Brug MobilePay Men 3,2 millioner danskere har en MobilePay-konto, hvilket er størstedelen af de mobil-aktive danskere. Derfor kan du også finde brugeren bag et givent nummer, og det er uanset, om personen er indskrevet på Robinsonlisten eller ej.
Kan man spore MobilePay?
Når du køber af privatbrugere
MobilePay er knyttet op på cpr.nr. og bankkonto, som kan spores tilbage til sælgeren. Og det er der ingen udbydere af hælervarer, der er interesserede i.
Kan man se om folk har MobilePay?
Alternativt kan du også dobbelttjekke ved at kontakte dem gennem en anden beskedtjeneste end den, de kontakter dig via i første omgang. 👀 Hvis du går ind i MobilePay for at sende penge, så tjek navnet på den, du har indtastet nummeret på. Hvis det ikke er den person, du tror, det er, skal du ikke sende pengene til dem.
Kan man skjule sit navn på MobilePay?
Man kan blokere. Chatte med dem, man sender penge til. Og så kan man ikke længere skjule sig bag et falsk navn. MobilePay lancerede i sidste uge en ny opdatering med flere nye funktioner og et spritnyt udseende på appen.
Kan man se, hvem der ejer MobilePay nummeret?
Tjek MobilePay for ejeren
Hvis nummeret er registreret på MobilePay, kan du bruge appen til at finde ejerens navn.
Nærige folk på Mobilepay
Hvordan finder man folks telefonnummer?
Hvis du skal finde et telefonnummer, er den åbenlyse metode at kigge i telefonbogen. I gamle dage en ordentlig mursten på flere tusinde sider. I dag er den selvfølgelig online via hjemmesider som krak.dk, degulesider.dk eller 118.dk - sidstnævnte kan du også ringe til på, ja 118 - bedre kendt som oplysningen.
Hvordan finder man ud af, hvem der ejer et telefonnummer?
For at identificere ejeren af et telefonnummer kan du søge det på Krak, De Gule Sider eller 118.dk. Alternativt kan du bruge Google, MobilePay eller en app som Truecaller, der kan identificere ukendte numre. Hvis nummeret er privat eller hemmeligt, kan oplysningerne være begrænsede.
Kan man være anonym på MobilePay?
Kan ikke længere være anonym
En anden ændring er, at man fremover skal optræde med sit fulde navn i appen, og at det bliver muligt at blokere andre brugere. Ændringen betyder også, at man ikke længere kan betale med Mobilepay i mere end 350 butikker.
Kan man ikke ændre navn på MobilePay?
Sådan ændrer du dit brugernavn i MobilePay:
Det er ikke længere muligt at ændre brugernavnet i appen. Vi får dit fulde juridiske navn direkte fra CPR-registret. Hvis du officielt har ændret dit navn, men det ikke er blevet opdateret i appen, skal du kontakte Borgerservice.
Hvornår lukker MobilePay?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Kan man blokere folk på MobilePay?
Du kan også gå ind på 'Mig' > 'Personlige oplysninger > 'Blokerede brugere' og indtaste nummeret på den person, du vil blokere og trykke 'Bloker'.
Hvad gør man, hvis man har overført forkert via MobilePay?
Har du sendt penge til det forkerte telefonnummer? Vi har desværre ikke mulighed for at trække overførslen tilbage, når du har betalt for en vare og sendt pengene til et forkert nummer. Hvis det er din situation, så skal du selv kontakte modtageren.
Hvor finder man anmodninger på MobilePay?
- Tryk på 'Aktiviteter' i bunden af appen.
- Tryk på 'Alle aktiviteter'.
- Scroll helt ned i bunden og tryk på 'Arkiverede aktiviteter'. Her kan du se alle dine tidligere overførsler, anmodninger og betalinger.
Kan skat se, hvem man har betalt med MobilePay?
Skattemyndighederne får lov til at hente oplysninger om Mobilepay-brugere med høje overførsler. Skattestyrelsen har fået grønt lys af Skatterådet til at indhente oplysninger om overførsler hos Mobilepay-brugere, hvor der kan være mistanke om, at virksomheder fører sorte penge uden om regnskaberne.
Kan man slette aktiviteter på MobilePay?
Tryk på 'Aktiviteter' i bunden. Vælg 'Alle aktiviteter' Tryk på på chatten, hvor den bruger, som du har sendt en anmodning til. Tryk nu 'Annuller'
Kan man spore et taletidskort?
Når man køber et taletidskort, er der nemlig ikke noget krav om at oplyse navn og adresse, og derfor kan hverken politi eller teleselskaber finde frem til ejeren af nummeret og telefonen.
Kan man skjule navn på MobilePay?
Kan jeg skjule mig selv fra søgning på tværs af grænserne på mit fulde, juridiske navn? Nej, det kan du ikke. Vi er en nordisk platform, og brugerne på MobilePay- og Vipps-appen er alle forbundet i den samme, nordiske fælles app.
Kan man have MobilePay på 2 telefoner?
Du kan kun være aktiv med MobilePay på én enhed ad gangen.
For at minimere risikoen for misbrug af MobilePay, skal du som bruger logge ind med både MitID og SMS-kode, når du logger på MobilePay på en ny enhed – for eksempel på din tablet. Heldigvis er det meget, meget nemt.
Er der svindel med MobilePay?
Desværre er der også en stigende MobilePay-svindel, som blandt andet materialiserer sig i form af MobilePay svindel-sms'er. Det er vigtigt at holde sig opdateret på den verserende svindel og at kunne spotte, når der er MobilePay-spam og MobilePay-snyd i omløb.
Kan jeg ændre mit navn i MobilePay?
Du kan ikke ændre på følgende:
Alias (brugernavn) Mobilnummer. Adresse.
Kan man fortryde en MobilePay betaling?
Vil du fortryde? MobilePay er ikke en bindende aftale. Hvis du ønsker at fortryde din aftale om MobilePay inden for de første 14 dage, kan du som privat forbruger gøre det her.
Kan man sende penge til et blokeret nummer?
Hvis du blokerer en person, kan brugeren ikke sende penge, anmode om penge eller sende en besked til dig.
Kan man spore et skjult nummer?
Ønsker du alligevel at finde ud af, hvem der ringe til dig, har du flere muligheder, dog kun hvis nummeret blot er ukendt og ikke skjult. Det er dog desværre, som udgangspunkt, ikke muligt at spore et hemmeligt nummer. I nogle tilfælde kan det være svindel- og fupnumre som ringer til dig.
Hvem har tlfnr 44745003?
Rengøring Robinson - 44745003 - København Ø - Se Regnskaber, Roller og mere.
Kan man finde ud af, hvem et skjult nummer er?
Desværre er det ikke muligt at få oplyst, hvem der ringer med hemmeligt nummer, og der er ikke meget du kan gøre for at stoppe det. Hvis du oplever de mange opkald som chikanøse og de fortsætter over længere tid, kan du søge om aktindsigt hos dit teleselskab.