Hvem har kigget i min journal?

Sundhed.dk: Log ind på Sundhed.dk med NemID og find punktet "Log", der er symboliseret med et øje. Her kan du kan se, hvilke sundhedspersoner der har tilgået dine oplysninger via systemer, som er koblet sammen med Sundhed.dk. Du kan selv indstille tidsintervallet, dog maksimalt fem år tilbage i tiden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvmidtvest.dk

Kan jeg se, hvem der kigger i min journal?

Sådan gør man: På sundhed.dk skal man logge ind med NemId. Her skal man finde punktet ”log”, der er markeret med et øje. Her kan man se, hvilke sundhedspersoner der har tilgået ens oplysninger via systemer, der er koblet sammen med sundhed.dk.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jyllands-posten.dk

Hvordan ser jeg, hvem der har læst min journal?

På "Min Sundhedsplatform" kan du se, hvilke pårørende og sundhedspersoner, der har set i din journal.
  1. Gå til minsundhedsplatform.dk og log ind med NemID/MitId.
  2. Klik på "Din Menu" i øverste venstre hjørne.
  3. Klik på "Log over journalopslag"
  4. Klik på "Sundhedspersonale" - her kan du se, hvem der har slået op i din journal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tv2kosmopol.dk

Hvem har adgang til sundhedsjournalen?

Hvem har adgang til mine sundhedsdata? Du har selv adgang til at se og følge med i nogle af dine sundhedsdata på sundhed.dk. Sundhedspersonalet hos din læge, på hospitalet eller i kommunen, hvor du er i behandling, har adgang til oplysningerne i din journal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhedsdatastyrelsen.dk

Kan lægevagten se min journal?

Sundhedsjournalen kan desværre ikke vurdere, om f. eks. vikarer, vagtlæger eller speciallæger har haft brug for at læse i borgernes sundhedsjournaler i forbindelse med en behandling. Det er i de fleste tilfælde forklaringen for opslagene.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhed.rm.dk

Læser Mine gamle Dagbøger... *JEG VAR IKKE OK*



Kan kommunen se min journal?

Adgang til min journal. Synlighed: Hvem kan se min journal? Sundhedsfaglige og andre udvalgte medarbejdere fra kommuner, offentlige sygehuse, praktiserende læger, praktiserende speciallæger og privathospitaler, som har dig i behandling, har adgang til din journal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhed.dk

Hvem har adgang til Sundhedsplatformen?

Alle hospitaler i Region Hovedstaden og Region Sjælland Sundhedsplatformen, som både patienter og personale får adgang til. Sundhedsplatformen er en fælles, elektronisk patientjournal for 44.000 ansatte og 2,5 mio. borgere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på amagerhospital.dk

Kan man se, hvem der er indlagt?

Når du er logget på sundhed.dk, kan du i Landspatientregistret se en oversigt over dine behandlinger på danske sygehuse. Du kan bl. a. se oplysninger om diagnoser, operationer, undersøgelser og indlæggelser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Kan man se sin journal fra lægen?

Du har ret til at læse din egen journal fra besøg hos lægen, undersøgelser og behandlinger. Du skal kontakte din læge eller hospitalet, hvis du vil have aktindsigt. Personale i sundhedsvæsenet skal føre journal over patienter. På den måde bliver dit behandlingsforløb dokumenteret, og det øger din sikkerhed som patient.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Kan man få fjernet noget fra sin lægejournal?

Må jeg slette oplysninger fra en patientjournal? Oplysninger i journalen må ikke slettes eller gøres ulæselige. Dette gælder også selvom det er åbenlyst forkerte oplysninger, hvis man fx er kommet til at skrive noget om en patient i en forkert patientjournal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stps.dk

Hvordan får min nye læge adgang til min journal?

Ønsker man aktindsigt i sin patientjournal, skal man henvende sig til den myndighed, institution eller sundhedsperson, der har ansvaret for patientjournalen. Der er ingen særlige krav til, hvordan aktindsigtsanmodningen skal se ud.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ism.dk

Hvem har slået mig op?

