Ja, det kan man godt, men kun delvist. Du kan som regel se de personer, der har delt opslaget offentligt eller fra dine venner, hvis deres privatlivsindstillinger tillader det, men du kan ikke se alle delinger, hvis opslaget er delt med lukkede indstillinger.
Hvordan ser man delinger på Facebook?
Se din aktivitetslog
Tryk på Indstillinger øverst til højre, og tryk derefter på Aktivitetslog. Tryk på Vis aktivitetshistorik nederst. Tryk på Filtre. Dine opslag for at gennemgå ting såsom billeder, videoer, tekst og statusopdateringer, du har delt på Facebook.
Hvem kan se, hvad jeg deler på Facebook?
Husk
- Alle kan se dine offentlige oplysninger, som omfatter dit navn, profilbillede, coverbillede, køn, brugernavn, bruger-id (kontonummer) og netværk (Læs, hvorfor alle kan se dine offentlige oplysninger).
- Det er kun dig og dine venner, der kan slå noget op på din profil.
Hvem kan dele mine opslag på Facebook?
Tryk på Menu øverst til højre på Facebook. Rul ned, tryk på Indstillinger og privatindstillinger, og tryk derefter på Indstillinger. Rul ned til afsnittet Målgruppe og synlighed, og tryk på Profil og tag. Tryk på Hvem kan se, hvad andre slår op på din profil?
Kan jeg se, hvem der ser mine opslag på Facebook?
Det er kun dig, der kan se, hvem der har set din story. Sådan ser du, hvem der kan have set din story: I afsnittet Stories øverst i dit feed trykker du på Din story. Tryk på Seere nederst til venstre på et billede eller en video i din story for at se, hvem der har set din story.
Sådan opbygger du velstand i AI'ens tidsalder
Kan folk se, at jeg har været inde på deres Facebook?
Nej, folk kan som udgangspunkt ikke se, at du har besøgt deres profil, medmindre du laver en handling der afslører dig, som at like et opslag eller se en story. Du kan læse mere i den officielle Facebook Hjælp.
Hvordan gør man så folk kan dele ens opslag på Facebook?
For at gøre et opslag delbart på Facebook skal du ændre opslagets målgruppe til Offentligt, vælge Del og kontrollere dine privatlivsindstillinger.
Kan man se, hvem der tjekker ens profil på Facebook?
Nej, det kan man ikke. Ifølge Facebook Hjælp giver Facebook ikke brugere mulighed for at se eller spore, hvem der besøger deres profil.
Hvordan gør jeg så folk kan dele mit opslag?
For at gøre et opslag delbart på sociale medier som Facebook, skal du sikre dig, at dets synlighed er sat til "Offentligt". Hvis det er begrænset til "Venner", kan det ikke deles af andre.
Hvordan kan man se, hvem der har kigget på ens Facebook?
Sådan ser du, hvor mange der har besøgt din side:
- Log på Facebook, og klik på dit profilbillede øverst til højre.
- Klik på Se alle profiler. Vælg derefter den side, du vil skifte til.
- Klik på Meta Business Suite i menuen til venstre.
- Klik på Indblik i menuen til venstre.
- Klik på Resultater.
- Rul ned til Facebook-besøg.
Kan man se, hvem der har set ens profil?
For at se, hvem der har set din story, skal du åbne storyen og swipe op på skærmen. Du kan se antallet af og Instagram-brugernavnene på de personer, der har set hvert billede eller hver video i din story. Hvis du har delt din story på Facebook, kan du rulle ned for at få vist, hvem der har set din story på Facebook.
Kan folk se, hvis man søger dem på Facebook?
Nej, folk kan ikke se, hvis du søger efter dem eller besøger deres profil på Facebook. Facebook sender ikke besked om søgninger eller almindelige besøg.
Hvordan deler jeg en andens opslag på Facebook?
Del et opslag, du ser i dit feed
- Under et opslag skal du klikke på Del nederst til højre.
- Vælg, hvor du ønsker at dele opslaget. Afhængigt af privatindstillingerne for opslaget vil du kunne se følgende valgmuligheder: Del nu. Del til feed. Del i din story (brugerdefineret) Send i Messenger. Del i en gruppe.
Kan man se, hvem der har fjernet en som ven på Facebook?
Nej, Facebook har ikke en funktion, der viser, hvem der har slettet dig som ven. Du får heller ikke en besked, når nogen fjerner dig, men du kan tjekke det manuelt.
Hvem kigger på min Facebook-profil?
Det kan man ikke. Ifølge Facebook Hjælp tillader Facebook ikke brugere at se, hvem der besøger deres profil, og andre apps kan det heller ikke.
Kan man have en anonym profil på Facebook?
Ja, man kan godt være delvist anonym på Facebook, men det kræver, at man bruger specifikke funktioner som anonyme gruppeopslag, skjuler aktiv-status eller ændrer privatlivsindstillinger, da det ikke er muligt at oprette en helt fuldt anonym personlig profil.
Hvorfor kan mit opslag på Facebook ikke deles?
Andre kan ikke dele dit opslag, fordi opslagets målgruppe er begrænset, din profil er privat, eller indholdet er låst af specifikke gruppe- og sideindstillinger. Hvis dit opslag f.eks. kun er indstillet til at blive vist for "Venner", kan det ikke deles offentligt eller til personer, som ikke er med i den oprindelige målgruppe.
Kan man se, hvem der ser ens opslag på Facebook?
Nej, man kan som udgangspunkt ikke se, hvem der ser ens almindelige opslag på sin personlige profil på Facebook. Man kan kun se hvem der interagerer (laver 'likes' eller kommentarer), medmindre det drejer sig om en Facebook-gruppe eller en Story, hvor seer-lister er tilgængelige.
Hvornår er det bedst at dele et opslag på Facebook?
For Facebook, en platform centreret omkring at bygge samfund og fremme samtaler, er det bedste tidspunkt at poste mandag til fredag mellem kl. 9 og 12 – og i særlig grad tirsdag til torsdag. Kort sagt: Alle hverdage fra tidlig formiddag til midt eftermiddag.
Hvad betyder del i feed?
At dele i feed betyder, at du sender et opslag, et billede eller en nyhed ud på din egen hovedside (dit feed), så dine venner eller følgere kan se det.
Kan jeg se, hvem der tjekker min Facebook?
Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens almindelige Facebook-profil. Ifølge Facebook Hjælp tilbyder platformen ikke en funktion til at spore profilbesøg, og andre brugere kan heller ikke se, når du kigger på deres profil.
Kan folk se, hvis man sletter dem på Facebook?
Når du sletter din konto, vil andre ikke kunne se den på Facebook.
Kan folk se, at man har set deres stories på Facebook?
Husk, at når du ser en story, vil den konto (inklusive kontoejere og administratorer), der har oprettet storyen, kunne se, at du har set den.