Islandsk rederi bestiller ny trawler hos Karstensens Skibsværft

Del på Facebook

Det islandske rederi Skinney-Thinganes har netop indgået kontrakt med Karstensens Skibsværft, som skal levere en 75 meter lang pelagisk trawler til rederiet.

Skibet forventer at stå færdigt til april 2024.

Om rederiet fra deres hjemmeside:

Skinney – Þinganes fokuserer på ansvarligt fiskeri, produktion af kvalitetsprodukter fra vilde skaldyr og pålidelig handel. Den har fangstkvoter fra forskellige arter i islandske farvande, driver en mangfoldig og kraftfuld flåde og fiskeforarbejdningsanlæg.

Virksomheden lægger vægt på at sikre et behageligt og trygt miljø for sine medarbejdere. Dens baggrund, etnicitet, uddannelse og alder er forskellig, hvilket er en af ​​virksomhedens styrker.

Rederiet driver to pelagiske fartøjer, to trawlere, en liner og tre multi-purpose fartøjer, der kan bruges på net, not og trawl. Rederiet lægger vægt på god vedligeholdelse og pleje af sine skibe og bestræber sig på at have de bedst mulige faciliteter for besætningen.

Virksomheden driver desuden tre fabrikker. En fiskemelsfabrik i Höfn, mangefacetteret forarbejdning i Höfn til pelagisk fisk, havfisk og hummer og specialiseret forarbejdning af jordfisk i Þorlákshöfn.

Læs også