Hvorfor må Rodalon ikke blandes med sæbe?

Rodalon SPORTSVASK bleger ikke, og kan med fordel anvendes på farveægte tekstiler og udstyr, som har været anvendt til fysisk aktivitet, og som ikke tåler høj temperatur. Vær opmærksom på, at Rodalon SPORTSVASK ikke må blandes med almindelig sæbe, da effekten ellers reduceres.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk

Kan man blande rodalon og sæbe?

Undlad at blande Rodalon med sæbe, da dette blot nedsætter produktets effekt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på huma.dk

Er Rodalon sæbe?

Rodalon SPORTSVASK er et yderst effektivt produkt, hvis unikke formulering er specielt udviklet til at fjerne lugt og bakterier, som almindelig sæbe ikke kan. Rodalon SPORTSVASK fungerer som desinficerende, hvilket almindelig sæbe ikke formår.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk

Kan man vaske med Rodalon?

LUGTFRI VASKEMASKINE

Det hjælper ofte mod dårlig lugt. Rent faktisk kan man, hvis man benytter Rodalon INDENDØRS eller SPORTSVASK i sin daglige vask, undgå den fæle lugt i vaskemaskinen. Det giver ikke bare lugt- og bakteriefrit tøj, men også en lugt- og bakteriefri vaskemaskine.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk

Hvordan blander man Rodalon?

Rodalon indendørs er vandbaseret og pH-neutralt, og det bleger ikke, så du kan anvende det uden at skade materialerne. Rodalon fortyndes med vand i forholdet 1:10, og det er vigtigt at lave en omhyggelig rengøring, inden der skal desinficeres for at gøre desinfektionen så effektiv som mulig.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på jemogfix.dk

Hvilken kemi er der i rodalon og hvorfor virker rodalon på skimmelsvampe og mug?Kan Rodalon dræbe svamp?

Rodalon SPRAY er et universelt vandbaseret og pH-neutralt desinfektionsmiddel, der ikke bleger. Produktet er skånsomt ved materialer, og kan anvendes på alle vandfaste- og porøse flader samt tekstil. Rodalon SPRAY dræber bakterier og svampe.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk

Er Rodalon skadeligt?

Ja, Rodalon INDENDØRS er sikkert at anvende til de formål, der er beskrevet på etiketten. Da der er tale om et produkt, hvis formål er at desinficere diverse materialer og overflader, tilrådes det at anvende produktet med omtanke og sund fornuft, og i det omfang det er muligt at efterskylle med rent vand efter brug.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk

Er klorin og rodalon det samme?

Rodalon kan på mange måder sammenlignes med det gammelkendte produkt Klorin, som ikke bruges så meget længere da klorin både er blegende og skadeligt for miljøet, og derfor er Rodalon et langt bedre alternativ.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på matas.dk

Hvor længe må Rodalon sidde?

Smuds og snavs vaskes af overfladen, før Rodalon SKIMMEL sprayes på det angrebne sted. Sørg for at det er helt tildækket af produktet. Lad produktet sidde i minimum 15 minutter, hvorefter det kan være nødvendigt at bearbejde området mekanisk med eksempelvis en skuresvamp.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk

Kan man bruge Rodalon i opvaskemaskine?

Lugter din opvaskemaskine ubehagelig eller er der mug i maskinen, kan du køre en tom maskine, med et vaskeprogram ved høje temperaturer. I stedet for sæbe tilsætter du Rodalon.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på quickparts.dk

Kan man sprøjte en sofa med Rodalon?

Stofmøbler:Påfør Rodalon Indendørs i en 1:10 opløsning med en klud eller børste og lad opløsningen virke i ca. 30 minutter. Rens efter med rent vand. Vær omhyggelig med, at stoffet bliver gennemtørt efter behandlingen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk

Kan man fjerne alger med Rodalon?

Du kan sagtens gå ud og købe midler, der er beregnet til bekæmpelse af alger (algefjerner) og opnå gode resultater med det. Men der er penge at spare, hvis du kigger dig lidt længere omkring. Rodalon Udendørs indeholder næsten alle de samme aktive stoffer som algefjerner, og vil derfor være et godt alternativ.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på idenyt.dk

Kan Rodalon fjerne svedlugt?

