Hvornår lukker Clio?

Clioer blevet en del afAlinea Det betyder også, at vi har lukket info.clio.me/dk/, og at Clio ophører som selvstændigt brand. Clio-portalerne findes fortsat, mens vi flytter favoritindhold og features over i Alineas fagportaler. De udvikles og fornyes dog ikke, og de lukker 1. juli 2024.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på clio.me

Hvornår lukker Clio Online?

Clio-portalerne lukker 1. juli 2024. I har adgang til portalerne til og med 30. juni 2024, med mindre I har opsagt jeres abonnement.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på alinea.dk

Hvad står Clio for?

Clio, på latin 'historiens muse'.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk

Hvorfor lukker Clio?

Det betyder også, at vi har lukket info.clio.me/dk/, og at Clio ophører som selvstændigt brand. Clio-portalerne findes fortsat, mens vi flytter favoritindhold og features over i Alineas fagportaler. De udvikles og fornyes dog ikke, og de lukker 1. juli 2024.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på clio.me

Hvem har købt Clio?

Danmarks tredjestørste grundskoleforlag, Clio, bliver fra i dag en del af forlaget Alinea. Og Alinea og Clios digitale læremidler sammenlægges i løbet af kort tid og bliver dermed det største læringsunivers til den danske grundskole.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på folkeskolen.dk

Renault Clio Service påkrævet Advarselsnulstilling - Sådan gør du selvHvad er historie Clio?

Faget skal blandt andet lære jer om, hvad der skete i gamle dage – og hvad gamle dage egentlig er. I skal arbejde med historiske begivenheder, som er vigtige ting, der er sket i fortiden. I skal også forstå, hvilken betydning det, der skete for længe siden, har for jeres liv i dag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på portals.clio.me

Hvad er Kildearbejde?

I faget historie bruges det udvidede kildebegreb. Det vil sige, at kilder kan forstås som spor, medier og andre udtryksformer, der kan give viden om en historisk problemstilling. Undervisningen skal sætte fokus på fortolkninger, der bliver formidlet som fortalt historie.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på emu.dk

Hvad er kildekritik Clio?

Kildekritik handler altså om at stille spørgsmål til de kilder, der skal lære os om fortiden. I dette forløb skal I arbejde med, hvad kilder og kildekritik er. I skal læse i fællesskab og lytte til jeres lærer, og I skal undersøge og stille spørgsmål til forskellige slags kilder i form af billeder og tekst.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på portals.clio.me

Hvad er historie brug?

Begrebet historiebrug beskriver det forhold, at mennesker bruger historien i en lang række forskellige situationer med en lang række forskellige formål. Historiebrug handler om, at historie ikke kun fokuserer på ”gamle dage”, men også på hvordan historien bruges i enten fortid eller nutid.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på emu.dk

Hvor meget blev Clio Online solgt for?

Clio blev officielt grundlagt i 2006 af Janus Benn Sørensen, Louise Herping og Lasse Guldsborg. CLIO som er landets største platform med digitale læringsmidler til folkeskolen. I 2018 solgte hun og hendes partnere deres andel i Clio til den svenske mediekoncern Bonnier for ca. 300 millioner kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvor meget er Clio solgt for?

I 2018 solgte Louise Herping og hendes to partnere de sidste 40 procent af virksomheden til Bonnier. Det fremgår af regnskaberne, at Clio blev solgt for omkring 300 millioner kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på itb.dk

Hvem ejer Clio Online?

Louise Herping Ellegaard startede Clio Online med sin daværende kæreste Janus Benn Sørensen og hans fodboldkammerat Lasse Guldsborg. Forholdet varede ikke længe, men virksomheden blomstrede sig langsomt succesfuld.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ivaerksaetterhistorier.dk

Hvad har Louise Herping Ellegaard?

I dag bruger hun sin tid som business angel. Louise havde ikke planer om at gå ind i tech-branchen, da hun startede på en bachelor i historie på SDU - men få år senere var hun medstifter af én af de første EdTech startups i Danmark, Clio Online.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på herping.dk

Hvilket land kommer Renault fra?

Renaults historie

Mærket blev stiftet i Frankrig af brødrene Louis, Marcel og Fernand Renault, hvis interesse og kompetencer udsprang af tidligere succesoplevelser inden for motorsport.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på aldcarmarket.dk

Hvor rig er Louise Herping?

Ifølge Finans er 42-årige Herping ifølge cvr-registret god for 90 mio. kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på seoghoer.dk

Hvor bor Louise Herping?

Fakta om Louise Herping Ellegaard. 42 år, opvokset i Ansager i Vestjylland, bor i Gentofte med sin mand og to børn. I 2006 stiftede hun som 26-årig Clio Online, der laver digitale læremidler til folkeskolerne.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på dr.dk

Hvad har Anne Stampe tjent sine penge på?

Hun er medstifter af virksomheden Nordic Female Founders, som arbejder for større diversitet i det danske iværksætteri. Hun er tidligere administrerende direktør for Freeway-koncernen, som investerer i iværksætteri.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på skagenonline.dk

Hvem opfandt historie?

Historiefagets oprindelse. Herodot og Thukydid opfattes normalt som de to grundlæggere af historiefaget i den græske oldtid. Med Thykudids værk om den peloponnesiske krig etableres udenrigspolitikkens historie som et af historiefagets traditionelle fokusområder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvad er et levn i historie?

Det er altså dit spørgsmål – det du gerne vil vide – der bestemmer, om kilden er god eller dårlig for dig. Det kalder vi også for kildens 'værdi'. Alle historiske kilder er levn. Det betyder, at alle kilder er et resultat af en bestemt handling, af ophavsmandens holdning og af den tid, hvor kilden blev skabt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sa.dk

Hvem har opfundet Danmark?

Danmarks arkæologiske historie begyndte ved slutningen af sidste istid. De seneste 12.000 år har det område, der i dag kendes som Danmark, været beboet af mennesker. Den egentlige historiske periode begyndte omkring 500 e.Kr., da folket danerne fremkom i skriftlige kilder (Jordanes og Procopius).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da.wikipedia.org

Hvem skrev den første Danmarks historie?

Saxo var den første historiker, der for 800 år siden skrev danmarkshistorie. Siden Saxos tid er der flere, der har skrevet danmarkshistorie.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på natmus.dk

Hvilket år blev Danmark grundlagt?

I ca. 965 blev Danmark forenet og kristnet under Harald Blåtand, og med Junigrundloven den 5. juni 1849 gik Danmark fra at være et enevælde til at være et repræsentativt folkestyre.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på denstoredanske.lex.dk