Hvad er det lavest betalte job?

I den absolutte bund ligger kasseassistenter og bartendere, i toppen ligger piloter og virksomhedsledere. Det viser en opgørelse fra Danmarks Statistik. Timelønnen for en kasseassistent i cateringbranchen er 142 kroner i gennemsnit, mens piloterne i gennemsnit tjener 579 kroner i timen. En forskel på 437 danske kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvad er det dårligst betalte job?

Det dårligst betalte job er som kasseassistent med en gennemsnitsløn på 26.700 kroner, hvilket svarer til en årsløn på 320.400 kroner. »Frem til 2030 kan man forvente, at lønningerne vil vokse årligt med cirka en procent efter inflation svarende til den af Finansministeriet forventede produktivitetsvækst.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på metropolinternational.com

Hvem tjener mest som nyuddannet?

Øverst på listen finder man den akademiske uddannelse forsikringsmatematik, som har en typisk startløn på 51.250 kroner. Lige efter ligger erhvervsuddannelsen køletekniker med en typisk startløn på 50.700 kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fagbladet3f.dk

Hvad er det højest lønnede job?

Øverste virksomhedsledelse er det højest betalte erhverv, men listen omfatter også finansmæglere, speciallæger og ingeniører inden for minedrift, metallurgi og beslægtede områder. Toplønningerne mellem mænd og kvinder er meget forskellige. En mandlig senior manager tjener ca. 16 000 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på cv.dk

Hvornår er man lavtlønnet?

Man betragtes som lavtlønnet, hvis man har en timeløn under 153,7 kroner. Et lavtlønsjob er nemlig defineret som et job med en timeløn på under to tredjedele af mediantimelønnen, hvor studerende ikke er regnet med.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ae.dk

Lowest to Highest Paying Jobs ComparisonHvad er en normal løn?

Den gennemsnitlige lønmodtager i Danmark har en løn på 45.481 kr. om måneden før skat.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dst.dk

Hvad er timelønnen på Mcdonalds?

Fuldtidsansatte aflønnes med en månedsløn, hvor timelønnen findes ved at dividere med 160,33. Deltidsansatte medarbejderes månedsløn udregnes som følger: antal timer pr. uge x timeløn x 4,333.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på 3f.dk

Hvilket arbejde tjener man mindst på?

I den absolutte bund ligger kasseassistenter og bartendere, i toppen ligger piloter og virksomhedsledere. Det viser en opgørelse fra Danmarks Statistik. Timelønnen for en kasseassistent i cateringbranchen er 142 kroner i gennemsnit, mens piloterne i gennemsnit tjener 579 kroner i timen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvilken alder tjener man mest?

Den sammenhæng er meget tydeligt i en opgørelse af danskernes indkomst, som Cepos har lavet med tal fra Danmarks Statistik. Indkomsten stiger hurtigt fra 18 år og frem, men stigningen aftager i fyrrerne. Ved 49 år topper gennemsnitsindkomsten ved 586.400 kr. og falder herefter frem mod de 70 år.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på finanshus.dk

Hvad får man i løn som pilot?

Som udgangspunkt ligger lønnen for en færdiguddannet pilot på omkring kr. 43.600 om måneden. Er det svært at blive pilot? Flyvninger foregår oftest i et presset miljø, så du skal kunne klare komplicerede opgaver og holde hovedet koldt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på karriere.forsvaret.dk

Hvad får en togfører i løn?

415.000 kr. Gennemsnitslønnen for lokofører og togfører er opgjort inkl. pension samt allefaste tillæg herunder kvalifikationstillæg.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ft.dk

Hvem tjener mest SOSU eller sygeplejerske?

Sammenligner man på det regionale område, ligger sygeplejerskens startløn ca. 2.000 kroner højere end sosu-assistentens, mens forskellen i løbet af karrieren øges til knap 3.500 kroner. I bunden finder vi sosu-hjælperne, som starter på 27.82 kroner i regionen og på sigt kan se frem til en månedsløn på 29.803 kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på altinget.dk

Hvad er en høj løn i Danmark?

For at snige sig ind blandt de ti procent højestlønnede, skal man have en indkomst på mindst 708.000 kroner om året. Tjener man under 125.000 kroner om året, er man blandt de ti procent i landet, som har den laveste indkomst.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bt.dk

Kan man arbejde på McDonald's som 14 årig?

Hos McDonald's bruger de rigtig mange ungarbejdere, og de ansætter unge helt ned til 14 år i restauranterne. - Der er helt faste regler for, hvor gammel man skal være for at måtte arbejde med de forskellige opgaver, der skal løses i restauranterne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ugeavisen.dk

Hvor meget tjener man på McDonald's som 14 årig?

Hvis du er over 13 år og går i folkeskolen, så kan få et job på Mcdonalds, hvor du tjener 75 kroner i timen. Men hvis du går ud af folkeskolen som 15 årig, tjener du stadig, 75 kroner i timen, du kan dog lave meget mere, som Fx. madlaver eller tjener.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mit-fritidsjob4.webnode.dk

Kan man arbejde i REMA 1000 som 14 årig?

En servicemedarbejder er en person, der hjælper med vareopfyldning og sidder ved kassen. Vil du arbejde som servicemedarbejder i Rema 1000 eller Netto, kræver det desværre, at du er fyldt 15 år og har afsluttet 9. klasse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ungarbejde.dk

Hvad får man i løn på Sunset?

Du får faste arbejds tider og arbejdstøj med Sunset Boulevard logo. Som praktikant får du ikke løn. Hvis du bagefter bliver ansat som 'service- hjælper', er lønnen på omkring 35-55 kr i timen, alt afhængigt efter hvad du laver på arbejdspladsen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på klapjob.dk

Hvad får en opvasker i timen?

48,20 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jobpatruljen.dk

Hvad tjener en sygeplejerske på 37 timer?

Sygeplejersker har på tværs af kommuner og regioner en gennemsnitlig løn på 37.881 kr. om måneden ekskl. genetillæg ifølge tal fra Danmarks Statistik. Gennemsnittet er for en 37 timers arbejdsuge.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsr.dk

Hvor mange procent tjener over 1 million?

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der sidste år var 99.900 danskere, der havde en indkomst før skat på mere end 1 mio. kr. Det er en stigning på knap 8.000 personer. Året før var der 92.200 danskere, der havde en indkomst på mere end 1 mio.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på finans.dk