Kan man begrænse venner på Facebook?

Ja, man kan godt begrænse en person på Facebook, og det kan gøres på tre måder: via listen Begrænset, ved at begrænse i Messenger eller ved at holde en pause fra personens profil. Personen får ikke besked om, at du har begrænset dem.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad sker der, når man begrænser en person på Facebook?

Hvis du begrænser nogen: Du får ikke notifikationer, når vedkommende skriver en besked til dig, og din telefon vil ikke ringe, når vedkommende ringer til dig. Du kan ikke ringe eller skrive en besked til vedkommende. Du kan ikke se din samtale med vedkommende på din chatliste.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad betyder begrænset venner på Facebook?

Listen Begrænset er til personer, du har tilføjet som venner, men ikke ønsker at dele indhold med (f. eks. din chef).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på messenger.com

Hvordan begrænser man venner på Facebook?

For at begrænse en ven på Facebook og Messenger, skal du føje personen til din begrænsede liste eller bruge begrænsningsfunktionen i chatten. Personen får ikke besked om, at du har gjort det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan gør jeg mine venner hemmelige på Facebook?

For at skjule din venneliste på Facebook, så andre ikke kan se dine venner, skal du gå til Indstillinger og privatindstillinger, vælge Sådan kan folk finde og kontakte dig, og ændre indstillingen for Hvem kan se din venneliste?

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Sådan bruger du din demokratiske ret på Facebook | Guiden | DR3



Kan man skjule nogle venner på Facebook?

Ja, du kan godt skjule hele din venneliste på Facebook, men du kan ikke skjule enkelte, specifikke venner. Hvis du vælger at skjule listen, kan du vælge indstillingen "Kun mig", så andre slet ikke kan se dine venner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan gør man så folk ikke kan se, hvem man er venner med på Facebook?

Gå ind på din Facebook-profil, klik på tandhjulet (Indstillinger). Scroll ned til overskriften "Målgruppe og synlighed" Under “Sådan kan folk finde og kontakte dig” kan du indstille, hvem der kan sende dig venneanmodninger, og hvem der kan se listen over dine venner på din profil.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sikkerdigital.dk

Kan jeg skjule, hvor mange venner jeg har på Facebook?

Du kan skjule det ved at gå ind i indstillinger og privatliv, vælge hvem der kan se din venneliste, og sætte det til kun dig. Det betyder, at kun du kan se, hvor mange venner du har.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på reddit.com

Kan man sætte en person på pause på Facebook?

Sådan snoozer du en profil, side eller gruppe i dit feed

Gå til opslaget fra den profil, side eller gruppe, du vil snooze, og tryk derefter på Indstillinger øverst til højre i opslaget. Tryk på Snooze [navn] i 30 dage.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?

Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på m.facebook.com

Hvem har slettet mig som ven på Facebook?

App'en 'Who Deleted Me' giver nemlig et overblik over dine nye Facebook-venskaber, samt hvem der sletter dig som ven. Den fortæller dig også, hvilke venskaber der er forsvundet, fordi vedkommende har deaktiveret sin profil – den lidt blidere årsag til mistede venner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Kan folk se, hvis man sletter dem på Facebook?

Når du sletter din konto, vil andre ikke kunne se den på Facebook.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Hvorfor står nogle på Facebook som, at jeg har begrænset dem?

Din konto har muligvis begrænsede funktioner i øjeblikket, fordi en computer, du bruger til Facebook, indeholder en virus eller skadelig software. Vi har gjort dette for at forhindre, at problemet spreder sig til andre konti. Du vil blive informeret, hvis du skal foretage dig yderligere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan man se, hvem der har blokeret mig på Facebook?

Nej, man kan ikke se en direkte liste over hvem der har blokeret en på Facebook. Facebook giver ikke besked om det af hensyn til privatlivets fred, men man kan få mistanke ved at tjekke specifikke tegn.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan venner se, hvis man blokerer dem på Facebook?

Hvis I er Facebook-venner, bliver vedkommende også fjernet som ven, når du blokerer dem. Profiler får ikke besked, når du blokerer dem.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan fjerner man begræns på Facebook?

Se og fjern begrænsningen af personer i indstillingerne

  1. Tryk på Menu og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Privatindstillinger og sikkerhed.
  3. Tryk på Begrænsede konti.
  4. Tryk på den person, du vil fjerne begrænsningen for. Du bliver ført til din chat med vedkommende.
  5. Nederst i din chat skal du trykke på Fjern begrænsning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan man begrænse en person på Facebook?

Ja, man kan godt begrænse en person på Facebook, og det kan gøres på tre måder: via listen Begrænset, ved at begrænse i Messenger eller ved at holde en pause fra personens profil. Personen får ikke besked om, at du har begrænset dem.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan snoozer man en person på Facebook?

Sådan snoozer du en profil, side eller gruppe i dit feed

  1. Tryk på Indstillinger øverst til højre i opslaget i dit feed.
  2. Tryk på Snooze [navn] i 30 dage.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på messenger.com

Hvordan skjuler man, at man er på Facebook?

Du kan ikke skjule hele din Facebook-profil helt, men du kan gøre den privat, så fremmede kun kan se meget lidt. Gå til Indstillinger og privatindstillinger > Indstillinger > Målgruppe og synlighed, og begræns hvem der kan se dine ting.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Kan man skjule enkelte venner på Facebook?

Tryk på Menu øverst til højre på Facebook. Rul ned og tryk på Indstillinger og privatindstillinger, og tryk derefter på Indstillinger. Rul ned til Målgruppe og synlighed, og tryk på Sådan kan folk finde og kontakte dig. Tryk på Hvem kan se din venneliste?

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Hvor mange venner er det normalt at have?

Det er normalt at have 3 til 5 nære venner og omkring 150 bekendte i alt. Mennesker deler som regel venskaber op i forskellige lag efter hvor tætte de er.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kristeligt-dagblad.dk

Kan jeg se, hvem der kigger på min Facebook-profil?

Nej, du kan ikke se, hvem der kigger på din almindelige Facebook-profil. Ifølge Facebook Hjælp tilbyder Facebook ikke en funktion til at spore hvem der besøger din profil, og andre apps kan heller ikke gøre det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?

Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på m.facebook.com

Hvorfor kan man ikke se venners venner på Facebook?

At du ikke kan se dine venner, kan skyldes, at de har skjult deres venneliste for offentligheden, at I har blokeret hinanden, eller at dine privatindstillinger skjuler listen. En midlertidig teknisk fejl kan også spille ind.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan folk se, hvis man søger dem på Facebook?

Nej, folk kan ikke se, hvis du søger efter dem på Facebook. Ifølge Facebook Hjælp gemmer platformen dine søgninger, men de er helt private.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com