Kan jeg slette e-Boks?

Brugere af e-Boks har altid direkte adgang til at slette indholdet i deres digitale postkasse via e-Boks mobil-app og web-løsning. Brugeren kan altid framelde afsendere og deaktivere deres e-Boks-konto via e-Boks web-løsning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Kan man lukke sin e-Boks?

Hvis du ikke længere ønsker at modtage post i e-Boks, kan du afmelde dig e-Boks. Dette betyder at alle dine e-Boks data vil blive slettet og at det ikke vil være muligt at genskabe dem. Bemærk! Afmeldelse af e-Boks skal ske ved at logge ind via computer, da det ikke er muligt via appen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Kan man ikke bruge e-Boks mere?

Hvis du oplever udfordringer med at logge ind på e-Boks app, kan det hjælpe at slette ens bruger og oprette den igen. Hvis det ikke virker skal man lave en komplet nulstilling af ens app samt mobiladgang.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Kan jeg beholde e-Boks?

Du kan fortsat bruge e-Boks, selvom der nu kommer en ny post-løsning. I dag får du - ligsom alle andre danskere over 15 år - en ny offentlig, digital postløsning.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Kan man stadig bruge e-Boks?

Indtil den 21. marts 2022 modtog du digital post fra det offentlige og fra private virksomheder i e-Boks eller på borger.dk, medmindre du havde valgt at være fritaget for Digital Post. Den 21. marts 2022 ændrede postkassen sig på borger.dk, og der kom en digital postkasse mere på banen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

e-Boks Betaling – betal regninger direkte i e-BoksHvornår lukker e-Boks ned?

november 2021, er blevet udsat til første kvartal af 2022. Indtil da vil borgere og virksomheder fortsat modtage Digital Post fra det offentlige i e-Boks, på borger.dk og Virk som sædvanlig. Den nye løsning til Digital Post går først i drift i begyndelsen af det nye år, og ikke som forventet den 30. november 2021.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på odense.dk

Hvordan logger jeg ud af e-Boks?

Tryk på fanen 'Profil' i bunden af skærmen. 2. Tryk derefter på 'Log af' i toppen til højre. Du vil nu være logget af vores e-Boks app.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Hvad sker der med e-Boks?

e-Boks er her fortsat både i perioden op til den nye offentlige Digital Post-løsning lanceres og efter, hvor vi forventer at blive kommerciel visningsklient. Det betyder, at alle danskere vil kunne læse deres post i e-Boks både fra det offentlige og fra private virksomheder, som de gør det i dag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på blog.e-boks.com

Er Digital Post og e-Boks det samme?

Digital Post og e-Boks er ikke det samme. Du har ikke automatisk Digital Post, fordi du måske har en e-Boks. Men fra din e-Boks kan du også se posten fra din digitale postkasse, så snart du er tilmeldt denne. Har du både Digital Post og e-Boks, får du samme post i begge postkasser.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på uvm.dk

Hvad sker der med e-Boks i dag?

Du kan stadig læse din offentlige post i e-Boks. Sådan håndterer du den nye Digital-Post løsning. Nu er den nye offentlige Digital-Post løsning gået i luften. e-Boks løsningen vil forblive uændret og du vil derfor stadig kunne læse både privat og offentlig post i din e-Boks indbakke.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Kan man klare sig uden MitID?

Siden 1. november 2014 har det været et krav, at alle borgere over 15 år skal have en digital postkasse. I den digitale postkasse modtager du post fra de offentlige myndigheder. Alle, der er i stand til det, skal modtage og betjene Digital Post samt MitID.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dokument24.dk

Hvordan opdaterer jeg min e-Boks?

Det kan du gøre som borger: Opdater e-Boks-app eller Digital Post-app i Play Butik eller App Store. Læs brevene på e-Boks' hjemmeside på en PC.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ast.dk

Kan jeg undvære MitID?

Der er intet lovkrav om, at man skal have MitID.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mitid.dk

Hvad sker der med e-Boks når man dør?

