MobilePay tilbyder en smart funktion, hvor I som forening nemt kan anmode medlemmer om betaling.
Kan en forening have MobilePay?
MobilePay giver jeres medlemmer mulighed for at betale for et køb nemt, hurtigt og sikkert. Uanset hvilken type forening I har, findes der en MobilePay-løsning, som kan gøre håndteringen af betalinger nemmere og hurtigere.
Hvad koster MobilePay for foreninger?
Foreninger, offentlige institutioner og erhvervskunder skal fremover kun betale ét gebyr på 0,99% pr. transaktion, når de benytter MyShop. Alle andre gebyrer afskaffes.
Hvordan virker MobilePay grupper?
Tryk på tegnet “+” i øverste højre hjørne for at oprette en gruppe. Giv din gruppe et navn, der bedst beskriver formålet med den, fx Paris 🇫🇷, Annas fødselsdagsfest, osv. Hvis du vil, kan du føje et billede til din gruppe. Føj de personer, du vil dele udgifter med, til gruppen.
Er MobilePay erhverv gratis?
Vi har gjort betaling meget, meget nemt
MobilePay har over 4,5 millioner brugere og omkring 200.000 butikker og webshops i Danmark. Kig dig omkring og, se de mange muligheder. Vil du også have nem betaling i din virksomhed? Kom gratis og nemt i gang med MobilePay.
Så nemt er det at få MobilePay i din forening gennem MinForening
Hvor meget tager MobilePay erhverv i gebyr?
MobilePay ændrede prisen fra en fast pris pr. transaktion på 0,30 til 0,75 kr., plus et månedligt abonnement på 49 kr., til rent at koste 0,99% af transaktionsbeløbet, uden yderligere omkostninger. En gruppe af eksisterende kunder får løsningen for 0,49%, bar baseret på transaktionsniveau og omsætningsstørrelse.
Kan skat se min MobilePay?
Skattestyrelsen har senest bedt MobilePay om at udlevere oplysninger om brugere, som har fået indsat beløb på samlet over 100.000 kroner. i løbet af 2022. Skattemyndighederne kan på samme måde kigge på vores bankkonti. Det har de lovmæssigt ret til og skal ikke spørge om lov hos Skatterådet eller andre steder.
Hvor mange MobilePay boxe kan man have?
Forbrugsgrænser for box:
Du kan samle 30.000 kroner ind i en box per kalenderår. Når grænsen på 30.000 kroner er nået, kan du ikke længere modtage penge i boxen – heller ikke selvom saldoen bliver udbetalt. Du kan have tre aktive boxe på samme tid.
Hvordan deler man udgifter?
Den traditionelle måde som par at indrette sin økonomi på, er fællesøkonomien, hvor man har én fælles konto, som bruges til begge voksnes løn-/kontantkonto og til husstandens udgifter. Denne konto dækker altså også udgifter til personlige behov, hvilket vil sige at alle udgifter deles ligeligt.
Hvordan opretter man MobilePay til erhverv?
Log ind på erhvervsportalen
Det er heldigvis meget, meget nemt at logge ind på erhvervsportalen. For at logge ind skal du bare bekræfte din identitet. Når du er logget ind, kan du oprette dig som erhvervskunde, oprette nye erhvervsaftaler og betalingsløsninger. Du har også direkte adgang til dine salgssteder.
Hvad koster det at have en foreningskonto?
Dertil kommer et årligt gebyr, der ligger på mellem 0-4.000 kroner for at have en konto samt varierende gebyrer på andre ydelser som netbank, visa-dankort, ændring af vedtægter med mere, skriver mediet. Det viser en ny oversigt, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har udarbejdet.
Hvad er forskellen på leverandørservice og betalingsservice?
Forskelle mellem Leverandørservice og Betalingsservice
I Betalingsservice kan der opkræves/udbetales flere beløb samme dag, I Leverandørservice kan der maks. opkræves eller udbetales et beløb, pr. debitor pr. bankdag.
Hvem skal betale gebyr for MobilePay?
Fra 24. marts pålægges et gebyr på 1%, når du sender over 4.000 kr. til den samme person inden for 24 timer. Vi fjerner vi den daglige beløbsgrænse på 10.000 kr. og indfører en ny ugentlig grænse på 100.000 kr.
Hvordan laver man et betalingslink?
Sådan sender du et link
Indtast kundens navn, og tilknyt et par ord eller et referencenummer (så du kan holde styr på dine links). Vælg, hvordan du vil sende linket: via SMS, e-mail eller en anden messaging-app på din enhed (Facebook Messenger, WhatsApp, osv.). Send linket, og vent på at din kunde betaler.
Hvad koster det at lave en box på MobilePay?
Hvad koster MobilePay Box? MobilePay Box er en tilvalgsløsning i MobilePay, som du kan vælge at bruge. MobilePay Box koster 15 kr. for hver tusinde kroner, der samlet bliver indbetalt til en Box.
Hvordan får en forening MobilePay?
- Åbn MobilePay-appen.
- Vælg “Box” i menuen.
- Klik på den blå cirkel med teksten “Opret din første box”.
- Navngiv din box, tilføj et billede og godkend betingelserne.
- Klik på “Opret”.
Er det gratis at oprette en box på MobilePay?
MobilePay Box er gratis at oprette, og der kan oprettes op til tre stk.
Hvad er maks beløb på MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage. For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner.
Kan MobilePay spores?
Dine konti og andre personlige oplysninger er beskyttet i MobilePay-appen via din personlige login-kode, fingeraftryk eller via ansigtsgenkendelse. Alle overførsler bliver også registreret i MobilePays systemer, så svindel og ikke mindst svindleren nemmere kan spores.
Er MobilePay skattefrit?
Du skal ikke være bekymret for et brev fra Skat, hvis du bruger Mobilepay til at betale for tøj, møbler eller andet i den stil. For salg af private sager skal man ikke betale skat af. Men det skal man derimod, hvis appen bruges til betalinger af organiseret handel i større stil.
Hvor meget må man tjene på loppesalg?
Hvis omsætningen overstiger 50.000 kr. årligt, skal du momsregistreres.
Hvad kræver MobilePay erhverv?
Når du beder om at blive kontaktet, sender os en e-mail, opretter MobilePay til din virksomhed eller lignende via vores websites, kan du blive bedt om at oplyse navn og adresse, mailadresse, telefonnummer og andre oplysninger, herunder CPR-nummer.
Hvem ejer MobilePay?
I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de norske banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). I oktober 2023 ændrede MobilePay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de nu i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Hvad koster det en virksomhed at bruge MobilePay?
Gebyrer på MobilePay af webshop salg
Omsætning på 0-10.000.000 DKK: 1,49% + 1 kr pr transaktion. Omsætning på 10-100.000.000 DKK: 0,99% + 1 kr pr transaktion.