Vidste du, at du skal have en erhvervsløsning hos os for, at du og din virksomhed kan få betaling med MobilePay? Hvis du bruger din private app til at tage imod betalinger til din virksomhed, så bryder du aftalen med os, og du kan risikere, at vi lukker din aftale uden varsel (se afsnit 4.4 i vores betingelser).
Kan man have 2 konti i MobilePay?
Tilknyt dine konti til MobilePay
Nu kan du tilknytte op til 10 kort og konti til MobilePay, fx budget- eller opsparingskontoen. Læs mere her på siden.
Er MobilePay erhverv gratis?
Vi har gjort betaling meget, meget nemt
MobilePay har over 4,5 millioner brugere og omkring 200.000 butikker og webshops i Danmark. Kig dig omkring og, se de mange muligheder. Vil du også have nem betaling i din virksomhed? Kom gratis og nemt i gang med MobilePay.
Kan man have flere MobilePay?
Som privat bruger kan du kun have én MobilePay-aftale, hvor du kan tilknytte flere betalingskort og bankkonti.
Kan man have MobilePay på 2 enheder?
Du kan kun være aktiv med MobilePay på én enhed ad gangen.
For at minimere risikoen for misbrug af MobilePay, skal du som bruger logge ind med både MitID og SMS-kode, når du logger på MobilePay på en ny enhed – for eksempel på din tablet.
Nu kan du betale dine regninger med MobilePay
Kan man dele MobilePay?
Har du lagt ud for middagen med familien? Uanset hvad kan du nu nemt dele jeres fælles udgifter i MobilePay. Bare opret en gruppe, tilføj en udgift og vælg, hvem der skal være med til at betale den.
Hvad koster MobilePay erhverv?
MobilePay ændrede prisen fra en fast pris pr. transaktion på 0,30 til 0,75 kr., plus et månedligt abonnement på 49 kr., til rent at koste 0,99% af transaktionsbeløbet, uden yderligere omkostninger. En gruppe af eksisterende kunder får løsningen for 0,49%, bar baseret på transaktionsniveau og omsætningsstørrelse.
Kan man have MobilePay på 2 telefonnumre?
Én enhed = Én MobilePay
Nu kan man kun være logget ind på én enhed ad gangen. Du kan godt have appen installeret på to telefoner, men det er kun én af disse, der kan være logget ind. En anden nyhed er muligheden for at blokere en anden bruger, så der ikke kan udveksles penge mellem din og den blokerede profil.
Hvad er maks beløb på MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage. For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner.
Hvordan opretter man MobilePay til erhverv?
Log ind på erhvervsportalen
Det er heldigvis meget, meget nemt at logge ind på erhvervsportalen. For at logge ind skal du bare bekræfte din identitet. Når du er logget ind, kan du oprette dig som erhvervskunde, oprette nye erhvervsaftaler og betalingsløsninger. Du har også direkte adgang til dine salgssteder.
Hvad betaler virksomheder for MobilePay?
- Subscriptions: 0,99% plus 1 krone pr. transaktion.
- Invoice: 0,99% plus 1 krone pr. transaktion.
- App-betaling: 0,99% plus 1 krone pr. transaktion.
- POS: 0,99%
- MyShop: 0,99% (er alle implementeret sidste år)
- Online: Ingen ændringer.
Kan man få MobilePay uden MitID?
Vær klar med MitID
Det kan du gøre allerede som 13-årig. Du skal have dit pas parat. MitID er nødvendigt, når du skal oprettes som bruger i MobilePay. Du får sandsynligvis også brug for MitID til at gøre dit kort klar til onlinehandel.
Hvor meget tager MobilePay i gebyr?
De første 4000 kr. er gratis. De resterende 100 kr. (over grænsen på 4000 DKK) bliver pålagt et gebyr på 1%.
Kan man MobilePay i udlandet?
Brug af MobilePay i udlandet: Du kan godt bruge MobilePay, selvom du bor i udlandet. I den forbindelse skal du indtaste din adresse manuelt i appen. Hvis du bor i udlandet, når du opretter dig som MobilePay-bruger, kan du gøre det allerede der.
Er MobilePay tilknyttet konto eller kort?
Du kan tilknytte dine konti til overførsel/betaling i MobilePay-appen uden brug af kort. Åbn MobilePay-appen, vælg "Konti & kort" i menuen og tryk på "Tilføj konto eller kort".
Kan man overføre 10.000 på MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kr. pr. dag, hvis du har identificeret dig med MitID, da du downloadede MobilePay – ellers er grænsen 3.000 kr.
Hvem kan ikke få MobilePay?
Hvis du er under 15 år, skal dine forældre eller værger give samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger for at kunne tilbyde vores tjenester til dig. Sådan indtaster du din adresse i appen: Vi er i MobilePay juridisk forpligtede til at gemme adressen på alle vores brugere.
Kan MobilePay misbruges?
MobilePay er et betalingsinstrument ligesom fx dine betalingskort, og kriminelle kan misbruge MobilePay, hvis de har afluret din kode.
Kan man have to MobilePay?
Du kan bruge appen på flere enheder, men du kan kun være logget ind på én enhed ad gangen.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Kan man MobilePay til svensk nummer?
Heldigvis er det meget, meget nemt og tager kun et par sekunder. Hvad betyder det, at jeg kan sende penge på tværs af de nordiske lande? Nu kan du sende penge til venner og familie i Sverige, Norge og Finland – og de kan sende til dig. Præcis som du plejer i MobilePay.
Hvad kræver MobilePay erhverv?
Når du beder om at blive kontaktet, sender os en e-mail, opretter MobilePay til din virksomhed eller lignende via vores websites, kan du blive bedt om at oplyse navn og adresse, mailadresse, telefonnummer og andre oplysninger, herunder CPR-nummer.
Hvem ejer MobilePay?
I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de norske banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). I oktober 2023 ændrede MobilePay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de nu i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Hvad koster Vipps MobilePay?
Prisen er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta. Når du indtaster det beløb, du vil sende – for eksempel 100 NOK, så omregner MobilePay beløbet til din lokale valuta med det samme – fx cirka 64,95 DKK.