Med Rodalon Sportsvask kan du fjerne svedlugt fra tøj, så du er fri for at lugten hænger i.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på med24.dk

Hvilke rengøringsmidler må man ikke blande?

Bland aldrig klor (klorin) med syre (wc-rens, afkalkningsmiddel, eddike o. lign.), da det medfører giftige grønne klordampe. Ved indånding af disse klordampe dannes vand i lungerne og det bør undgås. Et godt råd er at holde syre og klor afskilt i husholdningen, så er risikoen mindsket betydeligt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på alt.dk

Hvornår virker Rodalon bedst?

Rodalon virker bedst ved høje temperaturer og i tørvejr. Rodalon Udendørs er kun til privat anvendelse, og må ikke udledes direkte til vandmiljøet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk

Kan man blande klor og Rodalon?

Vask også sæbeskuffen, gummilisterne og hylderne i opvaskemaskinen med rodalon. Vær meget opmærksom på at du ikke blander rodalon med andre rengøringsmidler, da det kan danne giftige klorgasser, som kan være skadeligt for helbredet.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ugeavisen.dk

Kan man bruge Rodalon i køleskab?

Du kan med fordel bruge Rodalon til at gøre køleskabet rent. Det er nemlig en effektiv måde at dræbe bakterier. Start med at blande en opløsning af 1 dl Rodalon til 1 L vand. Vask grundigt med en klud og tør efter med en tør klud, viskestykke eller køkkenrulle.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på huma.dk

Kan Rodalon fjerne mos på fliser?

Hvis dine fliser er blevet grå og kedelige kan du bruge Rodalon til at give dem et rent og frisk look igen. Bland 1-2 dl Rodalon sammen med 1 L vand og påfør til de fliser du ønsker. Lad det virke en time og skyl efter med rent vand.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på huma.dk

Hvorfor kan Rodalon slå skimmelsvamp ihjel?

Rodalon er også et effektivt middel mod skimmelsvamp. Det indeholder fungicider, som forebygger svampeangreb. Rodalon fjerner også lugt. Rodalon er ikke klassificeret som svampemiddel, men derimod som rengøringsmiddel.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på bolius.dk

Hvorfor må man ikke bruge klorin til rengøring?

Undgå at bruge sprayprodukter

Vær særlig opmærksom på ikke at blande rengøringsmidler med klorin eller andre produkter, der indeholder klor. Det kan give giftige dampe.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mst.dk

Kan man blande brun sæbe og klorin?

Rengøringsmidler må ikke sammen- blandes. Bland aldrig klor- og syreholdige rengøringsmidler. Der kan dannes giftige klordampe.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på amo-uddannelse.dk

Er Rodalon bakteriedræbende?

Rodalon har udviklet et desinficerende produkt. Et vaskemiddel, som kan desinficere og dermed fjerne de bakterier, som forårsager den svedlugt, man prøver at vaske ud med et almindeligt vaskemiddel.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk

Kan man lade rodalon sidde?

Bygningsmaterialer og inventar (fjernelse af skimmelsvamp/bakterier): Rengør først det angrebne område med et universelt rengøringsmiddel og skyl efter med vand. Anvend derefter en brugsopløsning af Rodalon INDENDØRS – lad Rodalon INDENDØRS sidde på det angrebne område i 5 minutter, før det vaskes af med rent vand.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk

Kan Rodalon ødelægge tøj?

Rodalon. Hvis eddike eller salmiakspiritus ikke virker, så kan du prøve Rodalon til at fjerne svedlugt. Problemet med Rodalon er at det kan ødelægge farverne i tekstilet og i t-shirtstryk. Dette problem opstår hvis stoffet ikke er farveægte.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på drywear.dk

Kan Rodalon fjerne jordslået?

VASKEGUIDE VED JORDSLÅET TØJ

Er man i en situation, hvor ens tøj lugter muggent, eller hvor der direkte er små, sorte svampebakterier på, skal man blot vaske det som normalt, men med Rodalon SPORTSVASK. Det tager bakterierne og dermed fjerner lugten fra tøjet. Det vil derefter være lugtfrit og klar til brug igen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på rodalon.dk