Kan man betale med mønter i bussen?

Du kan købe enkeltbilletter med mønter i billetautomaten i bussen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på midttrafik.dk

Hvordan kan man betale i bussen?

Du kan betale kontant i alle vores busser og med betalingskort på de fleste stationer og i vores expresbusser og en del af vores bybusser.
  1. Gratis børn.
  2. Pensionister.
  3. Er du social pensionist og under 67 år, skal du fremvise gyldigt DSB legitimationskort, hvis du vil købe billet til pensionisttakst.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på nordjyllandstrafikselskab.dk

Kan man købe en busbillet i bussen?

Her køber du billet

Bemærk at ikke alle billettyper/rejsekort kan købes via automaterne. I busserne er det også muligt at købe billet af buschaufføren. Men husk at medbringe kontanter og ikke for store sedler. Den samme billet kan bruges til metroen, busser, tog og havnebusser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på visitcopenhagen.dk

Hvordan køber man en billet til bussen?

Sådan køber du billetter
  1. Automater. Automater.
  2. Betjente salgssteder. Betjente salgssteder.
  3. SMS-billetter. SMS-billetter.
  4. DOT Billetter app. DOT Billetter app.
  5. Tilkøb til billetter. Tilkøb til billetter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på moviatrafik.dk

Hvad kan man betale med i en bus?

Kan man betale med kontanter i bussen? Du kan betale med kontanter i bussen, men vis hensyn til chauffører og medarbejdere i de sjællandske busser og flexbiler: Gør brug af de digitale løsninger, hvor du kan. Chaufføren kan give byttepenge tilbage, så længe der er byttepenge i kassen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dinoffentligetransport.dk

How To Board The Bus and PayKan man betale med kontanter i en bus?

”Kontantreglen gælder også i busserne. Der er passagerer, som enten ønsker eller har brug for at kunne betale med kontanter, og de må ikke være forhindret i at kunne tage bussen af den grund.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på forbrugerombudsmanden.dk

Hvornår er man gratis i bussen?

Børn 0-12 år

Et barn under 12 år betaler børnepris, når det rejser alene, og kan gratis tage et barn under 12 år med. En voksen kan gratis tage to børn under 12 år med, så længe den voksne har gyldig billet eller kort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dinoffentligetransport.dk

Kan man betale med kontanter i bussen 2023?

november 2023 ikke længere kan købe en billet med kontanter i bussen, og du skal derfor købe din billet på en anden måde.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på midttrafik.dk

Hvad gør man uden Rejsekort?

Du kan købe sms-billetter hos DOT. Du kan bruge mobiltelefoner af alle typer til at købe en sms-billet. Det er ikke kun til smartphones. En fleksibel løsning, da du kan købe billetten helt frem til, du skal rejse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på passagerpulsen.taenk.dk

Kan man købe billet i bussen med MobilePay?

Du kan betale med MobilePay eller en række betalingskort. Du kan også købe enkeltbilletter i den nationale app 'RejseBillet'. Du skal have købt din Mobilbillet, inden du stiger på, og vise den til chaufføren eller kontrolløren, hvis du bliver bedt om det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fynbus.dk

Hvad koster en enkelt billet?

24,- kr. Enkeltbillet er din billet, hvis du ønsker en fleksibel billet til én rejse mellem to stationer i hele Danmark. Billetten kan både benyttes i Arriva- og DSB-tog samt i bus, Metro og S-tog.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på arriva.dk

Hvad er billigst Rejsekort eller billet?

Billigere end enkeltbillet

Uanset, hvem du er, og hvornår du rejser, er Rejsekort billigere end enkeltbilletter med meget få undtagelser. Du kan altid tjekke prisen med forskellige typer af kort og billetter på Rejseplanen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rejsekort.dk

Hvordan betaler man en Busbøde?

Du kan betale din kontrolafgift med MobilePay eller betalingskort her. Du skal bruge dit kontrolafgiftsnummer, som findes øverst på den strimmel du fik i bussen eller på den faktura, du har modtaget i e-Boks.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dinoffentligetransport.dk

Hvor meget koster en 24 timers billet?

