Kan man sejle fra Phuket til Koh Lanta?

Færgeoverfarten fra Phuket til Koh Lanta tager ca. 2h 11m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på directferries.dk

Hvordan kommer man til Koh Lanta?

Øen er tjent med passagerfærger fra Krabi eller Phi Phi og bilfærger fra fastlandet. Husk, hvis din ankomsttid er sent på dagen, er de lokale minibus eller offentlige passagerfærger til Koh Lanta ikke tilgængelige. Afstanden fra Bangkok til Krabi er ca 950 km. eller omkring 12 timer i bil.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tilthailand.dk

Hvor kan man sejle til fra Phuket?

Afgang fra Phuket og sejl i speedbåd over havet til Phi Phi Phi-øerne. Kør ind i den maleriske Loh Sama-bugt, og gå over sandet for at slappe af i Maya Bay. Spot det lokale dyreliv på Monkey Beach, og forkæl dig selv med en buffet på en restaurant ved stranden, inden du snorkler på Bamboo Island.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på getyourguide.dk

Kan man sejle til Thailand?

Nej, i øjeblikket er der ingen bilfærger til Thailand, kun fodgængere kan rejse med færger til Thailand.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på directferries.dk

Hvordan kommer man fra Phuket til Koh Samui?

I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Raja Ferry. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer. Sejltiden og hyppigheden for Phuket Town Koh Samui færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på directferries.dk

REJSDAG FRA PHUKET TIL KOH LANTA...INKLUSIVE FÆRGEOVERSTYR! 🇹🇭Kan man sejle til Thailand fra Danmark?

Regnsæsonen i Thailand starter i juli og slutter i begyndelsen af oktober. Som i Danmark kan man i denne periode få overskyet vejr med spredte byger. Man kan sejle året rundt, da Thailand befinder sig uden for hurricaneområdet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på asiayachting.com

Kan man komme fra Phuket til Krabi?

I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Phi Phi Cruiser. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer. Sejltiden og hyppigheden for Krabi Phuket færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på directferries.dk

Hvordan kommer man fra Phuket til Phi Phi Island?

Færger forbinder pt. 3 havne i Phuket Island med 2 Havne i Phi Phi Island. Der er 7 afgange dagligt på 4 ferry routes som leveres af 6 færgeselskaber, inklusiv Bundhaya Speed Boat, Phi Phi Cruiser, Andaman Wave Master, Tigerline Ferry, Satun Pakbara Speed Boat Club & Chaokoh Ferry.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på directferries.dk

Hvad skal man opleve på Phuket?

Mest populære seværdigheder i Phuket
  • Den Store Buddha i Phuket. 16.786. Seværdigheder og vartegn. ...
  • Bangla Road. 20.962. Seværdigheder og vartegn. ...
  • Green Elephant Sanctuary Park. 2.460. Natur- og dyrelivsområder. ...
  • Banana Beach. 2.300. Strande. ...
  • Nai Harn Beach. 4.442. Strande. ...
  • Karon Beach. 7.015. Strande. ...
  • Kata Beach. 8.290. ...
  • Patong Beach. 17.075.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på tripadvisor.dk

Er Koh Lanta værd at besøge?

Koh Lanta er skøn og de mange strande langs den vestlige del af øen, er helt sikkert et besøg værd. På den østlige side finder I Oldtown hvor I helt sikkert også skal gøre et stop og opleve den fredlige og idylliske by. Byen var engang øens største og alt handel foregik fra den lille havn.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på justbrowsing.dk

Hvor flyver man til når man skal til Koh Lanta?

Den nærmeste lufthavn er Krabi (KBV) (54 km). Andre lufthavne i nærheden er Phuket Intle (HKT) (100,88 km) eller Langkawi (LGK) (160,62 km). KAYAK anbefaler, at du flyver til Krabi.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kayak.dk

Hvornår skal man rejse til Koh Lanta?

