Facebook viser venneforslag ("Personer, du måske kender"), fordi deres system finder forbindelser mellem dig og andre brugere. Det sker via fælles venner, uploadede kontaktlister fra telefonen, eller hvis I er med i de samme grupper og arbejder på samme sted.
Hvorfor kommer der venneforslag op på Facebook?
Venneforslag kommer fra ting som f. eks.:
For at tilføje en person som en ven fra Personer, du måske kender, kan du sende vedkommende en venneanmodning. Hvis du ikke bryder dig om et forslag, kan du fjerne det. Læs om, hvordan du skjuler forslag til personer, du måske kender, fra dit feed.
Kan man se, hvem der besøger ens profil på Facebook?
Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens personlige profil på Facebook. Ifølge Facebook Hjælp sporer platformen det ikke, og det er derfor ikke muligt at få en liste over besøgende.
Hvordan dukker venneforslag op på Facebook?
Venneforslag kommer fra ting som f.eks.:
- Fælles venner.
- Dine profiloplysninger og dit netværk (f. eks. ...
- Din Facebook-aktivitet (eksempel: at deltage i grupper eller blive tagget på det samme billede eller opslag).
- Kontakter, som du eller en, du kender, har overført til Facebook eller Messenger.
Kan folk se, hvis man søger dem på Facebook?
Nej, folk kan ikke se, hvis du søger efter dem eller besøger deres profil på Facebook. Facebook sender ikke besked om søgninger eller almindelige besøg.
Kan man se, hvem der har set ens profil?
For at se, hvem der har set din story, skal du åbne storyen og swipe op på skærmen. Du kan se antallet af og Instagram-brugernavnene på de personer, der har set hvert billede eller hver video i din story. Hvis du har delt din story på Facebook, kan du rulle ned for at få vist, hvem der har set din story på Facebook.
Kan man se, hvem man har ansøgt på Facebook?
Tryk på Menu øverst til venstre på Facebook. Tryk på Venner. Tryk på Se alle ud for Venneanmodninger.
Hvem har jeg ansøgt på Facebook?
Hvis fanen Venner er fastgjort til din fanebjælke, skal du trykke på Venner for at åbne den. Se, hvordan du tilpasser din fanebjælke på Facebook. Tryk på Se alle ud for Venneanmodninger. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter på Vis sendte anmodninger.
Kan man slå venneforslag fra på Facebook?
Det er ikke muligt helt at slå funktionen "Personer, du måske kender" fra på Facebook, men du kan fjerne enkelte forslag, skjule dem midlertidigt fra dit feed eller begrænse, hvem der kan finde dig.
Kan man slå venneforslag fra?
Hvordan fjerner jeg et venneforslag? Hvis du mener, at et forslag ikke er nyttigt, kan du fjerne det. Fjernelse af uhensigtsmæssige forslag hjælper med at forbedre Personer, du måske kender, så du ser færre lignende forslag.
Kan man se, hvem der har søgt på ens Facebook?
Facebook giver ikke folk mulighed for at spore, hvem der ser deres profil. Apps fra tredjepart kan heller ikke levere denne funktion. Hvis du støder på en app, som hævder, at den kan levere denne funktion, opfordrer vi dig til at anmelde appen.
Kan man have en anonym profil på Facebook?
Ja, man kan godt være delvist anonym på Facebook, men det kræver, at man bruger specifikke funktioner som anonyme gruppeopslag, skjuler aktiv-status eller ændrer privatlivsindstillinger, da det ikke er muligt at oprette en helt fuldt anonym personlig profil.
Kan man se, hvem der har set ens billeder på Facebook?
Tryk på Seere nederst til venstre på et billede eller en video i din story for at se, hvem der har set din story. Hvis du ikke ser dette, er der endnu ikke nogen, der har set din story.
Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?
Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.
Hvordan gør jeg min venneliste privat?
Gå ind på din Facebook-profil, klik på tandhjulet (Indstillinger). Scroll ned til overskriften "Målgruppe og synlighed" Under “Sådan kan folk finde og kontakte dig” kan du indstille, hvem der kan sende dig venneanmodninger, og hvem der kan se listen over dine venner på din profil.
Hvorfor forsvinder venner på Facebook?
Hvis du har blokeret en person, eller personen har blokeret dig, kan du ikke se vedkommendes profil. Hvis du har ekstra Facebook-profiler, skal du administrere blokeringen fra hver af dine profiler separat. Læs mere om at blokere på Facebook.
Hvorfor får man venner forslag på Facebook?
Forslag fra Personer, du måske kender, kommer fra ting som at have fælles venner eller være en del af det samme netværk. Vi opdaterer jævnligt afsnittet Personer, du måske kender, for at forbedre forslagene. Nogle gange kan det dog ske, at vi viser en person, som du ikke kender eller ikke ønsker at tilføje som ven.
Hvordan finder Facebook frem til venneforslag?
Venneforslag kommer fra ting som f.eks.:
- Fælles venner.
- Dine profiloplysninger og dit netværk (f. eks. ...
- Din Facebook-aktivitet (eksempel: at deltage i grupper eller blive tagget på det samme billede eller opslag).
- Kontakter, som du eller en, du kender, har overført til Facebook eller Messenger.
Kan man se, hvis man bliver slettet som ven på Facebook?
Den profil, du har fjernet som ven, får ikke besked om det.
Kan jeg se, hvem der søger mig på Facebook?
Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens almindelige Facebook-profil. Ifølge Facebook Hjælp tilbyder platformen ikke en funktion til at spore profilbesøg, og andre brugere kan heller ikke se, når du kigger på deres profil.
Hvordan kan man se, hvordan andre ser ens Facebook-profil?
Du kan se, hvordan din profil ser ud for offentligheden ved at bruge funktionen Vis som via Facebook.
Kan man se, hvem der sletter en på Facebook?
Nej, Facebook har ikke en funktion, der viser, hvem der har slettet dig som ven. Du får heller ikke en besked, når nogen fjerner dig, men du kan tjekke det manuelt.
Kan jeg se, hvem der kigger på min profil på Facebook?
Nej, du kan ikke se, hvem der kigger på din almindelige Facebook-profil [5.5]. Facebook tillader ikke nogen at spore eller se besøgende på deres personlige tidslinje [5.5, 5.9].
Hvad sker der, hvis man accepterer en falsk venneanmodning?
Når du klikker Bekræft til en falsk anmodning, bliver du Facebookvenner med en svindler. Hvordan svindelen så fortsætter derfra, varierer fra tilfælde til tilfælde, men typisk vil din nye "ven" sende dig en personlig besked på Messenger og på en eller anden måde forsøge at lokke flere oplysninger ud af dig.
Kan man trække en venneanmodning tilbage?
Bemærk: Du kan ikke annullere en venneanmodning, hvis den allerede er blevet accepteret.