Ledige hotel- og reception jobs i Skagen

ledige jobs i skagen
Del på Facebook

Søger Hotel- & service assistenter.

Vil du være med til at skabe Skagen Harbour Hotel? Vi søger hotel- & serviceassistenter, der kan yde godt værtskab og imødekomme vores gæsters forventninger.

Vi mangler hjælp til rengøring af værelser og til at servicere i morgenmads restauranten.

Vi sørger selvfølgelig for en grundig oplæring, så du hurtigst muligt er klar til at yde ekstraordinær god service over for vores gæster.

Erfaring med hotel- og/eller restaurationsbranchen vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi kan tilbyde både fuldtid, deltid og sæsonarbejde og gode arbejds- og lønforhold.

Send dit CV samt ansøgning til [email protected]

Har du spørgsmål, så kontakt Didde Winter på mobil 60 25 24 00.

Tiltrædelse efter aftale.

Vi søger en serviceminded Hotel – og Restaurantmedhjælper primært til receptionsarbejde, men også med andre opgaver f.eks. i forbindelse med morgenservering. Start snarest muligt.

Vi forventer, at du kan tale og skrive flydende dansk og engelsk, samt at du forstår en del svensk og norsk.

Hotel Petit har mange tilfredse og glade gæster, som sætter stor pris på at blive mødt, set og genkendt af vores team. Du skal kunne arbejde i et til tider højt tempo og det er vigtigt for os, at du har let til smil og at du har et personligt overskud som kan komme vores gæster og dine kolleger til gavn.

Vi arbejder med et professionelt hotelsystem og vi har i det hele taget mange tekniske løsninger, som kræver, at du er god til computere og at du er lærenem. Du vil til gengæld få en rigtig god erfaring i et aktivt og professionelt arbejdsmiljø.

Det er tale om en helårsstilling, som nævnt med start hurtigst muligt. Arbejdstiden varierer alt efter årstiden. I vintermånederne lukker receptionen ofte i løbet af eftermiddagen, imens arbejdstiden i den øvrige del af året ligger fordelt på morgen- og aftenvagter i tidsrummet fra 7.30 til 19.00 også i weekender og ferie/helligdage.

Ansøg stillingen her!

First Camp Råbjerg Mile søger reception manager

Som Reception Manager er du ansvarlig for driften af receptionen og butikken på din destination, First Camp Råbjerg Mile Skagen.  Stillingen inkluderer operationelt arbejde i receptionen og butikken, såsom check-in og check-out, information og service til gæsterne, bookinghåndtering og ansvar for levering af varer i butikken.

Du er også vejleder for de sæsonsansatte personale i receptionen og butikken. Det vil være dit ansvar at følge reglerne for modtagelse og opbevaring af varer, og du arbejder sammen med Destinationschefen for at holde dem opdateret.

I rollen som Reception Manager er du også en support til Destinationschefen, når det kommer til løbende kommunikation med både personale og kolleger, administration, kundestyring og salg.

Læs hele jobopslaget her!

Læs også