Vejret på Koh Lanta er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. Det anbefales ikke at rejse til Koh Lanta i regntiden fra juli til oktober, hvor det våde klima garanterer masser af regn og uklart vand.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stjernegaard-rejser.dk

Hvornår er det bedst at rejse til Phuket?

På Phuket og ved øerne i Andamanerhavet er vejret mest stabilt i den tørre sæson fra november til marts, hvor himlen ofte er skyfri mens vandet er klart og roligt. I løbet af den danske sommer vil vejret byde på daglige regnbyger, og nogle øer vil være lukket ned for turister i denne periode.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på stjernegaard-rejser.dk

Hvordan kommer man rundt i Phuket?

Phuket Smart Bus kører cirka en gang i timen mellem lufthavnen og Rawai Beach på Phukets østkyst, og den stopper undervejs bl. a. i strandbyerne Surin, Kamala, Patong, Karon og Kata, der alle ligger på Phukets vestkyst.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rejse-til-thailand.dk

Kan man sejle fra Phuket til Phi Phi?

Phuket til Koh Phi Phi færge

Bundhaya Speed Boat sejler op til 3 gange dag, Phi Phi Cruiser 14 gange Uge, Andaman Wave Master 5 gange dag, Tigerline Ferry 7 gange Uge, Satun Pakbara Speed Boat Club 7 gange Uge & Chaokoh Ferry servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på directferries.dk

Hvor langt er der fra Phuket til Koh Lipe?

Hvad er afstanden fra Phuket til Koh Lipe? Afstanden mellem Phuket og Koh Lipe er ca. 54 sømil.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på directferries.dk

Kan man sejle fra Bangkok til Koh Samui?

Bangkok til Koh Samui færge

Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 14 timer 30 minutter. Sejltiden og hyppigheden for Bangkok Koh Samui færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på directferries.dk

Hvor lang tid tager det at sejle fra Phuket til Krabi?

Hvor lang tid er færgen fra Phuket til Krabi? Færgeoverfarten fra Phuket til Krabi tager ca. 7h. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på directferries.dk

Hvornår er det regntid i Phuket?

Krabi, Phuket og Koh Lanta

Regntiden ligger fra maj til oktober med mest nedbør i september og oktober. April og november er mellemsæson, mens du kan forvente solrigt vejr fra december til marts. Dette gælder også for øerne Koh Mook og Koh Ngai.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på thailandrundt.dk

Hvornår er det billigst at flyve til Phuket?

Skal du finde de billigste flybilletter til Phuket, er det månederne marts og november du skal rejse afsted i. Sigt efter at booke dine billetter ca. 60 dage før afrejse, da det typisk er her priserne er bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Phuket, februar 2018).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på momondo.dk

Hvad koster 14 dages ferie i Thailand?

14 dage i Thailand fra kun 7.295,-

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rejsesiden.dk

Hvad koster 2 uger i Thailand?

Øhop i Thailand: 2-ugers rundrejse til Bangkok, Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta og Koh Lipe fra kun 5.545 kr. p.p. inkl. alle fly og færger. Thailand er ikke til at komme uden om som et af Sydøstasiens mest eksotiske ferieparadiser – især i de kolde vintermåneder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rejsespejder.dk

Kan man sejle fra Koh Chang til Koh Samui?

Færge til Koh Samet ikke så langt fra Bangkok er dog stadig omdannede fiskekuttere. Turen fra fastlandet til Koh Chang er også stadig en 45 minutters smuk sejltur ligesom der stadig er traditionelle færger til Koh Samui.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på thailandtours.dk

Kan man prutte om prisen i Thailand?

På markeder i Thailand og Sydøstasien opdager du hurtigt, at der ikke er priser på flere varer. Det betyder selvfølgelig, at priserne til en vis grad er til forhandling. Men det ikke særlig nødvendigt at prutte synderligt meget om prisen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bambusrejser.dk