Skal du meget rundt i København, kan du købe et såkaldt City Pass, der giver ret til ubegrænset rejse med bus, tog og Metro i zone 1, 2, 3 og 4 (inkluderer Københavns Lufthavn) i 24 eller 72 timer. Et 24-timers City Pass koster 80 kr. for en voksen, og 40 kr. for et barn, mens et 72 timers CityPass koster 200 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på visitdenmark.dk

Kan man bruge orange billet i bussen?

DSB Orange

Billetten gælder mellem DSB, Arriva, NJ-stationer samt Skånetrafikens tog i Danmark, men ikke til bus, metro, letbane, lokal- og privatbane. Det er ikke muligt at tilkøbe DSB 1' på Orange.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dsb.dk

Kan man godt gå i minus på Rejsekort?

Rejsekort kan faktisk godt ende med at have en negativ saldo, hvis du har rejst for hele det beløb, der står på kortet – eller et endnu større beløb. Efterfølgende vil du dog blive bedt om at tanke op, så saldoen kommer i plus igen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på passagerpulsen.taenk.dk

Kan man være to på Rejsekort?

I kan rejse flere sammen på et Rejsekort Personligt, Rejsekort med pendler kombi, Rejsekort Flex, Rejsekort Erhverv og Rejsekort Anonymt. Du aktiverer ekstra-funktionen – og tager andre med – ved at trykke på tasterne øverst på kortlæseren. Følg anvisningerne på skærmen for at sammensætte den gruppe, der skal rejse.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rejsekort.dk

Hvad sker der hvis der ikke er penge nok på Rejsekort?

Hvis din rejse ender med at koste mere end saldoen på dit Rejsekort, bliver saldoen negativ. Du vil ikke kunne checke ind og begynde en ny rejse, før du har tanket kortet op. Har du en tank-op-aftale, bliver dit kort tanket op automatisk, når du checker ud – også hvis du har rejst for mere end saldoen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rejsekort.dk

Hvor kan man ikke betale med kontanter?

Fjernsalg og selvbetjeningsmiljøer

Pligten til at modtage kontanter gælder ikke ved fjernsalg, som fx salg via webshops og andre former for salg over internettet og salg via telefonen. Kontantreglen gælder heller ikke ved betalinger i ubemandede selvbetjeningsmiljøer, som fx ubemandede benzinstationer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på forbrugerombudsmanden.dk

Hvor mange penge må man betale med i kontanter?

Ifølge hvidvasklovens regler pr. juli 2021 må erhvervsdrivende ikke modtage kontante betalinger på mere end 19.999 kr. for varer eller tjenesteydelser. Det gælder uanset om kunden betaler beløbet i kontanter på én gang eller i rater.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på advodan.dk

Hvor mange betaler med kontanter?

Seks ud af ti brugte i starten af 2022 kontanter på et eller andet tidspunkt. Men selvom hver femte altså svarer, at de vil have svært ved at begå sig uden kontanter, er det kun 2 pct. af befolkningen, svarende til 90.000 personer, der udelukkende betaler med kontanter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dst.dk

Kan børn under 15 få en bøde i bussen?

Når du er fyldt 15 år, er det dit eget ansvar at huske selen i bussen. Spænder du den ikke, er bøden 1500 kr. Buschaufføren er ikke ansvarlig for, at passagerer under 15 år bruger selen. Det skyldes, at chaufføren ikke har mulighed for at se, om alle har sele på.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sikkertrafik.dk

Kan man tage en ven med i bussen?

Rejser du med bus, skal chaufføren checke dine venner eller familie ind på dit kort. Det er ikke alle busser, der giver dig mulighed for at checke flere ind på samme rejsekort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på passagerpulsen.taenk.dk

Er børn under 12 gratis i bus?

To børn under 12 år kan rejse gratis, når de følges med en voksen med gyldig billet eller kort.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på moviatrafik.dk