Du kan købe billet til letbanen på flere måder: QR-billet - scan QR-kode på en letbanestation og betal med MobilePay. Enkeltbillet - køb billet via RejseBillet-appen.
Hvordan betaler man i letbanen?
- Midttrafik app: Her kan du købe enkeltbilletter, klippekort, dagsbilletter, pendlerkort og en række særbilletter. Download Midttrafik app her.
- Rejsekort: Du kan bruge dit rejsekort i Letbanen. ...
- Det er også muligt at køre en billet i en billetautomat på alle vores 51 destinationer.
Kan man købe togbillet med MobilePay?
Vidste du, at du også kan betale med MobilePay direkte i flere af dine apps? Du behøver ikke at indtaste kortoplysninger, når du skal betale for eksempelvis din togbillet eller takeaway.
Kan man betale MobilePay i bussen?
Vælger du at betale med MobilePay, skal du være opmærksom på følgende: Du skal gennemføre betalingen, INDEN du stiger på bussen. Du skal kende den korrekte pris på din rejse, som svarer til prisen på en enkeltbillet.
Kan man tage letbanen uden rejsekort?
Hvis du ikke kan checke ind med dit rejsekort, fordi kortlæseren er ude af drift, skal du benytte en anden kortlæser eller en rejsekortautomat. Det er muligt at rejse med Letbanen uden at checke ind, hvis hverken kortlæser(e) og billetautomat virker.
Nu kan du betale med MobilePay direkte fra låseskærmen
Hvordan betaler jeg uden Rejsekort?
Betaling i appen Du kan betale med MobilePay eller en række betalingskort. I Rejsebillet er det muligt at betale med MobilePay og følgende betalingskort: Dankort. Visa.
Hvor meget koster det at tage letbanen?
Prisen for en tur i letbanen koster med et rejsekort mellem 12 og 19 kroner. Det er også muligt at købe billet på fynbus.dk eller via Fynbus' mobilapp. Køber du en enkeltbillet, koster turen 24 kroner.
Kan man betale rejsekort med MobilePay?
Kan jeg bruge andre betalingsmidler end MobilePay? I Rejsekort som app, er det kun muligt at betale med MobilePay. Betaling med andre betalingsmidler (fx betalingskort) kommer på et senere tidspunkt.
Hvor kan man betale med MobilePay?
- Meny.
- Bilka (pt. kun online)
- Føtex (pt. kun online)
- REMA 1000.
- Fakta.
- SuperBrugsen.
- Dagli'Brugsen.
- Irma.
Hvordan betaler man i bussen uden rejsekort?
Her køber du billet
Bemærk at ikke alle billettyper/rejsekort kan købes via automaterne. I busserne er det også muligt at købe billet af buschaufføren. Men husk at medbringe kontanter og ikke for store sedler. Den samme billet kan bruges til metroen, busser, tog og havnebusser.
Hvordan køber man togbillet på mobilen?
I DSB's app kan du købe både pladsbillet og pendlerpladsbillet. Du kan nu selv vælge din siddeplads i toget i appen. Klik på 'Se og ret plads', når du har valgt en pladsbillet. Har du et pendlerkort i appen, kan du købe en pladsbillet til kun 10 kr. til hele eller dele af din strækning.
Hvor stort et beløb kan betales med MobilePay?
Du kan sende op til 4.000 kroner gebyrfrit til den samme person inden for en periode på 24 timer. * Læs mere om gebyret her. Du kan sende op til i alt 100.000 kroner inden for en periode på 7 dage.
Kan man købe togbillet i 7-Eleven?
En billet med DSB 1' koster 180 + prisen for en DSB Standardbillet. Køb her på dsb.dk, i DSB's app, i billetautomater og 7-Eleven på stationen.
Hvornår er Letbanen gratis?
Med endnu en rekord på knap 1,6 mio. passagerer i første kvartal af 2024 er Letbanen allerede godt på vej til at slå rekorden fra 2023. På jubilæumsdagen den 30. april kan alle køre gratis med Letbanen, og både mandag og tirsdag bliver der en række happenings i togene og ved letbane-stoppene med bl.
Hvad koster en bøde i Letbanen?
Fra 1. september 2022 stiger kontrolafgiften til 1.000 kr. i Midttrafiks busser, Letbanen og i Midtjyske Jernbaners tog.
Kan man betale med rejsekort i Letbanen?
Rejsekortet. Rejsekortet og RejseBillet-appen er den landsdækkende billetløsning, der gælder overalt, når du rejser med bus, tog, metro og letbane. På alle Odense Letbanes stationer er der standere til ind- og udtjek med Rejsekortet - og på hver perron er der én stander til tjek-ind af flere rejsende på samme kort.
Hvorfor kan jeg ikke betale med MobilePay?
Hvis du allerede har aktiveret til nethandel i MobilePay og fortsat oplever problemer kan det skyldes at: Dit kort er spærret. Din pinkode er blokkeret. Der ikke er dækning for købet på dit kort.
Kan MobilePay misbruges?
MobilePay er et betalingsinstrument ligesom fx dine betalingskort, og kriminelle kan misbruge MobilePay, hvis de har afluret din kode.
Hvor meget må man bruge MobilePay om dagen?
Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage.
Kan man betale togbillet med MobilePay?
Når du kommer til betalingssiden i DSB's app, vælger du 'MobilePay', herefter åbner MobilePay, og du kan gennemføre betalingen. Afvent, at DSB's app åbner igen, og billetten leveres. På www.dsb.dk kan MobilePay bliver valgt, samme steder som du vælger de øvrige betalingsmidler.
Er Rejsekort billigere end Rejsekort app?
Er det de samme priser i appen som med kortet? Ja, det er som hovedregel de samme priser du vil betale, når du bruger kort og app til dine rejser. Der kan dog være situationer, hvor der kan være forskelle i prisen på de to typer Rejsekort.
Kan man overføre penge til Rejsekort?
Du kan tanke op med betalingskort på en Rejsekortautomat. Beløbet bliver overført til dit Rejsekort med det samme, og du er klar til afgang. Tank op i en butik Det beløb, du tanker op med, bliver overført til dit Rejsekort med det samme.
Hvordan betaler man på letbanen?
Kunderne skal selv købe billet til Letbanen. På perronerne er der billetautomater, hvor man kan betale med betalingskort - IKKE kontanter. Ellers på samme måde som normalt (Midttrafik app, rejsekort, print-selv, etc.). Der kan ikke købes billetter i Letbanen.
Hvordan køber man en letbane billet?
- QR-billet - scan QR-kode på en letbanestation og betal med MobilePay.
- Enkeltbillet - køb billet via RejseBillet-appen.
- Rejsekort - der er rejsekortstandere på alle letbanestationer.
- Odensebilletten - køb en fysisk enkeltbillet i udvalgte butikker nær letbanen.
Hvem betaler for letbanen?
Staten betaler 40 pct. af byggeriet, Region Hovedstaden 26 pct. og de 11 ejerkommuner 34 pct. Letbanen er nem, hurtig, støjsvag og miljøvenlig.