Det er kun personer, der er omfattet af den målgruppe, du har valgt for dit opslag (f.eks. Offentligt, Venner eller Specifikke venner), der kan dele dine opslag.
Hvordan gør man så folk kan dele ens opslag på Facebook?
For at gøre et opslag delbart på Facebook, skal du ændre målgruppen til Offentligt, kontrollere dine privatindstillinger eller oprette opslaget på en offentlig side i stedet for en privat profil. Hvis et opslag er sat til "Kun venner" eller "Specifikke venner", vil knappen til at dele mangle eller være begrænset for andre.
Hvordan gør jeg så folk kan dele mit opslag?
For at gøre et opslag delbart på sociale medier som Facebook, skal du sikre dig, at dets synlighed er sat til "Offentligt". Hvis det er begrænset til "Venner", kan det ikke deles af andre.
Hvorfor kan mine opslag på Facebook ikke deles?
Andre kan ikke dele dit opslag, fordi opslagets målgruppe er begrænset, din profil er privat, eller indholdet er låst af specifikke gruppe- og sideindstillinger. Hvis dit opslag f.eks. kun er indstillet til at blive vist for "Venner", kan det ikke deles offentligt eller til personer, som ikke er med i den oprindelige målgruppe.
Hvordan ser man delinger på Facebook?
Se din aktivitetslog
Tryk på Indstillinger øverst til højre, og tryk derefter på Aktivitetslog. Tryk på Vis aktivitetshistorik nederst. Tryk på Filtre. Dine opslag for at gennemgå ting såsom billeder, videoer, tekst og statusopdateringer, du har delt på Facebook.
Skal influencere holdes ansvarlige for deres indhold? | Udvid min horisont | DR3
Kan man se, hvem der kigger på ens profil på Facebook?
Nej, det kan man ikke. Facebook oplyser officielt, at det ikke er muligt at se, hvem der besøger eller kigger på din almindelige profil.
Hvordan deler jeg en andens opslag på Facebook?
Del et opslag, du ser i dit feed
- Under et opslag skal du klikke på Del nederst til højre.
- Vælg, hvor du ønsker at dele opslaget. Afhængigt af privatindstillingerne for opslaget vil du kunne se følgende valgmuligheder: Del nu. Del til feed. Del i din story (brugerdefineret) Send i Messenger. Del i en gruppe.
Hvorfor kan jeg ikke dele på Facebook?
Du kan som regel ikke dele et opslag på Facebook på grund af opslagets privatindstillinger, en midlertidig midlertidig straf eller tekniske fejl. De tre mest almindelige årsager er:
Er jeg begrænset på Facebook?
Du kan ikke se din samtale med vedkommende på din chatliste. Vi fortæller ikke personen, at du har begrænset vedkommende. Vedkommende kan ikke se, om du er online eller har læst beskederne. Du kan heller ikke se, hvornår vedkommende er online.
Hvordan laver man et fælles opslag på Facebook?
Sådan føjer du en kreatørsamarbejdspartner til dit Facebook-opslag på mobil
- Åbn Facebook-mobilappen, og begynd at oprette dit opslag.
- Naviger til Billede/video, og overfør video.
- Skriv opslagsoplysninger, og tryk derefter på Næste.
- I menuen Indstillinger for opslag skal du trykke på Samarbejdspartner.
Hvordan gør jeg mit opslag offentligt på Facebook?
Vælg målgruppen for indhold, som dine venner deler på din profil
- Tryk på Menu øverst til højre på Facebook.
- Rul ned, tryk på Indstillinger og privatindstillinger, og tryk derefter på Indstillinger.
- Rul ned til afsnittet Målgruppe og synlighed, og tryk på Profil og tag.
Hvordan deler man offentligt på Facebook?
Del et opslag fra en offentlig gruppe på din side
- Log på Facebook, og klik på dit profilbillede øverst til højre.
- Klik på Se alle profiler. Vælg derefter den side, du vil skifte til.
- Under det gruppeopslag, du vil dele, skal du klikke på Del og vælge Del nu (Offentligt).
Hvordan gør jeg så mit opslag kan deles?
For at gøre et opslag delbart på sociale medier som Facebook, skal du sikre dig, at dets synlighed er sat til "Offentligt". Hvis det er begrænset til "Venner", kan det ikke deles af andre.
Hvorfor kan jeg ikke dele billeder på Facebook?
Kontrollér, at du har en stabil wi-fi- eller netværksforbindelse. Prøv at overføre det oprindelige billede i stedet for en redigeret version. Kontrollér størrelsen på billedet. Vi anbefaler at overføre billeder på under 15 MB.
Hvad er forskellen på en side og en gruppe på Facebook?
Forskellen på side og gruppe kan også beskrives på denne måde: EN FACEBOOK SIDE er offentlig tilgængelig. Alle kan se sidens opslag. EN FACEBOOK GRUPPE kan være lukket, så kun medlemmer kan se opslag.
Hvorfor kan andre ikke dele mine opslag på Facebook?
Andre kan ikke dele dit opslag, fordi opslagets målgruppe er begrænset, din profil er privat, eller indholdet er låst af specifikke gruppe- og sideindstillinger. Hvis dit opslag f.eks. kun er indstillet til at blive vist for "Venner", kan det ikke deles offentligt eller til personer, som ikke er med i den oprindelige målgruppe.
Hvad betyder del i feed?
At dele i feed betyder, at du sender et opslag, et billede eller en nyhed ud på din egen hovedside (dit feed), så dine venner eller følgere kan se det.
Hvordan giver man andre adgang til Facebook?
For at give adgang til en Facebook-side, skal du skifte til sidens profil, klikke på "Professionelt kontrolpanel" eller "Indstillinger", vælge "Sideadgang" (eller "Sidestatus"), klikke på "Tilføj ny" og indtaste navnet eller e-mailadressen på den person, du vil invitere.
Hvornår er det bedst at dele et opslag på Facebook?
For Facebook, en platform centreret omkring at bygge samfund og fremme samtaler, er det bedste tidspunkt at poste mandag til fredag mellem kl. 9 og 12 – og i særlig grad tirsdag til torsdag. Kort sagt: Alle hverdage fra tidlig formiddag til midt eftermiddag.
Hvordan deler jeg billeder på Facebook?
Del billeder på Facebook
- Tryk på Billede øverst i dit feed.
- Vælg billeder fra din telefons kamerarulle, og tryk derefter på Næste.
- Det kan du gøre: Tryk på Vælg layout, hvis du overfører flere billeder. Tryk på Luk for at lukke layoutmulighederne. Tryk på + Album for at tilføje eller oprette et album. ...
- Tryk på Slå op.
Hvem kan se, hvad jeg deler på Facebook?
Husk
- Alle kan se dine offentlige oplysninger, som omfatter dit navn, profilbillede, coverbillede, køn, brugernavn, bruger-id (kontonummer) og netværk (Læs, hvorfor alle kan se dine offentlige oplysninger).
- Det er kun dig og dine venner, der kan slå noget op på din profil.
Kan folk se, hvis man søger dem på Facebook?
Nej, folk kan ikke se, hvis du søger efter dem på Facebook. Ifølge Facebook Hjælp gemmer platformen dine søgninger, men de er helt private.
Kan man se, hvem der sletter en på Facebook?
Nej, Facebook har ikke en funktion, der viser, hvem der har slettet dig som ven. Du får heller ikke en besked, når nogen fjerner dig, men du kan tjekke det manuelt.