Prisen er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta. Når du indtaster det beløb, du vil sende – for eksempel 100 NOK, så omregner MobilePay beløbet til din lokale valuta med det samme – fx cirka 64,95 DKK.
Hvad er gebyret på MobilePay?
Fra 24. marts pålægges et gebyr på 1%, når du sender over 4.000 kr. til den samme person inden for 24 timer. Vi fjerner vi den daglige beløbsgrænse på 10.000 kr. og indfører en ny ugentlig grænse på 100.000 kr. Den årlige beløbsgrænse er stadig på 300.000 kr.
Er det dyrt at bruge MobilePay?
Gebyret svinger fra bank til bank, men ligger typisk på mellem 0,5 til 1,5 procent inden for Skandinavien. Det kan altså ende med at være en dyr løsning at bruge MobilePay til den type overførsler – selvfølgelig særligt, hvis der er tale om større beløb.
Hvad koster det at bruge MobilePay efter 1. oktober?
150.000 brugere af MobilePay MyShop blev 1. oktober 2023 mødt af nye priser. MobilePay ændrede prisen fra en fast pris pr. transaktion på 0,30 til 0,75 kr., plus et månedligt abonnement på 49 kr., til rent at koste 0,99% af transaktionsbeløbet, uden yderligere omkostninger.
Er der afgifter på MobilePay?
Det er stadig lige hurtigt, men fremover vil det ikke være lige billigt som privatperson at overføre større pengebeløb med Mobilepay. Overfører man mere end 4.000 kroner om dagen, er der fremover et gebyr på 1 procent for alt over beløbet.
MobilePay | WeShare by Mobilepay
Er det gratis at betale med MobilePay?
Prisen er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta. Når du indtaster det beløb, du vil sende – for eksempel 100 NOK, så omregner MobilePay beløbet til din lokale valuta med det samme – fx cirka 64,95 DKK.
Hvordan tjener MobilePay penge?
Blandt andet tjener banken penge på at sælge MobilePay-erhvervsløsninger til danske forretningsdrivende, som de kan anvende til at modtage betalinger med - løsninger, som virksomhederne betaler et fast gebyr for at benytte samt et transaktionsgebyr, lyder det.
Er der nye regler for MobilePay?
Fra den 24. marts er det ikke længere muligt at overføre større pengebeløb via MobilePay gebyrfrit. Det skriver mediet Finans. For første gang indfører betalingstjenesten gebyrer for privatpersoner.
Hvad koster det at betale med dankort?
Ifølge Nets er gebyret for Dankort i fysisk handel mellem 0,5% til 0,17% pr. transaktion. Prisen på at tage imod andre betalingsløsninger varierer, men vil typisk være dyrere end dankort.
Er MobilePay erhverv gratis?
Vi har gjort betaling meget, meget nemt
MobilePay har over 4,5 millioner brugere og omkring 200.000 butikker og webshops i Danmark. Kig dig omkring og, se de mange muligheder. Vil du også have nem betaling i din virksomhed? Kom gratis og nemt i gang med MobilePay.
Hvad er dyrest, MobilePay eller Dankort?
2 MobilePay øger gebyr for virksomheder
MobilePay giver mulighed for at betale med alle typer betalingskort. Det koster ikke noget for forbrugerne, men som med Visa/Dankort betaler virksomhederne gebyr, hver gang de tager imod betaling gennem app'en.
Kan banken trække penge tilbage fra MobilePay?
Ja. Først skal du dog kontakte din bank for at få dit betalingskort spærret. Hvis der er hævet beløb, du ikke har godkendt, kan du få banken til at tilbageføre pengene.
Hvordan virker den nye MobilePay?
Send og modtag penge
Alt, du skal gøre, er at indtaste modtagerens nummer eller scanne en anden brugers QR-kode. Pengene bliver overført til modtageren med det samme. Hvis det ikke er nemt, så ved vi snart ikke, hvad der er.
Kan man stoppe en betaling på MobilePay?
Vi har desværre ikke mulighed for at trække overførslen tilbage, når du har betalt for en vare og sendt pengene til et forkert nummer. Hvis det er din situation, så skal du selv kontakte modtageren.
Hvad koster det at sende en gave på MobilePay?
Vær opmærksom på, at at vi ikke opkræver et gebyr eller en forhåndsgodkendelse, når vi planlægger leveringen af en pengegave. Det betyder, at vi først trækker pengene fra afsenderen, idet pengegaven bliver leveret.
Hvor stort et beløb kan man overføre via MobilePay?
Hvad er beløbsgrænserne? Du kan overføre op til 10.000 kr. pr. dag, hvis du har identificeret dig med MitID, da du downloadede MobilePay – ellers er grænsen 3.000 kr.
Hvornår skal man betale gebyr på MobilePay?
Betaler du med MobilePay hos en virksomhed, laver du en kortbetaling, og så er det gebyrfrit at betale med MobilePay. Betaler du en privatperson ved at overføre penge til deres telefonnummer, er det en kontooverførsel. Det kan koste dig et gebyr, hvis din bank opkræver gebyrer på kontooverførsler.
Er Visa Dankort gratis?
Visa/Dankort har, som andre debetkort, ingen eller lave årlige gebyrer. Betaler du med kortet i udlandet, skal du betale gebyrer, for eksempel valuta- og hævegebyr. Dankortet har, i modsætning til andre debetkort, ikke saldokontrol.
Er det bedst at betale med Visa eller Dankort?
Dankortet er langt den billigste betalingsmetode i Danmark. Du betaler et gebyr, hver gang du modtager en betaling, men kører du betalinger med Visa/Dankort igennem på Visa-delen, er gebyret højere, end hvis du gør det på Dankort-delen. Du kan se Nets' priser her. Gebyret på Visakort varierer fra indløser til indløser.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Hvorfor beder MobilePay om MitID?
For at minimere risikoen for misbrug af MobilePay, skal du som bruger logge ind med både MitID og SMS-kode, når du logger på MobilePay på en ny enhed – for eksempel på din tablet.
Hvad koster det at modtage penge på MobilePay?
0,99% pr transaktion.
Hvad koster en MobilePay-transaktion?
transaktion. App-betaling: 0,99% plus 1 krone pr. transaktion.
Kan MobilePay misbruges?
Vi arbejder tæt sammen med politiet og har nul-tolerance overfor misbrug. Ved misbrug efterlader den kriminelle typisk et digitalt spor, så politiet og MobilePay kan finde frem til misbrugeren og tage aktion.
Hvem ejer MobilePay?
Applikationen blev udgivet den 7. maj 2013 og var udviklet af Danske Bank. MobilePay blev slået sammen med norske Vipps i 2022. Herefter hedder selskabet Vipps MobilePay, og ejes af de norske banker der var bag Vipps og Danske Bank.