Ja, man kan godt begrænse venner på Facebook, og du kan gøre det ved at bruge funktionen Begrænset liste, skjule opslag for bestemte personer eller begrænse i Messenger.
Hvad sker der, når man begrænser en person på Facebook?
Hvis du begrænser nogen: Du får ikke notifikationer, når vedkommende skriver en besked til dig, og din telefon vil ikke ringe, når vedkommende ringer til dig. Du kan ikke ringe eller skrive en besked til vedkommende. Du kan ikke se din samtale med vedkommende på din chatliste.
Kan man begrænse venner på Facebook?
I dine nyheder skal du klikke på Venner i menuen til venstre. Hvis du ikke kan se det, kan du klikke på Se mere. Klik på Brugerdefinerede lister, og klik derefter på Begrænset. Hvis du vil fjerne en person fra listen, skal du klikke på Fjern ud for personens navn.
Hvad betyder begrænset venner på Facebook?
Listen Begrænset er til personer, du har tilføjet som venner, men ikke ønsker at dele indhold med (f. eks. din chef).
Kan man skjule en enkelt ven på Facebook?
Gå ind på din Facebook-profil, klik på tandhjulet (Indstillinger). Scroll ned til overskriften "Målgruppe og synlighed" Under “Sådan kan folk finde og kontakte dig” kan du indstille, hvem der kan sende dig venneanmodninger, og hvem der kan se listen over dine venner på din profil.
👉 SÅDAN BEGRÆNSER DU DIN FACEBOOK-PROFIL
Kan man se, hvem der har besøgt ens profil på Facebook?
Nej, man kan ikke se, hvem der har besøgt ens personlige profil på Facebook. Facebook tillader ikke, at brugere eller eksterne apps sporer eller viser besøgslogfiler.
Hvordan skjuler man personer på Facebook?
Tryk på Menu øverst til venstre på Facebook. Rul ned, og tryk på Indstillinger og privatindstillinger, og tryk derefter på Indstillinger. Rul ned til Målgruppe og synlighed, og tryk på Sådan kan folk finde og kontakte dig. Tryk på Hvem kan se din venneliste?
Hvem har slettet mig som ven på Facebook?
App'en 'Who Deleted Me' giver nemlig et overblik over dine nye Facebook-venskaber, samt hvem der sletter dig som ven. Den fortæller dig også, hvilke venskaber der er forsvundet, fordi vedkommende har deaktiveret sin profil – den lidt blidere årsag til mistede venner.
Kan en person se, hvis man blokerer dem på Facebook?
Vi fortæller ikke personen, at du har blokeret vedkommende. Se, hvordan du blokerer eller fjerner blokeringen af en person på Facebook, og hvordan du blokerer eller fjerner blokeringen af en person på Instagram.
Kan man skjule, hvor mange venner man har på Facebook?
Du kan ikke skjule det samlede antal venner, men du kan skjule selve din venneliste for andre ved at ændre dine Facebook Privatlivsindstillinger til "Kun mig".
Kan man sætte en person på pause på Facebook?
Sådan snoozer du en profil, side eller gruppe i dit feed
Gå til opslaget fra den profil, side eller gruppe, du vil snooze, og tryk derefter på Indstillinger øverst til højre i opslaget. Tryk på Snooze [navn] i 30 dage.
Hvordan snoozer man en person på Facebook?
Sådan snoozer du en profil, side eller gruppe i dit feed
- Tryk på Indstillinger øverst til højre i opslaget i dit feed.
- Tryk på Snooze [navn] i 30 dage.
Hvorfor står nogle på Facebook som, at jeg har begrænset dem?
Din konto har muligvis begrænsede funktioner i øjeblikket, fordi en computer, du bruger til Facebook, indeholder en virus eller skadelig software. Vi har gjort dette for at forhindre, at problemet spreder sig til andre konti. Du vil blive informeret, hvis du skal foretage dig yderligere.
Hvordan begrænser jeg en person på Facebook?
Du kan begrænse en person på Facebook ved at tilføje dem til din begrænsede liste, bruge funktionen begræns i Messenger eller blokere dem helt. Når du føjer en ven til listen over begrænsede venner, kan de kun se de opslag, du deler med målgruppen Offentlig, eller de opslag, du tagger dem i.
Hvor kan man se, hvem man har begrænset på Facebook?
Se eller rediger listen Begrænset
I dine nyheder skal du klikke på Venner i menuen til venstre. Hvis du ikke kan se det, kan du klikke på Se mere. Klik på Brugerdefinerede lister, og klik derefter på Begrænset.
Kan man se, hvem der har blokeret mig på Facebook?
Nej, man kan ikke se en direkte liste over hvem der har blokeret en på Facebook. Facebook giver ikke besked om det, og der findes ingen officiel funktion eller app, der viser det.
Hvad sker der, når man begrænser en person på Messenger?
Når du begrænser en person på Messenger, skjuler du vedkommende diskret uden at blokere vedkommende helt. Personen får ikke besked, men kan ikke længere se, hvornår du er online, eller om du har læst deres beskeder.
Hvordan ved jeg om en person har blokeret mig?
Man kan se, om man er blokeret ved at tjekketegn som manglende profilopdateringer, beskeder der ikke leveres, og opkald der går direkte til svarer. Da apps fungerer forskelligt, afhænger tegnene af platformen.
Hvordan ser beskeder ud, hvis man er blevet blokeret?
Du kan ikke se opdateringer af en kontakts profilbillede. Alle beskeder, der er sendt til en kontakt, som har blokeret dig, viser kun ét gråt flueben for at vise, at beskeden er sendt. De viser ikke endnu et flueben. Alle opkald, du forsøger at foretage, vil ikke gå igennem.
Kan folk se, hvis man søger dem på Facebook?
Nej, folk kan ikke se, hvis du søger efter dem eller besøger deres profil på Facebook. Facebook sender ikke besked om søgninger eller almindelige besøg.
Kan man se, hvis man bliver fjernet som ven på Facebook?
Den profil, du har fjernet som ven, får ikke besked om det.
Kan jeg se, hvem der tjekker min Facebook?
Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens almindelige Facebook-profil. Ifølge Facebook Hjælp tilbyder platformen ikke en funktion til at spore profilbesøg, og andre brugere kan heller ikke se, når du kigger på deres profil.
Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?
Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.
Kan man skjule en ven på Facebook?
Nej, man kan ikke skjule en enkelt bestemt ven på sin venneliste på Facebook, men du kan enten skjule hele din venneliste for alle andre eller begrænse hvad en specifik person kan se.
Hvad sker der, når man blokerer en person på Facebook?
Når du blokerer en person på Facebook, bliver I fjernet som venner, personen kan ikke se din profil eller kontakte dig, og Meta giver ikke den blokerede besked om det.