Brovandeskolen søger ny skoleleder

Del på Facebook

Privatskolen i Skagen, Brovandeskolen – søger ny skoleleder. Hele jobopslaget kan læses herunder.

Kan du på en helt almindelig onsdag skelne mellem stort og småt – og handle værdibaseret? Kan du, i en travl hverdag, finde tid til at lede både pædagogisk og økonomisk? 

Så er det måske dig, vi søger til at have det overordnede faglige, pædagogiske og administrative ansvar for vores skole og SFO. 

Hvem er vi?

Brovandeskolen blev grundlagt i 1977. Vi er en fri grundskole og medlem af skoleforeningen Lilleskolernes Sammenslutning. 

Vi er en velfunderet og veldrevet skole med SFO. Vi ligger naturskønt placeret i udkanten af Skagen – tæt på strand, hav og hede – med god plads til udendørsaktiviteter. 

Vores skole rummer 184 skønne elever fra 0. til 9. kl. og deres forældre, som vi har et åbent og tillidsfuldt samarbejde med. 

Vi er 22 engagerede, visionære og imødekommende medarbejdere. 

Skolen har en velfungerende bestyrelse, som er samarbejdsorienteret, og som bakker op om skolens værdier. 

Det gode børneliv er omdrejningspunktet hos os. Vi vægter det enkelte barns trivsel og læring, og vi værner om skolefællesskabet. Vores pædagogiske ståsted har altid været den anerkendende pædagogik. Høj faglighed og et forpligtende fællesskab er vigtige og synlige værdier i skoledagen. 

Hen over skoleåret er der mange traditioner, som vi prioriterer højt – herunder vores temauger, teaterprojekter, anderledes dage og mange lejrture. Men der er også plads til mere traditionel undervisning – efter skema. 

Vi er tro mod skolens værdier, og vi tror på den skole, vi driver. 

Derudover er vi en arbejdsplads med humor, livsglæde og impulsivitet. 

Hvem er du?

Du er et positivt og nærværende menneske, som agerer anerkendende og værdibaseret. Du har gennemslagskraft og brænder for at lede og motivere. 

Du har økonomisk tæft og er i stand til at styre skolens økonomi i samarbejde med vores sekretær, viceskoleleder og bestyrelse. 

Det er værdifuldt for dig at være en synlig og aktiv del af skolehverdagen – måske har du et fag, som du gerne underviser i. 

Du har evnerne og modet til at gå forrest, du er klar til at arbejde for, at Brovandeskolen fortsat er synlig i Skagen og et attraktivt valg for nuværende og kommende familier. 

Den faglige og pædagogiske ledelse ligger dig på sinde, du er ambitiøs mht. at udvikle og styrke kvaliteten af det faglige og pædagogiske miljø på hele skolen, men du har også øje for at balancere mellem nytænkning og respekt for det eksisterende. 

Du har erfaring med ledelse eller er interesseret i at tage en lederuddannelse. 

Flere oplysninger:

Hvis du vil høre mere om stillingen eller skolen, er du meget velkommen til at besøge os eller kontakte en af nedenstående personer. 

Bestyrelsesformand Rikke Gylling Langendorff – tlf. 2363 6301. 

Viceskoleleder Sidse Lind Pedersen – tlf. 2624 1156. 

Du kan få et lille smugkig på skolen via dette link: https://youtu.be/M8Pq8-PFjY8 

Ansøgningen sendes til Brovandeskolen, Nedre Mosevej 100, 9990 Skagen eller elektronisk til [email protected] – og mærkes ”Skoleleder”. 

Ansøgningsfristen udløber den 3. februar 2022 kl. 12.00

Vi forventer at afvikle samtaler i uge 6. 

Stillingen ønskes besat 1. april eller snarest derefter. 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Læs også