Virksomheden, der blandt andet har brands som Smageriet og Kokken & Jomfruen, er ejet af Henrik Nygaard.
Er Smageriet og kokken og jomfruen det samme?
En af Fyns mest kendte virksomheder, Kokken & Jomfruen, er blevet solgt til Lone og Bjarke Færch i Holstebro. Kokken & Jomfruen er nemlig en del af Catering Danmark, der skifter hænder og bliver jysk. Ud over Kokken & Jomfruen er Smageriet, Kokkens Hverdagsmad, Kokken & Co.
Hvem ejer Catering Danmark?
Catering Danmark er skabt af iodenseaneren Henrik Nygaard, der i 2016 solgte sit livsværk til Lone og Bjarke Færch - mor og søn og en del af Færch-familien, der tidligere var medejere af Skandinavisk Tobak og Færch Plast.
Hvor leverer Smageriet?
Smageriet leverer i hele landet og til alle brofaste øer.
Hvad hed smageriet før?
Catering Danmark leverer igennem cateringbrands som Kokken & Jomfruen og Smageriet.
Underligste smagslokaleoplevelse
Hvad koster Meyers nytårsmenu?
Meyers tilbyder også en børnemenu og en 4-retters nytårsmenu. Pris: Pris pr. person for nytårsmenu starter fra 399 kroner. Meyers leverer deres nytårsmenuer i hele landet, men det er også muligt at afhente den.
Hvem ejer kokken og Jomfruen?
Virksomheden, der blandt andet har brands som Smageriet og Kokken & Jomfruen, er ejet af Henrik Nygaard.
Hvem ejer Euro Cater?
til 1293,5 mio. kr. Kirkbi købte sig i december 2021 ind i Euro Cater-koncernen, der er Danmarks største grossist, med en minoritetspost på 31 pct. Ejerposten overtog de efter kapitalfonden Intermediate Capital Group.
Hvad står catering for?
Catering er levering af mad og drikke fra et stort køkken til institutioner, kantiner, fly eller lignende. Ordets danske oprindelse er fra 1959 og kommer fra engelsk cater (levere mad), det er afledt af latin captare (gribe, forsøge at få).
Hvad koster mad til 100 personer?
Prisen afhænger også af antallet af gæster, med gennemsnitspriser mellem 4.000 DKK for 0-20 personer og op til 21.850 DKK for 91-100 personer. Der er også forskellige omkostninger forbundet med typen af catering, som buffet, virksomhedsbegivenheder eller mindre uformelle fester.
Hvor bor kokken og jomfruen?
Kokken og jomfruen er en del af Catering Danmark, der har hovedsæde i Odense. Vi har køkkener i Odense, Århus og København. Vi er leveringsdygtige i alle former for catering, lige fra brunch ud af huset, frokost, buffeter og de helt store festmenuer.
Hvad koster det at få leveret mad fra kokken og jomfruen?
Transportprisen starter ved 199 kroner. Du kan finde din transportpris i indkøbskurven.
Hvem ejer AB catering?
Cateringkoncernen Euro Cater, der via Dansk Cater ejer blandt andet AB Catering og BC Catering, er for første gang oppe på en årlig omsætning på 10 milliarder kroner.
Hvorfor hedder det smørrebrødsjomfru?
Smørrebrødsjomfru var en faguddannet person, som i restauranter og butikker tilberedte og anrettede smørrebrød og kolde retter. Traditionelt blev dette fagområde varetaget af kvindelige ansatte, hvis stillingsbetegnelse på humoristisk vis ofte blev omdømt til "kold jomfru".
Hvem ejer Dansk Catering?
EURO CATER GROUP A/S Legal ejer med 100% af virksomheden siden 31. marts, 2023.
Hvem ejer Inco?
I 2011 blev inco butikkerne opkøbt af Dansk Cater og får dermed en helt ny familie, bl. a. de to søsterselskaber: AB Catering og BC Catering, som begge er distributionsvirksomheder. AB og BC har afdelinger i hele Danmark.
Hvem ejer Emborg Catering?
Velkommen til Emborg Catering
Oprindeligt startede vi som leverandør af toast- og pølseprodukter til fastfood-markedet, men i 2010 gennemgik vi en omfattende transformation, og er i dag ejet af Michael Vinther.
Er smageriet det samme som kokken og jomfruen?
Er det nemt at bestille catering? Selve bestillingen af maden var meget ligetil hos Smageriet og Kokken & Jomfruen, som begge er ejet af Catering Danmark og derfor også har ens bestillingsportaler. Det var helt enkelt: Ved bestilling specificeres ønskerne til leveringen, og der afregnes det fulde beløb ved bestilling.
Hvornår startede kokken og Jomfruen?
Startede i Gislev Kro
I 1991 solgte han Lumby Kro igen og overtog Kokken & Jomfruen, der dengang havde til huse i Gislev og som havde to ansatte - en køkkenchef og en smørrebrødsjomfru.
Hvad koster en nytårsmenu fra Meny?
Bestil vores 4-retters nytårsmenu til kun 348 kr. pr. person og brug tiden sammen med dine gæster.
Hvad er en klassisk nytårsmenu?
En helt klassisk, dansk nytårsmenu består ofte af kogt torsk - enten til forret eller hovedret. Forretten kan også bestå af en anden form for fisk, eksempelvis den populære rejecocktail eller røget laks. Hovedretten består som regel af en form for vildt såsom dyreryg og lammekølle eller oksemørbrad.
Hvad tid spiser man nytårsaften?
For mange er nytårsaften forbundet med en række faste traditioner: Dronningens nytårstale skal ses kl. 18, mens der skal spises snacks eller kanapéer. Derefter skal en lækker 3-retters menu nydes, som for nogen består af nytårstorsk, mens den for fx mange sønderjyder står på grønlangkål, kålpølser og snaps.
Er AB og BC Catering det samme?
Dansk Cater er Euro Caters danske afdeling, som står bag 15 foodservicevirksomheder i Danmark: kæderne BC Catering med 6 afdelinger, AB Catering med 5 afdelinger og 3 Inco-varehuse. Selskabet, der er opstået som en sammenlægning af en række mindre virksomheder gennem tiden, har hovedkontor i Svenstrup ved Aalborg.