I CPR registerindsigt kan du se, hvilke oplysninger der er registreret om dig i Det Centrale Personregister (CPR). Du kan også se, hvilke oplysninger der er registreret om børn, du har forældremyndigheden over. Registerindsigten er gratis.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Hvor kan jeg se min ADHD-diagnose?

På www.sundhed.dk kan du finde speciallæger i psykiatri i din kommune og region.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på adhd.dk

Hvad betyder opslag i patientjournal?

Opslag i patientens journal er en central del af det arbejde, der udføres i sundhedsvæsenet. På den anden side er patienternes ret til fortrolighed en kerneværdi i sundhedsretten, og det er derfor vigtigt, at der kun er begrænset adgang for sundhedspersonen til at slå op i patientens journal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stpk.dk

Kan jeg se min søns journal?

Barnets journal på nettet - Sundhedsvejen.dk. Her kan du se dit barns sundhedsplejejournal. Du skal oprettes som bruger, før du kan få adgang. Har du ikke allerede fået adgang, kan du kontakte sundhedsplejen i kommunen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Hvor kan jeg se min sundhedsjournal?

På sundhed.dk samler sundhedsjournalen dine sundhedsdata i et overblik, der giver hurtig adgang til dine seneste personlige oplysninger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Hvor kan jeg se, hvem der kigger i min journal?

Sundhed.dk: Log ind på Sundhed.dk med NemID og find punktet "Log", der er symboliseret med et øje. Her kan du kan se, hvilke sundhedspersoner der har tilgået dine oplysninger via systemer, som er koblet sammen med Sundhed.dk. Du kan selv indstille tidsintervallet, dog maksimalt fem år tilbage i tiden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tvmidtvest.dk

Hvem har adgang til ens sundhedsjournal?

Kun den læge, sygeplejerske eller lægesekretær, der er involveret i din behandling, kan få lovlig adgang til dine sundhedsdata. ​Adgangen er en vigtig forudsætning for, at du som patient får den rigtige behandling uanset, hvor du kommer hen i systemet, men der findes eksempler på misbrug.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nordsjaellandshospital.dk

Kan jeg se min afdøde mors journal?

De pårørende har kun adgang til oplysningerne om sygdomsforløb, dødsårsag og dødsmåde. Pårørende har ikke krav på aktindsigt i afdødes patientjournal.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på laeger.dk

Kan man få oplyst om en person er indlagt?

Sundhedspersoner har tavshedspligt om patienters sygdom og behandling. Den syge skal derfor give sit samtykke til, at du som pårørende kan få adgang til relevant information.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rigshospitalet.dk

Hvad koster det at være indlagt i døgnet?

En gennemsnitlig indlæggelse koster i dag kr. 25.000, og kommunerne kan maksimalt spare 4.000 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rm.dk

Kan man blive indlagt med depression?

Hvis din depression er intens, og du er selvmordstruet, kan du indlægges i psykiatrien til døgnbehandling. Det er graden af din depressions intensitet, der afgør, om du skal indlægges til behandling på enten et åbent eller lukket afsnit. Du kan blive indlagt i psykiatrien via: En psykiatrisk akutmodtagelse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på psykiatri-regionh.dk

Hvad er forskellen på MinSundhed og min sundhedsplatform?

Ligheder og forskelle på Min Sundhedsplatform og Min Sundhed. Appen Min Sundhedsplatform (Min sp) er udarbejdet i et samarbejde mellem Region Sjælland og Region Hovedstaden og kan således kun bruges i de to Regioner. Appen Min Sundhed (MinSundhed) er landsdækkende og er udarbejdet af Sundhedsstyrelsen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Hvem står bag Sundhedsportalen?

Sundhedsplatformen: Epic-udviklere på besøg. ​It-udviklere fra Epic, det amerikanske firma, der står bag Sundhedsplatformen, har været på tur rundt i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på regionh.dk

Hvor kan jeg se mine helbredsoplysninger?

I sundhedsjournalen kan du se sundhedsdata, som sundhedsvæsenet har registreret om dig. Se blandt andet dine journaler, dine prøvesvar, dine henvisninger, dit medicinkort og en oversigt over, hvornår du har besøgt din læge, speciallæge, tandlæge, fysioterapeut m.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sundhed.dk