Hvad koster en dagsbillet Rødby-Puttgarden?

1-dagsbilletten er en tur/returbillet til dig, der skal ud og hjem samme dag. Onlinepris gælder ved køb via hjemmeside, i app eller via kundeservice. Du betaler DKK 619,- og får en værdikupon på DKK 300,- når du checker ind i Puttgarden samme dag som afgang fra Rødby.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på scandlines.dk

Hvad koster det at sejle over Rødby-Puttgarden?

Rødby til Puttgarden færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Rødby til Puttgarden er 140 €.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på directferries.dk

Kan man købe billet ved færgen Rødby-Puttgarden?

Du kan købe billetter online indtil to timer før afgang. Skal du med en færgeafgang om under to timer, bliver du nødt til at købe billet i havnen eller via kundeservice, hvor vi pålægger håndteringsgebyr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på scandlines.dk

Kan det betale sig at tage Rødby-Puttgarden?

Det kan godt betale sig at tage færgen til Tyskland og sydpå. Ikke kun på grund af fleksibiliteten og billetprisen - men fordi du sparer hundredvis af km bag rattet i forhold til at tage turen over Storebæltsbroen. Skal du fx fra Sydøstsjælland mod Hamborg, er det hele 300 km kortere med Rødby-Puttgarden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på scandlines.dk

Kan man bruge brobizz til færgen til Tyskland?

De fleste bizz'er er tilknyttet EasyGo, som er et samarbejde mellem automatiske betalingsanlæg i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Du betaler med din bizz på alle vores overfarter samt i alle andre betalingsanlæg, der er med i EasyGo.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på scandlines.dk

Kaj & Bøje - Rødby-Puttgarden (dyppes i tjære og rulles i fjer)Kan man købe billet ved færgen?

Det er enkelt at købe billet i havnen. Hvis du ikke allerede har booket billet på scandlines.dk eller i vores app, er det nemt at købe billet i en automat i Blå bane eller hos en medarbejder i Gul bane.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på scandlines.dk

Hvor lang tid tager det at sejle fra Rødby til Puttgarden?

Overfarten fra Rødby til Puttgarden tager kun 45 minutter. Med en standard eller flex-billet kan du frit tage alle ledige afgange på dagen, og med overfarter hver 45.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skisport.dk

Hvordan kommer man gratis med færgen?

Alle indenrigsfærgeruter har haft mulighed for at være en del af ordningen om gratis færgetransport. Kravet for at deltage i ordningen er, at der skal være gratis transport i minimum 30 hele dage i perioden 1. juli - 30. september 2021, gældende for gående passagerer, cykler samt biler med handicapparkeringskort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på soefart.dk

Hvornår åbnede Rødby-Puttgarden?

I 1955 blev Tyskland og Danmark enige om at oprette en færgelinje mellem Rødby og Puttgarden, og så kom der endelig skred i udviklingen, og 14. maj 1963 blev jernbane- og færgeforbindelsen indviet af Kong Frederik den 9. og den tyske forbundspræsident Heinrich Lübke.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er standard billet?

DSB Standardbillet

En almindelig standardbillet voksen er til dig, der skal rejser med DSB over Storebælt. Fordelen med denne billet er, at den kan købes i alle DSB's salgskanaler. Du kan selv vælge afgang til tog og bus, og så kan den refunderes, hvis du alligevel ikke får brug for den.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Hvor mange færger sejler mellem Rødby og Puttgarden?

På ruten mellem Rødby og Puttgarden sejler fire af vores seks hybridfærger. De fire færger blev bygget i 1997 og ombygget til hybridfærger i 2013/14. Alle fire er dobbeltenderfærger, som sejler lige godt hver vej.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på scandlines.dk

Kan man købe smile billet ved færgen?

Rejs over Rødby-Puttgarden for dine SMILE point

Note: Du kan kun booke SMILE Point billetten på scandlines.dk. Billetten gælder for en bil op til 6 meter. Få altid noget godt at spise, når du sejler over Rødby-Puttgarden. Forudbestil morgenbuffet i Scandlines Kitchen, når du booker din billet online.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på scandlines.dk

Hvad handler Rødby-Puttgarden om?

“Rødby-Puttgarden” skildrer i stram realistisk stil to søstre midt i tyverne i et af Danmarks randområder, Rødbyhavn. Jeg-fortælleren Jane er vendt tilbage til Rødby efter et mislykket forsøg på at studere i en større by. Storesøster Tine er på barselsorlov fra sit job i “parfumen” på færgen mellem Rødby og Puttgarden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på forfatterweb.dk

Kan man sejle fra Tyskland til Bornholm?

Uanset om du skal besøge familien, tage sejladsen alene eller er på tur med en flok tyske turister, så kan du stige ombord på BORNHOLMSLINJEN mellem Sassnitz og Rønne. Her er nemlig plads til alle. Færgen, Hammershus - som sejler over Østersøen - kan nemlig have op til 720 passagerer med.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på molslinjen.dk

Hvad kan man købe på færgen?

I Shoppen kan du fylde lasten med et stort udvalg af produkter til fordelagtige lave priser. Shop løs i et hav af populære og kendte skønhedsprodukter, slik og søde sager og lækre bornholmske specialiteter. Du finder også et bredt udvalg af øl, vin og spiritus til rigtig gode priser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bornholmslinjen.dk

Hvor mange biler er der plads til på Rødby Puttgarden?

Dermed kan bilfærgen med plads til 355 biler muligvis glide helt lydløst – og forureningsfrit – ind og ud af havnene i Rødby og Puttgarden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fdm.dk

Hvornår skal man købe billet?

Efterspørgslen er størst måneden op til afrejsen, så en god tommelfingerregel er at bestille 2 måneder før tid. Rejser du til de mere populære destinationer, og så i skolernes sommerferie, så skal der bestilles i så god tid som muligt. Her vil en anbefaling være, allerede og bestille i februar,marts måned.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på flyhjaelp.dk

Hvor køber jeg billet?

Eksempler på autoriserede billetsalgssteder i Danmark er:
  • Billet.dk.
  • Billetlugen.dk.
  • Billetsalg.dk.
  • Billetten.dk.
  • Billetto.dk.
  • Livenation.dk.
  • Ticketmaster.dk.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på taenk.dk

Hvad koster det med Nummerpladebetaling?

Nummerpladebetaling er en 100% digital løsning, der er helt gratis at oprette.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brobizz.com

Er det gratis at få en Brobizz?

Det er gratis og kan benyttes af både lette og tunge køretøjer. Produktet er 100% digitalt, så I slipper for at skulle forholde jer til fysiske bizzer med alt, hvad det indebærer. Når I har oprettet en nummerpladebetaling, går der kun 20 min., så kan I køre over Storebæltsbroen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brobizz.com