For at modtage penge fra nogen i de andre nordiske lande, skal du have valgt et 'modtagende kort' i din app, så du aktivt vælger hvilket kort – og dermed konto – pengene lander på.
Kan man MobilePay fra Sverige til Danmark?
MobilePay oplyser, at Sverige nu er med. Dermed er det nu muligt at sende penge på tværs af landegrænserne mellem de fire nordiske lande: Danmark, Norge, Sverige og Finland. Alt efter hvilket land så sker det via MobilePay-appen eller ”søster-appen” Vipps. Det oplyser, Vipps MobilePay i en pressemeddelelse.
Kan man sende penge fra Sverige til Danmark?
For at sende penge i SEK til Danmark fra Sverige betaler du et lille fast gebyr på 11,74 SEK + 0,43% af det beløb, der bliver vekslet (du vil altid se de samlede omkostninger på forhånd).
Kan man modtage MobilePay, når man er i udlandet?
Brug af MobilePay i udlandet: Du kan godt bruge MobilePay, selvom du bor i udlandet. I den forbindelse skal du indtaste din adresse manuelt i appen. Hvis du bor i udlandet, når du opretter dig som MobilePay-bruger, kan du gøre det allerede der.
Kan man swish til MobilePay?
Swish er en pendant til MobilePay - målrettet det svenske marked.. Swish kræver en svensk bankkonto (Nordea og Danske Bank kan hjælpe), og Swish fungerer kun ift svenske kroner (SEK).
Send og modtag penge med MobilePay
Kan man få Swish som dansker?
Det betyder at du som Dansk butik kan benytte dig af Swish ved hjælp af Quickpay's certifikat.
Hvilke lande har MobilePay?
Udover Danmark, hvor der var over 4,4 millioner brugere i 2022, er MobilePay også brugt i Grønland (men ikke på Færøerne) og i Finland (over 2 millioner brugere i 2022). MobilePay kan bruges i fysiske butikker, i webshops, til abonnementsbetaling og fakturabetaling og til overførsel til andre, der har appen.
Kan man MobilePay til udenlandsk nummer?
Nej, du kan ikke sende penge, til en udenlandsk bankkonto, med MobilePay. Som vi har været inde på tidligere i artiklen, så er MobilePay et dansk system, der kræver både en dansk konto og et dansk mobilnummer.
Kan man overføre euro med MobilePay?
Ja, i det sidste bekræftende vindue i appen, inden du swiper, skriver vi, hvad prisen for at sende fx 100 NOK er i danske kroner inklusiv vores gebyr på 4 %. Der ser du det fulde beløb - inklusiv gebyret fra MobilePay, når du sender til udlandet.
Er det lovligt at modtage penge fra udlandet?
Hvor mange penge må jeg modtage fra udlandet? De fleste banker i Danmark, har ikke en grænse for, hvor meget du må modtage fra udlandet. Derimod har mange banker en begrænsning på, hvor meget du selv må overføre til udlandet - denne grænse ligger typisk på 20-25.000 kroner, og kan forhøjes ved at kontakte din bank.
Hvordan modtager jeg penge fra udlandet?
Hvis du skal modtage penge fra udlandet
Skal du modtage penge fra udlandet, skal du blot informere om dit IBAN-nummer samt Arbejdernes Landsbanks Swift (BIC)-adresse ”ALBADKKK”.
Kan man give sit IBAN-nummer ud?
På samme måde som du ikke skal oplyse dit registreringsnummer og kontonummer til alle, som du møder på din vej, så skal du heller ikke oplyse dit IBAN-nummer til hvem som helst. Dit IBAN-nummer er unikt og personligt, og det kan i værste tilfælde misbruges, hvis det havner i hænderne hos den forkerte.
Hvad koster MobilePay til Sverige?
Det samme gælder for din modtager, så hvis du vil sende penge til nogen i Sverige, Norge eller Finland, skal din modtager også have valgt et 'modtagende kort'. Hvad med pris? Er det gratis? Prisen fra os er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta.
Hvorfor kan jeg ikke modtage penge på MobilePay?
For at kunne modtage penge skal du sørge for, at den konto, du har markeret som modtagerkonto, er gyldig og åben for indbetalinger. Hvis der er styr på dét, kan det være, at overførslen er forsinket og vil lande hos dig senest den næstkommende bankdag.
Hvad er Swish betaling?
Swish funger som Mobilepay Online i Danmark. Det vil sige at det gør det nemt for din kunde at betale via mobilen. Det er en sikker og enkel mobilbetaling. For at kunne få Swish som betalingsmetode, er det vigtigt at både du som webshopsejer og slutkunden har en svensk bankkonto.
Hvornår tjekker skat MobilePay?
Skattestyrelsen kan indhente oplysninger fra perioden 1. januar 2023 til 31. december 2023. Skattestyrelsen har kontrolleret betalingstjenester i flere år, men de skal hvert år have tilladelse fra Skatterådet.
Kan man overføre 5000 på MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage. For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner. Der er ingen beløbsgrænser, når du betaler med kort i webshops via MobilePay.
Hvem kan ikke få MobilePay?
Hvis du er under 15 år, skal dine forældre eller værger give samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger for at kunne tilbyde vores tjenester til dig. Sådan indtaster du din adresse i appen: Vi er i MobilePay juridisk forpligtede til at gemme adressen på alle vores brugere.
Kan svenskere bruge MobilePay?
Siden i går har det været muligt at sende penge med MobilePay til personer i Sverige. Dermed kan de fire nordiske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland sende penge frem og tilbage over landegrænserne via enten MobilePay eller søsterappen Vipps.
Hvordan sender man penge til Sverige med MobilePay?
Sådan sender du penge til Sverige med MobilePay:
Ønsk dem "grattis" (svensk for tillykke) ved at sende lidt penge – husk at tilføje +46 foran deres telefonnummer!
Er MobilePay internationalt?
Det er dog ikke det samme som, at MobilePay ikke fungerer i udlandet. MobilePay kan du bruge til at sende penge til en person, der er i udlandet, såfremt vedkommende har dansk nummer, et dansk kredit- eller debetkort og en dansk bankkonto tilknyttet sin MobilePay. Sidstnævnte er et krav.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Er Vipps og MobilePay det samme?
MobilePay slog sig i 2022 sammen med norske Vipps - og i marts i år flyttede alle brugerne i Norden til samme platform og app, der nu har over 11,6 millioner brugere i Danmark, Norge og Finland.
Er der svindel med MobilePay?
Svindlerne er gode til at efterligne beskeder fra os – så vær på vagt, hvis du uopfordret får en besked fra MobilePay. Undgå at klikke på links, hvis du er det mindste i tvivl om, at en besked er fra MobilePay. Undlad at indtaste personlige, følsomme oplysninger, medmindre du er helt sikker på, at en besked er reel.