Er der uro i Egypten?

Den generelle risiko for kriminalitet i Egypten er forholdsvis lav. Du bør dog være forsigtig og ikke færdes alene om natten. Sexchikane og overgreb sker hovedsageligt mod kvinder, også på steder hvor der er mange mennesker. Det kan fx være i offentlig transport.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på um.dk

Er det sikkert at tage på ferie i Egypten?

Selvom større byer som Cairo og Alexandria generelt er betragtet som sikre, kan isolerede hændelser stadig finde sted, især i fjerntliggende områder og grænseregioner. Turister anbefales at undgå visse områder i Nord-Sinai, hvor der har været rapporter om militære operationer og terrorrelaterede hændelser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på graenselandsportal.dk

Hvordan skal man klæde sig i Egypten?

Egypten er et muslimsk land, og derfor klæder man sig tækkeligt. I byerne og på religiøse steder bør både mænd og kvinder bære tøj der dækker skuldre og knæ. Det er især vigtigt for kvinder. På de større turiststeder ude ved kysterne kan man dog sagtens optræde i badetøj.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på travelmarket.dk

Hvad skal man undgå at spise i Egypten?

Det kan du selv gøre:

Drik eller spis ikke frugtjuice, mælk eller mejerivarer, som ikke er pasteuriseret. Spis ikke rå frugter eller grøntsager, medmindre de kan skrælles eller pilles (og pil dem selv).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på netdoktor.dk

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Egypten?

I Egypten skinner solen næsten hele året rundt, men det er ekstra varmt i sommermånederne juni-september, hvor temperaturen kan være op til 36°C. Det mest behagelige tidspunkt at rejse til Egypten er november-april, når dagtemperaturen er behagelig mellem 23-30°C og med varme aftener.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apollorejser.dk

Kører ATV i ørkenen og er på snorkeltur i EGYPTEN!Hvor skal man ikke tage hen i Egypten?

Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser til: Ørkenområdet vest for Nilen og Fayoum Oasen. Den sydlige del af Sinai-halvøen undtagen turistområderne og hovedvejene. Risiciene er så alvorlige, at du bør have særlige grunde til at besøge området/landet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på um.dk

Er det billigt i Egypten?

Overordnet er det billigere at rejse i Egypten end Danmark. En middag kan typisk fås for omkring 25-35 danske kroner. Dog skal man være indstillet på, at øl og vin er dyrere end herhjemme.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på viktorsfarmor.dk

Hvordan er sikkerheden i Egypten?

Kriminalitet og sikkerhed

Generelt er Egypten kendt for at have en moderat kriminalitetsrate, men der har været tilfælde af petty crime som lommetyveri, specielt i turistområder og overfyldte steder. Rejsende bør tage særlige forholdsregler for at sikre deres personlige sikkerhed.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rejsevejledningen.dk

Hvad spiser man til morgenmad i Egypten?

I Egypten nyder de ofte falafel til morgenmad, serveret med æg, brød og ost.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på viktorsfarmor.dk

Er der mange myg i Egypten?

Hvilke sundhedsmæssige problemer skal jeg være opmærksom på under mit ophold i Egypten? Især om sommeren og efteråret er der mange myg om natten, og det tilrådes derfor at bruge en forebyggende spray eller en beroligende salve. I tilfælde af allergi, skal du beskytte dig selv.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sfinksrejser.dk

Hvor sikker er Egypten?

I Egypten frarådes rejser til den nordlige del af Sinai-halvøen, mens alle ikke-nødvendige rejser frarådes til ørkenområdet vest for Nilen, Fayoum Oasen, samt den sydlige del af Sinai-halvøen undtagen turistområderne og hovedvejene. I resten af landet skal man være ekstra forsigtig.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på politiken.dk

Hvilke vaccinationer skal jeg have til Egypten?

Vaccinationer til Egypten

Landets ørkenområder er dog mindre befolket, men huser i stedet de flotte pyramider. Egyptens højeste pyramide hedder Keopspyramiden og måler 146 meter. Inden afrejse til Egypten anbefales det, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sikkerrejse.dk

Hvor meget giver man i drikkepenge i Egypten?

