Kom til tops i Google og øg dit salg med SkagenOnline.dk

Del på Facebook

Skal vi hjælpe din virksomhed med en øget omsætning?

Hvad er det første man gør, når man f.eks. har brug for en håndværker eller skal undersøge om der findes en frisør eller en kørelærer i byen?

– Man laver en Google søgning!

Optræder din virksomhed ikke på den første side i Googles søgeresultater, så er du stort set usynlig på nettet. Over 90% af alt søgningstrafik kommer nemlig fra Googles første 10 søgeresultater – antallet der vises på Googles første side.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

SkagenOnline.dk har en høj autoritet på Google – uden at blive for teknisk betyder det, at vores artikler rangerer højt blandt søgemaskinens resultater.

Eksempel:

Som du kan se på ovenstående screenshot, har vi søgt på “hjælp til bogføring i Skagen” – Og i dette eksempel rammer vi en placering helt i top – foran alle bogholdere og revisionsfirmaer i Skagen om omegn.

Artiklen i eksemplet er en sponsoreret artikel til en kunde, som gerne vil være med synlig.

Vi kan naturligvis ikke sikre dig, at artiklen om din hjemmeside rangerer højt på samtlige søgefraser – det er umuligt rent praktisk. Vi tør dog godt garantere dig en side 1 placering på flere relevante søgninger.

Hvordan foregår det rent praktisk?

Vi skriver en artikel som præsenterer dit firma, dine ydelser, varer og andet relevant indhold – artiklen udgives på vores medie SkagenOnline, som der tidligere nævnt rangerer højt på Google.

Vi sørger for at artiklen er søgemaskineoptimeret bedst muligt.

I artiklen sender vi så læseren – og din potentielle kunde – videre til dig via link til din hjemmeside, facebookside, telefonnummer eller adresse.

De fleste fleste brancher har høj konkurrence om de bedste placeringer på Google – og det kan være en dyr fornøjelse bare, at nå op på side 1 i Google.

Prøv vores sponsoreret artikel til kun 500 kr. (eks. moms).

Med i prisen, bliver du desuden optaget i vores Erhvervsguide, hvor du også kommer ud til flere potentielle kunder (værdi 150 kr.)

Da artiklen bliver udgivet på SkagenOnline og SKAGEN App – bliver den også læst af vores faste læsere, hvilket også giver din virksomhed omtale.

Bestil på nedenstående formular

Udfyld nedenstående formular og sæt kryds i “søgemaskineoptimeret sponsoreret artiklen”.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at benytte vores andre annoncemuligheder.

Annoncør
Kontaktperson
Kontaktperson
Fornavn
Efternavn
Bannerreklame
Erhvervsguide, handelssektion eller restaurationsguide
Søgemaskineoptimeret sponsoreret artikel

Læs også