Når folkeregistret har modtaget besked om dødsfaldet, bliver afdødes bankkonti normalt spærret. Det samme sker også for afdødes e-Boks, som er en digital postkasse på nettet. Adgangen til afdødes postkasse slettes – det gælder afdødes egen adgang og personer med læseadgang.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på livogdoed.dk

Kan man være fritaget for Digital Post og have MitID?

Personer, der ikke kan betjene sig selv digitalt, kan få fritagelse for Digital Post og dermed få post fra det offentlige sendt med almindelig fysisk post. Fritagelsen er tidsubegrænset, men man kan til enhver tid tilmelde sig Digital Post igen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aeldresagen.dk

Hvem ejer e-Boks?

E-boks ejes af Postnord og Nets i fællesskab og fik sidste år for første gang konkurrence, da Netcompanys postkasse, Mit.dk, blev en realitet. Netcompany vandt over E-boks som leverandør af infrastrukturen til digital post til staten og har bygget Mit. dk-postkassen, der både kan vise post fra private og offentlige.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på watchmedier.dk

Hvorfor kan jeg ikke se post fra det offentlige i e-Boks?

For at kunne se post modtagen (fra d. 21/3) fra offentlige afsendere i e-Boks app kræver det at man har opdateret appen til version 5. Version 5 bliver trinvis lanceret til Android-brugere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Kan man bruge MitID til e-Boks erhverv?

Det er muligt at logge ind med dit private MitID, på vegne af erhvervet, hvis der er tale om en Enkeltmandsvirksomhed, eller at direktøren alene kan tegne på vegne af erhvervet f.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Hvorfor kan jeg ikke logge på e-Boks med MitID?

Hvis du kan logge på din netbank med MitID men ikke på e-Boks, kan det skyldes, at du ikke har knyttet en offentlig signatur til dit MitID. Dette er et krav, hvis du ønsker at benytte dit MitID til andet end din bank.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Hvor ofte skal man tjekke e-Boks?

Grundet de nye krav vedrørende sikkerhed om indlogning, skal man som bruger af e-Boks appen nu logge på igen med MitID for at verificere sig selv, og for at kunne læse offentlig post i appen. Det er nu også et krav at man hver 6. måned skal logge på med ens MitID for at verificere sig selv.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Hvorfor ny e-Boks?

Fordelen er blandt andet, at det er et lukket system, så man undgår spam-mail og sikkerhedsproblemer. Men e-Boks er også et gammelt computersystem, og nu kommer efterfølgeren. I første kvartal af 2022 forventer Digitaliseringsstyrelsen, at der bliver tændt for det nye system – kaldet Digital Post.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fagbladet3f.dk

Hvor sikker er e-Boks?

Én digital platform til al jeres kommunikation

e-Boks er en sikker digital kanal, der til forskel fra en e-mail garanterer, at I overholder GDPR samt sikrer besparelser på 80 % af forsendelsesomkostningerne sammenlignet med fysisk post.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på corporate.e-boks.com

Hvordan får andre adgang til min e-Boks?

Sådan giver du læseadgang:
  1. Log ind på Digital Post på borger.dk med dit MitID.
  2. Klik på 'Menu' og vælg derefter 'Læseadgange'.
  3. Klik på 'Giv andre adgang' for at oprette en læseadgang.
  4. Udfyld fornavn, efternavn og cpr-nummer på den person, du ønsker at give læseadgang til. ...
  5. Afslut ved at klikke på 'Send'.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på borger.dk

Kan jeg logge på e-Boks med NemID?

Det er ikke længere muligt at logge på i e-Boks appen med ens MitID hver gang. Det er i vores nye app et krav at man benytter sig af vores mobiladgang. Du kan med mobiladgang nøjes med at logge på med en adgangskode, eller med fingeraftryk/ansigtsgenkendelse så du hurtigere kan komme ind til din post.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på brugersupport.e-boks.dk

Hvor mange har ikke e-Boks?

298.591 borgere er fritaget fra Digital Post fra det offentlige.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på digst.dk