Hvorfor er iPhone 13 dyrere end 14?

Voldsomme prisstigninger på iPhone 14 – op til 33 procent dyrere end iPhone 13. Der er massive prisstigninger på iPhone 14-serien i Danmark og Europa, fordi Apple har justeret priserne for øget inflation. Se hvor dyr iPhone 14 er i forhold til iPhone 13.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telepristjek.dk

Hvorfor er iPhone 13 dyrere end iPhone 14?

Op til 19 procent dyrere

iPhone 13 kostede i samme model sidste år 6999 kroner – altså 1300 kroner mindre. iPhone 14 Plus er derimod en ny model, så der er ingen gammel pris at sammenligne med. Du skal med andre ord betale mindst 1300 kroner MERE for at få en af de nyeste iPhones.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på seoghoer.dk

Er iPhone 13 steget i pris?

Prisstigninger over hele linjen

En iPhone 13 mini, som sidste år var billigste model i rækken, koster nu fra 6.299 kroner mod 6.199 kroner tidligere. Tilsvarende stiger iPhone 13-debutprisen fra 6.999 kroner til 7.199 kroner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på computerworld.dk

Er iPhone 14 Pro pengene værd?

iPhone 14 Pro er en af de bedste telefoner på markedet og den klart bedste iPhone til dato. Det skyldes særligt funktioner som Dynamic Island og always on-skærmen. Det er to funktioner, der virkelig løfter brugervenligheden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobil.nu

Hvorfor er iPhone 14 Så dyr?

Der er massive prisstigninger på iPhone 14-serien i Danmark og Europa, fordi Apple har justeret priserne for øget inflation. Se hvor dyr iPhone 14 er i forhold til iPhone 13.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telepristjek.dk

iPhone 14 vs iPhone 13 Review - The Easy Choice!Hvorfor vælge iPhone 14?

“Den ekstraordinære batteritid, det lette design, profesionelle kamera- og videofunktioner, banebrydende sikkerhedsfunktioner som Nødopkald SOS via satellit og alt det, iOS 16 har at byde på, betyder, at iPhone 14 er et godt valg for alle, der er på udkig efter en ny iPhone.”

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på apple.com

Hvorfor koster iPhone 12 og 13 det samme?

Apple dækker angiveligt omkostningerne til de øgede priser på komponenter til iPhone 13, så den får samme pris som iPhone 12. Gennem tiden har Apple og de fleste andre mobilproducenter stille og roligt skruet priserne for deres telefoner i vejret.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobil.nu

Hvor er iPhone 13 billigst?

Den billigste iPhone 13 Pro finder du hos Telenor, som er 44 procent billigere end de dyreste alternativer på markedet. Modellen udmærker sig ved, at have høj kvalitet på; Design & Materiale, Brugervenlighed, Skærm, Kamera, Hastighed i brugerfladen og Datahastighed.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på pricepusher.dk

Er iPhone 13 et godt køb?

Vil du have et toptunet kamera, bør du vælge iPhone 13 fra 2021. Godt nok er den dyrere end iPhone 12, men til gengæld hele 1.000 kroner billigere end iPhone 14. Specifikationerne på iPhone 13 er stort set identiske med dem i iPhone 14, så du går ikke glip af noget ved at vælge den i stedet for den seneste iPhone.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på ekstrabladet.dk

Hvor er iPhone 14 billigst?

Den billigste iPhone 14 (2022) finder du hos Inphone.dk, som er 48 procent billigere end de dyreste alternativer på markedet. Modellen udmærker sig ved, at have høj kvalitet på; Design & Materiale, Brugervenlighed, Kamera, Hastighed i brugerfladen og Datahastighed.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på pricepusher.dk

Hvornår er det billigst at købe en iPhone?

I slutningen af november med Black Friday og Black Week er det muligt at finde iPhones til rigtig gode priser. Og ellers er det i årets første måned, hvor vi ser næstflest lave priser på iPhones.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på pricerunner.dk

Hvor er iPhone 14 Pro billigst?

