Ja, det kan du. OK's ladestationer er placeret ved trafikale knudepunkter rundt om i Danmark.
Kan alle lade hos OK?
Oplad på farten over hele landet
Hos OK har du rig mulighed for at oplade din elbil ved en af vores mange offentlige ladestandere, når du er på farten. Vi arbejder løbende på at udvide mængden af tilgængelige ladestandere i Danmark.
Kan alle lade på min ladestander?
Ligesom du kan tanke brændstof på alle tankstationer, kan du nu også lade el på alle ladestandere. Skulle du være ved at løbe tør for strøm, er du ikke længere afhængig af at skulle have abonnement ved operatøren bag den nærmeste ladestander."
Kan jeg bruge mit OK kort til opladning?
Når du lader bilen hos OK kan du altid betale din opladning via OK-appen. OK's app hjælper dig med at finde ladestandere, viser stiktype, status og pris for opladning og du kan nemt tilføje dit OK Kort, Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay eller Apple Pay som betalingsmiddel i appen.
Kan man bruge dankort ved OK ladestander?
Du kan via OK-appen betale med dit foretrukne betalingsmiddel: OK Kort, Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay eller Apple Pay. I OK-appen finder du også en oversigt over tilgængelige ladepunkter, pris pr. kWh samt info om hvilke stiktyper de forskellige ladepunkter understøtter.
OK Ladepakke - få et godt tilbud inkl. installation og fuld support
Hvordan lader man på OK stander?
- Brug OK-appen til at finde din nærmeste ledige ladestander.
- Tag ladekablet fra ladestanderen og sæt det i din elbil.
- Start opladningen med OK-appen.
- Stop opladningen og betal med OK-appen.
Kan jeg lade min elbil uden abonnement?
Ja, du kan sagtens oplade din elbil ved offentlige ladestandere uden et abonnement.
Hvor meget skal man have på kortet for at tanke på OK?
Nej, det behøver du faktisk ikke.
Hvad koster det at lade på OK ladestander?
Som udgangspunkt er prisen for opladning af elbil ved en offentlig ladestander mellem 2,5 - 6,0 kr. pr. kWh.
Kan man bruge betalingskort ved ladestander?
Der findes flere forskellige muligheder for at betale ved offentligt tilgængelige ladestandere, herunder via: Ladebrik (Alle offentlige ladere) Betalingskort (Lovkrav på ladere med +50 kW) QR-kode.
Hvordan lader man ved en offentlig ladestander?
Hvordan betaler jeg på en ladestation i Danmark? Du betaler for din el på en ladestation ved at scanne din ladebrik eller dit betalingskort. Når du har gjort det, kan du koble stationens ladekabel til dit ladestik og påbegynde opladningen.
Hvad koster et OK abonnement?
Uden en elaftale fra OK koster dit abonnement 249 kr. om måneden, hvis du lejer din ladeboks hos OK. Heri er prisen for leje inkluderet. Køber du ladeboksen uden elaftale, får du abonnementet til 99 kr./md.
Kan man lade uden Clever brik?
Ja, det kan du godt. Find mobilen frem, åbn browseren og besøg https://charge.clever.dk/, hvor du nemt guides videre. Du kan betale med kreditkort, Apple Pay eller Google Pay, og betalingen foregår så snart, du er færdig med at lade.
Kan man lade på alle ladestandere?
Danske elbilister får nu markant lettere ved at lade elbilen op i det offentlige rum uanset hvilken operatør, de er kunde hos. Det er resultatet af en brancheaftale mellem alle store aktører, der opstiller ladestandere i det offentlige rum, samt en række mindre aktører.
Hvordan fungerer et OK kort?
Med et OK Kort betaler du månedligt for dit forbrug. Vi opgør dit forbrug på dit OK Kort, for eksempel for benzin og bilvask, ved midnat d. 15. i hver måned. Den sidste rettidige betalingsdag er den 1. i måneden efter opgørelsesdatoen.
Hvor kan man lade med OK app?
Hvordan finder jeg nærmeste ladestander med OK's app? Du kan se OK's ladestandere i OK-appen, som du måske kender fra OK's konventionelle tankstationer. Her er det muligt at se, hvor de forskellige ladestandere befinder sig, ligesom du kan tilgå ladestanderne via appen for start/stop af opladning samt betaling.
Hvordan lader jeg på OK ladestander?
- Brug OK-appen til at finde din nærmeste ledige ladestander.
- Tag ladekablet fra ladestanderen og sæt det i din elbil.
- Start opladningen med OK-appen.
- Stop opladningen og betal med OK-appen.
Hvad koster det at køre 1 km i elbil?
Beregninger fra FDM viser, at det koster 3,83 kroner per kilometer i en elbil til 300.000, mens tallet ligger på 4,33 kroner i en elbil til 400.000 kroner. Svaret afhænger af, hvilken elbil der er tale om, men generelt kan de fleste elbiler på det danske marked køre mellem 300 km og 500 kilometer på en opladning.
Kan man betale med dankort på OK ladestander?
OK's app hjælper dig med at finde ladestandere, viser stiktype, status og pris for opladning og du kan nemt tilføje dit OK Kort, Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay eller Apple Pay som betalingsmiddel i appen.
Kan jeg lade med mit OK kort?
Har du en OK Ladepakke, kan du spare 10 % ved alle vores offentlige ladestandere – hver gang du trænger til en powernap på farten. Det eneste, du skal gøre, er at lade med OK-appen og bruge OK-kortet som betalingsmiddel.
Hvor meget reservere OK, når man tanker?
Tankstationer reserverer generelt et beløb forud for tankning på selvbetjeningsstanderne, men størrelsen af beløbet varierer hos de enkelte tankstationer, da man ikke kender det endelige beløb, før tankningen er gennemført. Tankstationskæden reserverede beløb på mellem 450 kr. og 1.200 kr.
Hvilket benzinkort er billigst?
Benzinkort fra Circle K er den billigste løsning, hvis du ønsker rabat på brændstof, og kortet dig de bedste fordele og rabatter, når du er på farten.
Hvor kan man lade sin elbil gratis?
Oplad gratis offentlige steder
Tankstationer: Flere tankstationskæder tilbyder gratis opladning af elbil til alle, der måtte have behov for det. Dette kan være praktisk, hvis du er på en længere tur, hvor der typisk er tankstationer undervejs. Her vil du få adgang til de almindelige ladestationer.
Hvor mange kilometer skal man køre for at Clever kan betale sig?
Prisstigningen betyder, at elbilister, som ikke har egen ladeboks, fra den 1. juni skal betale 899 kr. i månedligt abonnement. Det er procentvis en stor stigning, og for den gennemsnitlige elbilist betyder det, at abonnementet først kan betale sig, når man kører over 14.000 km om året, tidligere var tallet 12.000 km.