommunen mener at skolemarken skal bruges til vandkunst. Har en by som Skagen virkelig bruge for mere vandkunst? Vi har Grenen, hvor 2 have mødes, det sker altså kun 2 steder på vores planet og så vil de bruge penge på vandkunst..okay, har I set hvad der står lige på den anden side af Kappelborg? Vandkunst.. Hvor langt er det nu lige skolemarken ligger fra havnen/stranden? Vand er altså ikke en ting vi står og mangler i Skagen! Det er næsten ligeså dumt som at lave en palmestrand i den nordligeste region af et skandinavisk land. Kan det virkelig passe at der ikke har været bedre idéer oppe og vende?

Jeg har klippet og klistret lidt i photoshop, for at illustrere hvad pladsen kan bruges til.Der er brugt google maps for at sikre at størrelses forholdene passer.Skolemarken er stor nok til at indeholde:

– skatepark/skatehal
– legeplads med madpakkehus · 2-3 multibaner
– fodboldbane, som også kan bruges til koncerter.
– hus/skurvogn til Natteravnene

Multibanerne er taget fra Ungdomshuset Sct. Laurentius. Som iøvrigt har brugt over 100.000kr på 2 ramper. Er I klar over hvad man kan få for 100.000kr hvis man køber de rigtige steder eller bygger selv? Jeg har stået på skateboard siden 1999, så jeg ved altså hvad jeg snakker om.

Skatehallen er taget fra Vejgaard i Aalborg. Der har jeg valgt at tage det udendørs areal med, for at vise at man sagtens kan have en indendørs og udendørs skatepark.

Der er utrolig meget plads at gøre med, skal det så kun bruges på vandkunst?

Læs også: Vejen banet for vandkunst

Læs også