Fra den 24. marts 2025 indfører MobilePay et gebyr på overførsler over en vis grænse. Brugere kan fortsat overføre op til 4.000 kroner per modtager per 24 timer uden gebyr. Hvis beløbet overstiger 4.000 kroner, vil der blive opkrævet et gebyr på én procent af det beløb, der overstiger grænsen.
Hvornår skal man betale gebyr på MobilePay?
Fra 24. marts pålægges et gebyr på 1%, når du sender over 4.000 kr. til den samme person inden for 24 timer. Vi fjerner vi den daglige beløbsgrænse på 10.000 kr. og indfører en ny ugentlig grænse på 100.000 kr. Den årlige beløbsgrænse er stadig på 300.000 kr.
Hvad kommer MobilePay til at koste?
Gebyret svinger fra bank til bank, men ligger typisk på mellem 0,5 til 1,5 procent inden for Skandinavien. Det kan altså ende med at være en dyr løsning at bruge MobilePay til den type overførsler – selvfølgelig særligt, hvis der er tale om større beløb.
Hvad koster MobilePay efter 1. oktober?
150.000 brugere af MobilePay MyShop blev 1. oktober 2023 mødt af nye priser. MobilePay ændrede prisen fra en fast pris pr. transaktion på 0,30 til 0,75 kr., plus et månedligt abonnement på 49 kr., til rent at koste 0,99% af transaktionsbeløbet, uden yderligere omkostninger.
Er der gebyr på MobilePay for private?
Mobilepay indfører gebyr for privatpersoner. Det er stadig lige hurtigt, men fremover vil det ikke være lige billigt som privatperson at overføre større pengebeløb med Mobilepay. Overfører man mere end 4.000 kroner om dagen, er der fremover et gebyr på 1 procent for alt over beløbet.
MobilePay integration med fuldautomatisk bogføring af betaling og gebyrer i dit regnskabssystem
Er det gratis at betale med MobilePay?
Prisen er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta. Når du indtaster det beløb, du vil sende – for eksempel 100 NOK, så omregner MobilePay beløbet til din lokale valuta med det samme – fx cirka 64,95 DKK.
Er der nye regler for MobilePay?
Fra den 24. marts er det ikke længere muligt at overføre større pengebeløb via MobilePay gebyrfrit. Det skriver mediet Finans. For første gang indfører betalingstjenesten gebyrer for privatpersoner.
Hvorfor nyt MobilePay?
Hvorfor har vi lanceret en ny MobilePay-app? Sidste år slog vi os i MobilePay sammen med norske Vipps. Vores fælles ambition er at skabe én app på tværs af hele Norden. I starten af året tog vi det første skridt på den rejse, da vi lancerede den nye MobilePay-app i Finland, hvor vi har 2,6 millioner brugere.
Hvad er gebyret på MobilePay Erhverv?
MobilePay gebyr pr transaktion
Gebyrerne varierer afhængigt af den omsætning din virksomhed forventer at få gennem MobilePay. Omsætning under 10 millioner DKK: 1,49% + 1 DKK per transaktion. Omsætning over 10 millioner DKK: 0,99% + 1 DKK per transaktion.
Hvor meget må man overføre via MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kroner til andre privatpersoner inden for 24 timer – og op til 300.000 kroner inden for 365 dage. For betalinger til virksomheder kan du i løbet af 30 dage betale op til 300.000 kroner.
Hvem ejer MobilePay?
I 2022 fusionerede MobilePay med norske Vipps. Det nye selskab, Vipps MobilePay, ejes af de norske banker bag Vipps (72,2%) og Danske Bank (27,8%). I oktober 2023 ændrede MobilePay gebyrstrukturen for små virksomheder, så de nu i stedet skal betale 0,99% af omsætningen i gebyr.
Kan banken trække penge tilbage fra MobilePay?
Ja. Først skal du dog kontakte din bank for at få dit betalingskort spærret. Hvis der er hævet beløb, du ikke har godkendt, kan du få banken til at tilbageføre pengene.
Hvad er beløbsgrænsen på MobilePay?
Du kan overføre op til 10.000 kr. pr. dag, hvis du har identificeret dig med MitID, da du downloadede MobilePay – ellers er grænsen 3.000 kr.
Er Dankort gratis?
Forretninger i Danmark og EU må ikke opkræve gebyr for din betaling med Dankort, Visa/Dankort, Visakort, MasterCard og andre almindelige betalingskort, som er udstedt i EU. Det gælder både for fysiske butikker og webshops.
Hvad er transaktionsgebyr?
Transaktionsgebyrer. Kortindløseren, som håndterer alle dine transaktioner, opkræver normalt en procentdel på hver transaktion. I mange tilfælde bruger indløseren en prismodel, hvor du betaler forskellige procentsatser afhængigt af typen af kort (indenlandske debetkort er billigere end udenlandske kreditkort, osv.).
Er MobilePay erhverv gratis?
Vi har gjort betaling meget, meget nemt
MobilePay har over 4,5 millioner brugere og omkring 200.000 butikker og webshops i Danmark. Kig dig omkring og, se de mange muligheder. Vil du også have nem betaling i din virksomhed? Kom gratis og nemt i gang med MobilePay.
Hvad koster MobilePay til en forening?
I oktober 2023 annoncerede MobilePay nye priser for foreninger og erhvervsdrivende kunder. Deres nye prismodel for deres MyShop-løsning gjorde, at foreninger, offentlige institutioner og erhvervskunder fremover kun skal betale ét enkelt gebyr på 0,99% pr.
Hvornår lukker MobilePay ned?
MobilePay lukker nemlig appen ned fra 1. februar 2023.
Hvornår kom den nye MobilePay opdatering?
Den 12. marts får din MobilePay en makeover ✨
Din app får meget, meget snart en opdatering, hvor der kommer et nyt design og en ny navigation.
Hvorfor er MobilePay ændret?
Til foråret 2024 opdateres MobilePay-appen til et nyt format. Som led i den proces styrkes sikkerheden i appen. Det nye design bliver markant anderledes, og det gælder også måden, man finder rundt på (navigationen). Flere services og informationer vil på sigt være det første, der møder brugerne.
Hvorfor beder MobilePay om MitID?
For at minimere risikoen for misbrug af MobilePay, skal en bruger logge ind med MitID + SMS-kode (heldigvis er det meget, meget nemt), når brugeren logger ind på MobilePay på en ny enhed. Det er relevant for brugere, der benytter MobilePay på forskellige smartphones eller tablets.
Hvad sker der med MobilePay?
MobilePay-platformen som den ser ud i dag droppes som følge af fusionen med Vipps og Pivo fra henholdsvis Norge og Finland. Det bliver norske Vipps, der skal være den nye fælles platform for betalingsløsningerne i de tre lande.