Er det gratis? Prisen fra os er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta.
Kan jeg betale med MobilePay i Sverige?
Det er kun muligt at overføre penge til eller modtage penge fra Norge og Finland. Brug af MobilePay i udlandet: Du kan godt bruge MobilePay, selvom du bor i udlandet. I den forbindelse skal du indtaste din adresse manuelt i appen.
Er Swish og MobilePay det samme?
Swish fungerer på samme måde som MobilePay online i Danmark. Swish til online betalinger hedder Swish handel. Aftalen ansøges om direkte hos din bank. Swish betalinger er en konto til konto overførsel, derfor overføres pengene så snart betalingen er gennemført og skal ikke captures som vi kender det fra kortbetalinger.
Hvor meget gebyr tager MobilePay?
Fra 24. marts pålægges et gebyr på 1%, når du sender over 4.000 kr. til den samme person inden for 24 timer. Vi fjerner vi den daglige beløbsgrænse på 10.000 kr. og indfører en ny ugentlig grænse på 100.000 kr. Den årlige beløbsgrænse er stadig på 300.000 kr.
Er det dyrt at bruge MobilePay?
Gebyret svinger fra bank til bank, men ligger typisk på mellem 0,5 til 1,5 procent inden for Skandinavien. Det kan altså ende med at være en dyr løsning at bruge MobilePay til den type overførsler – selvfølgelig særligt, hvis der er tale om større beløb.
🔴 Sådan bruger du Mobile Pay i skandinaviske lande | Nem guide til Danmark, Sverige og Norge
Hvad koster en MobilePay-transaktion?
Prisen er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta. Når du indtaster det beløb, du vil sende – for eksempel 100 NOK, så omregner MobilePay beløbet til din lokale valuta med det samme – fx cirka 64,95 DKK.
Kan MobilePay bruges i udlandet?
Det korte svar på spørgsmålet øverst fra artiklen er "nej, du kan ikke betale med MobilePay i udlandet".
Hvad koster MobilePay efter 1. oktober?
150.000 brugere af MobilePay MyShop blev 1. oktober 2023 mødt af nye priser. MobilePay ændrede prisen fra en fast pris pr. transaktion på 0,30 til 0,75 kr., plus et månedligt abonnement på 49 kr., til rent at koste 0,99% af transaktionsbeløbet, uden yderligere omkostninger.
Hvad er beløbsgrænsen på MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kr. pr. dag, hvis du har identificeret dig med MitID, da du downloadede MobilePay – ellers er grænsen 3.000 kr.
Er der afgifter på MobilePay?
Det er stadig lige hurtigt, men fremover vil det ikke være lige billigt som privatperson at overføre større pengebeløb med Mobilepay. Overfører man mere end 4.000 kroner om dagen, er der fremover et gebyr på 1 procent for alt over beløbet.
Kan danskere betale med Swish i Sverige?
Swish er en pendant til MobilePay - målrettet det svenske marked.. Swish kræver en svensk bankkonto (Nordea og Danske Bank kan hjælpe), og Swish fungerer kun ift svenske kroner (SEK). Dvs at du tager imod svenske kroner og får udbetalt svenske kroner.
Hvilke lande har MobilePay?
Udover Danmark, hvor der var over 4,4 millioner brugere i 2022, er MobilePay også brugt i Grønland (men ikke på Færøerne) og i Finland (over 2 millioner brugere i 2022).
Er Vipps og MobilePay det samme?
MobilePay slog sig i 2022 sammen med norske Vipps - og i marts i år flyttede alle brugerne i Norden til samme platform og app, der nu har over 11,6 millioner brugere i Danmark, Norge og Finland.
Hvordan sender man penge til Sverige via MobilePay?
Sådan sender du penge til Sverige med MobilePay:
Ønsk dem "grattis" (svensk for tillykke) ved at sende lidt penge – husk at tilføje +46 foran deres telefonnummer!
Hvordan overfører man penge til Sverige?
- En kontooverførsel på tværs af landegrænserne afvikles inden for én bankdag. Hvis du sender betalingen inden kl 13.30, er den fremme i modtagers bank samme dag.
- Du skal anvende IBAN kontonummer samt gebyrkoden SHA.
Hvor meget må man overføre på MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage. For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner.
Hvad er gebyret på MobilePay?
De første 4000 kr. er gratis. De resterende 100 kr. (over grænsen på 4000 DKK) bliver pålagt et gebyr på 1%.
Er MobilePay gratis?
Fra den 24. marts er det ikke længere muligt at overføre større pengebeløb via MobilePay gebyrfrit. Det skriver mediet Finans. For første gang indfører betalingstjenesten gebyrer for privatpersoner.
Hvad er alternativet til MobilePay?
Mobilbetaling som betalingsløsning:
Her kan betaling med betalingskort i gennem Apple Pay og Google Pay være et alternativ til MobilePay, hvis du ikke har mulighed for at modtage betaling gennem MobilePay. Dermed kan du stadig imødekomme forbrugernes behov, som i højere grad bevæger sig imod mobilbetalinger.
Hvordan tjener MobilePay penge?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Er MobilePay i underskud?
MobilePay har haft et stort økonomisk underskud og arbejder på at skabe en bæredygtig forretningsmodel. Ifølge landechef i Danmark, Jeanette Hertzum, er målet at undgå yderligere underskud. Vipps MobilePay, der opstod efter en fusion i 2022, præsenterede i 2023 et samlet underskud på cirka 700 millioner kroner.
Kan svenskere betale med MobilePay?
Siden i går har det været muligt at sende penge med MobilePay til personer i Sverige. Dermed kan de fire nordiske lande Danmark, Norge, Sverige og Finland sende penge frem og tilbage over landegrænserne via enten MobilePay eller søsterappen Vipps.
Hvor kan jeg se beløbsgrænsen for MobilePay?
Desværre er funktionen til at se, hvor tæt du er på at nå din årlige beløbsgrænse, ikke en del af den nye app. Husk, at du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage.
Kan man overføre euro på MobilePay?
Nej, du kan ikke sende penge, til en udenlandsk bankkonto, med MobilePay. Som vi har været inde på tidligere i artiklen, så er MobilePay et dansk system, der kræver både en dansk konto og et dansk mobilnummer.