Lønnen er meget lav i Egypten, og drikkepenge er derfor en vigtig del af indkomsten. Det er derfor en god idé altid at have småpenge på sig, da der ofte forventes drikkepenge. Det er almindeligt at give 5-10% på restauranter, hoteller og taxier – også selvom der er lagt service charge oven i regningen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på albatros-travel.dk

Kan man rejse til Egypten uden vaccine?

Der er krav om vaccination mod gul feber for alle rejsende over 9 måneder, der kommer fra lande med risiko for gul feber-transmission, og for rejsende der har været i transit (> 12 timer) i en lufthavn i et land med gul feber-transmission.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rejse.ssi.dk

Hvor langt er der fra Hurghada til pyramiderne?

Over dag til Cairo Pyramids Museum Sphinx og frokost fra Hurghada. Cairo ligger omkring 5 timers kørsel fra Hurghada, hvilket betyder, at du kan se Giza-pyramiderne på en dag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på viator.com

Hvad koster et visum til Egypten?

Når du skal på ferie i Egypten, skal du have et visum. Du kan først få dit visum, når du er landet i Egypten. Et egyptisk visum koster 25 dollars eller 25 euro, og skal betales kontant i lufthavnen. Til gengæld udstedes visummet til dig med det samme.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sunweb.dk

Hvad er Egypten kendt for?

Egypten er kendt som landet med dynastiske herskere, udsøgt arkitektur og en mystik, som ikke kan sammenlignes med noget andet land. I senere år har Egypten tilpasset sig den vestlige verden mere, og landet har oplevet betydelige ændringer. De to ting, som symboliserer egyptisk kultur i dag, er te og tobak.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jyyna.dk

Hvad er bedst at betale med i Egypten?

Vi anbefaler, du medbringer Euro eller Usd hjemmefra. Ægyptiske pund kan du hæve, når du ankommer til Ægypten. De fleste banker i Danmark har idag ikke Ægyptiske pund.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sfinksrejser.dk

Hvad tror de på i Egypten?

90% af befolkningen er sunnimuslimer, mens 5-8% er koptere. Herudover tilhører ca. 1 mio. andre kristne retninger, og nogle få tusinde jøder og shiamuslimer bor i landet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvor mange penge må man tage med til Egypten?

Når du rejser ind i eller ud af Danmark med kontanter eller andre likvide midler, der svarer til en værdi af 10.000 euro (ca. 75.000 kr.) eller derover, skal du udfylde en angivelsesblanket og aflevere den til Toldstyrelsen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på toldst.dk

Kan man betale med MasterCard i Egypten?

Det betyder, at du nogle steder kan betale i danske kroner, når du betaler med dit Visa/Dankort, MasterCard eller Maestro i udlandet. Du skal dog være opmærksom på, at vekselkursen meget sjældent er i din fordel. Religion: I Egypten er ca.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sunweb.dk

Hvor varmt er der i Egypten i februar?

Det er koldest i Egypten i januar og februar, men selv her er gennemsnitstemperaturen 21-22 grader.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tui.dk

Kan man shoppe i Hurghada?

Et must i Egypten er at tage på marked, eller "souk" som det hedder på arabisk. I Hurghadas gamle bydel El Dahar finder du en dejlig souk, hvor du kan købe krydderier, frugt, tøj, lamper og alt andet. Egyptisk bomuld eller papyrus er en dejlig souvenir til at tage hjem.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apollorejser.dk

Hvad koster det at spise i Egypten?

Et treretters måltid på et hotel koster overalt fra omkring 350 EGP og opefter. Du kan få et treretters måltid på en lokal café til ca. 75 EGP. Vestlige fastfood-restauranter som McDonald's og Pizza Hut er et almindeligt syn i større byer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sfinksrejser.dk

Hvordan er Sharm el Sheikh?

Sharm el-Sheikh er omgivet af lange sandstrande, der indbyder til gode dage ved stranden med afslapning og solbadning. Under havets overflade gemmer der sig dog et virkelig flot koralrev og mange tropiske fisk. Derfor er strandene ved Sharm el-Sheikh også velbesøgte af dykkere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sunnyferie.dk