Ja, det kan du godt i visse tilfælde, men det afhænger helt af dit mailprogram og hvor lang tid der er gået. Ofte virker det kun, hvis modtageren er på samme e-mail-server (som i Microsoft Outlook), eller hvis du har slået en kort forsinkelse til.
Kan man trække en mail tilbage, der er sendt?
Hvis du beslutter, at du ikke vil sende en mail, kan du annullere den inden for et kort tidsrum efter afsendelsen. Sådan tilbagekalder du en meddelelse, umiddelbart efter du har sendt den: Nederst til venstre kan du se beskeden "Meddelelsen er sendt" og valgmulighederne "Fortryd" eller "Se meddelelse". Klik på Fortryd.
Kan man godt slette en mail, man har sendt?
Ja, det kan man godt i visse tilfælde, oftest ved at bruge fortryd-knappen med det samme eller funktionen til at tilbagekalde. De vigtigste metoder afhænger af systemet: Gmail, Outlook og Apple Mail.
Kan man redigere i en sendt mail?
Du kan ikke direkte redigere en mail, når den først er afsendt og modtaget. Du kan dog ofte nå at fortryde afsendelsen, hvis du er hurtig, eller erstatte den med en ny version.
Kan man trække en mail tilbage på iPhone?
Du har 10 sekunder til at ombestemme dig, når du har sendt en e-mailbesked. Tryk på Fortryd afsendelse øverst i indbakken for at trække beskeden tilbage.
Psykologien hos mænd, der får succes sent i livet
Hvordan tilbagekalder man en e-mail?
Prøv det!
- Vælg mappen Sendt post.
- Markér eller dobbeltklik på meddelelsen, så den åbnes i et andet vindue.
- Vælg Filoplysninger>.
- Vælg Send igen eller Tilbagekald, og vælg en af de to indstillinger. ...
- Markér afkrydsningsfeltet Fortæl mig, om tilbagekaldelse lykkes eller mislykkes for hver modtager.
- Vælg OK.
Kan man trække en besked tilbage på iPhone?
Vælg en samtale med den besked, du vil redigere. Hold en finger på beskedboblen, og tryk derefter på Rediger. for at vende tilbage til den oprindelige besked. Bemærk: Beskeden markeres som Redigeret i samtaletransskriptionen.
Hvordan fortryder man en slettet mail?
Hvis du lige har slettet en mail, kan du som regel fortryde det med det samme via pop op-menuen på skærmen eller genvejen Ctrl + Z (PC) eller Cmd + Z (Mac). Gå ellers i mappen Papirkurv eller Slettet post; her gemmes slettede mails typisk i op til 30 dage.
Hvordan redigerer man en mail?
Man skriver en god mail ved at bruge et klart emnefelt, en venlig hilsen og en kort tekst, der går direkte til sagen.
Hvad sker der, når man tilbagekalder en mail?
Med tilbagekaldelse af meddelelser hentes en meddelelse, du har sendt, fra postkasserne for de modtagere, der endnu ikke har åbnet den. Du kan også erstatte en erstatningsmeddelelse.
Kan man fortryde afsendelse af mail på Outlook?
Konfigurere Fortryde afsendelse i Outlook.com
Du kan forsinke afsendelsen af meddelelsen i 5 eller 10 sekunder. Sådan slår du indstillingen Fortryd send til: Øverst på siden skal du vælge Indstillinger. > Mail > Opret og svar.
Kan man vedhæfte en mail i Gmail?
Du kan sende vedhæftede filer med en størrelse på op til 25 MB. Hvis du vedhæfter mere end én fil, må de ikke fylde mere end 25 MB tilsammen. Hvis filen er større end 25 MB, føjer Gmail automatisk et Google Drev-link til mailen i stedet for at vedhæfte filen.
Hvorfor kan jeg ikke slette mail?
Du kan som regel ikke slette dine mails på grund af synkroniseringsfejl, en fuld postkasse/lagringsplads eller forkerte indstillinger i dit mailprogram.
Hvor lang tid tager det at tilbagekalde en mail?
Det tager typisk kun et par minutter, før handlingen er fuldført – afhængigt af hvornår mailen blev læst, og om Outlook var åben, da du forsøgte at tilbagekalde, kan nogle modtagere modtage en advarsel om, at deres postkasser blev åbnet på afsendelsestidspunktet.
Hvordan annullerer man et møde i Outlook?
Annullere et møde
- Find mødet i din kalender, og dobbeltklik derefter på mødet for at åbne det.
- Klik på Annuller på fanen Arrangørmøde eller Møde. Bemærk. ...
- Hvis du vil, kan du skrive en meddelelse til de inviterede i meddelelsesvinduet.
- På fanen Arrangørmøde eller Møde skal du klikke på Send aflysning.
Hvordan sender man mails med forsinkelse?
Planlæg en meddelelse til senere i Outlook på internettet eller Outlook.com
- Mens du skriver en meddelelse, skal du vælge rullemenuen ud for Send og vælge Planlæg send.
- Vælg en af standardindstillingerne, vælg derefter Send, eller vælg et brugerdefineret tidspunkt, og vælg derefter Send.
Kan man redigere en mail, man har sendt?
Du kan ikke direkte redigere en mail, når den først er afsendt og modtaget. Du kan dog ofte nå at fortryde afsendelsen, hvis du er hurtig, eller erstatte den med en ny version.
Hvordan trækker man en e-mail tilbage?
Du kan fortryde afsendelsen af en mail ved at bruge "Fortryd"-knappen, der dukker op lige efter afsendelse.
Hvordan redigerer man en Gmail?
Find indstillinger, og foretag ændringer
- Gå til Gmail på din computer.
- Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger. Se alle indstillinger.
- Øverst på siden skal du vælge en side med indstillinger som f. eks. ...
- Foretag dine ændringer.
- Klik på Gem ændringer nederst på siden, når du er færdig med hver enkelt side.
Kan en mail trækkes tilbage?
Ja, man kan godt fortryde en sendt mail, men det kræver, at du bruger en funktion som Fortryd send eller Tilbagekald, og det skal ske inden for et meget kort tidsrum, eller før modtageren åbner beskeden.
Kan man få slettet mail tilbage?
Du kan gendanne meddelelsen fra din papirkurv og flytte den tilbage til din indbakke. Du kan også slette meddelelsen permanent. Derefter kan du ikke gendanne meddelelsen.
Kan man slette en mail?
Ja, du kan nemt slette mails i din indbakke. Hvis du har sendt en mail, kan du fortryde afsendelsen i et kort tidsrum (typisk 5-30 sekunder). Når først mailen er leveret, kan den som udgangspunkt ikke slettes fra modtagerens indbakke.
Hvordan får man slettet mail tilbage på din iPhone?
Du kan gendanne slettede mails på din iPhone ved at tjekke Papirkurv, flytte besked og logge ind via en computer. Følg den officielle Apple-support guide for standardopsætningen.
Er der en tilbage knap på iPhone?
Apple har på de nyere iPhone og iPad modeller fjernet home-knappen og erstattet den med en direkte touch og finger skanner i skærmen. Dvs.
Kan slette beskeder på iPhone, er de slettet for alle?
Hvis du bruger Beskeder i iCloud og sletter en besked eller samtale på din iPhone, slettes den fra alle dine enheder, hvor Beskeder i iCloud er slået til.