Aktuelt er der 0 udbydere og lige så mange forskellige priser. De tre billigste priser på Apple iPhone 14 Pro 128 GB finder du hos Inphone.dk, Bilka.dk og Nordic-Gamers. De billigste priser er henholdsvis; 7.999 kr., 7.999 kr. og 8.399 kr.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilpriser.dk

Hvilken iPhone får man mest for pengene?

iPhone 12 Pro og 12 Pro Max er de bedste iPhones, du kan få fingrene i lige nu. Men de mere budgetvenlige iPhone 12 og 12 mini er også toplækre og dækker de flestes behov. Med iPhone 12 og 12 mini får du også 5G performance, den nyeste A14 Bionic-chip og den klare Super Retina XDR-skærm.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telia.dk

Hvilken iPhone skal jeg vælge i 2023?

iPhone 13 Pro Max er den bedste og mest spændende af alle modellerne i Apples iPhone 13-serie med batterikapaciteten som et overraskende højdepunkt. Selvom denne model ikke er helt på højde med de mest udholdende mobiler, ligger den uden tvivl i toppen blandt alle iPhone-modeller.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på global.techradar.com

Hvad er forskellen på en iPhone 13 og 14?

10.414 kr. De største forskelle mellem iPhone 13 og iPhone 14 kan faktisk findes i Pro-modellen; her kommer den nye model i et forfinet design, nye farver, forbedret batteri og bedre kamera. Dette er dog forventede opgraderinger som vi ser ved hver generation.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på pricerunner.dk

Hvad koster en iPhone 13 på Black Friday?

Hvad koster en iPhone 13 på Black Friday? 2021. I begyndelsen var udsalgsprisen 6.999 kr. for iPhone 13 med 128GB.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på global.techradar.com

Hvornår kommer der en iPhone 15?

Salgsstarten af iPhone 15-serien vil være kort efter lanceringen. Så formegentlig fra fredag den 22. september og forsalg fra enten lige efter præsentationen eller også fra fredag den 15. september 2023.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på meremobil.dk

Kan iPhone 13 og 14 bruge samme cover?

Ja! Målen på flere iPhone modeller adskiller sig kun med 0,1-0,2 mm, hvilket betyder, at det samme cover passer til flere modeller.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på idealofsweden.zendesk.com

Hvad er forskellen på 13 Pro og 14 Pro?

Når det kommer til telefotolinsen og kvaliteten af fotos med zoom, er der ret stor forskel. Underligt nok er de ret ens skarphed på 3x zoom, mens iPhone 14 Pro på 15x (maksimum zoom) gør det en hel del bedre. Alt i alt er forskellen i kamerakvaliteten mellem 13 Pro og 14 Pro overraskende lille.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på mobilsiden.dk

Hvor lang tid holder en iPhone 13?

Batteri liv

IPhone 13 og iPhone 13 Pro Max har en batterilevetid på 2,5 timer længere sammenlignet med den tidligere iPhone 12 og iPhone 12 Pro Max. Batteriet på iPhone 13 og iPhone 13 Pro kan holde til 75 timers lydafspilning, mens det samme antal for iPhone 13 mini og iPhone 13 Pro Max er henholdsvis 55 og 95 timer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på swappie.com

Er iPhone 15 bedre end iPhone 14?

Konklusionen: Bedre end iPhone 14

iPhone 15 er ikke den bedste iPhone, du kan få. Det er iPhone 15 Pro Max, men hvis du vil spare lidt på pengepungen og ikke har de vildeste krav til kameraet, så gør iPhone 15 det godt til de fleste mobilkøberes behov.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på meremobil.dk

Er iPhone 14 vandtæt?

IP68 Støv- og vandtæt (op til 6 m. i 30 min.)

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på oister.dk

Er iPhone 14 Pro bedre end iPhone 14?

Forskellen på iPhone 14 og iPhone 14 Pro er især kamerasystemet, chippen og designet. Pro-modellen har nemlig tre professionelle bagsidekameraer med specifikationer, der giver den en klar fordel i forhold til standardmodellens to kameraer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på telenor.dk