Du kan slette historik på ChatGPT ved at slette enkelte samtaler i sidebjælken, slette alle chats via indstillinger, eller fjerne specifik hukommelse.
Kan man slette din historik på ChatGPT?
Hvis du gerne vil have ChatGPT til at glemme noget, skal du bare sige det til den. Du kan også se og slette specifik hukommelse eller slette al hukommelse i indstillinger (Indstillinger > Personlig tilpasning > Administrer hukommelse).
Hvordan sletter jeg søgehistorikken i ChatGPT?
Gå til Indstillinger > Datakontroller, og klik derefter på knappen Administrer til højre for Arkiverede chats. Herfra kan du: Fjerne arkiveringen af en chat (flytte den tilbage til din aktive historik). Slette en arkiveret chat (planlægge permanent sletning af den).
Hvordan sletter jeg alle mine chats på ChatGPT?
Ofte stillede spørgsmål: 📌 Hvordan sletter jeg alle chats? 💡 Åbn din ChatGPT, aktiver Multi-valg handlinger, tryk på Vælg alle-knappen, og fjern dem med ét klik.
Kan man se slettede chats på ChatGPT?
"Du kan ikke genoprette chats, når du har slettet dem. Hvis du vil fjerne en chat fra din chathistorik, men stadig have den på din konto, skal du bruge arkivfunktionen."
How to Delete ALL ChatGPT Chats Fast And Easy Way
Kan man slette beskeder på ChatGPT?
Åbn sidebjælkemenuen. Tryk længe på den specifikke samtale, du vil slette. Vælg "Slet" fra kontekstmenuen.
Kan man se sine slettede beskeder?
Ja, man kan ofte gendanne slettede beskeder på Apple Support via mappen "Slettet for nylig", ved hjælp af tidligere sikkerhedskopier eller fra arkivmapper i sociale medier.
Kan man slette sin profil på ChatGPT?
åbn https://privacy.openai.com/ Klik på "Lav en persondataskrequest" i øverste højre hjørne. Vælg "Jeg har en forbruger ChatGPT konto" Vælg "Slet min ChatGPT konto" og følg trinene på skærmen.
Hvor er ChatGPT arkiv?
I appen og på nettet, ligger det i den der skydemenu til venstre. Bare klik på dit profilbillede eller de 3 prikker, så burde du få en menu frem. I appen er arkivmenuen lige der, på nettet skal du klikke på indstillinger.
Hvordan sletter jeg en chat?
Slet en sendt besked
- Gå til Google Chat på din Android-enhed.
- Åbn en samtale, f. eks. ...
- Hold fingeren på den besked, du vil slette.
- Tryk på Slet. Du kan finde valgmuligheden "Slet" i pop op-menuen ved at rulle for at se alle valgmuligheder.
- Tryk på Slet for at bekræfte.
Kan andre se min ChatGPT historik?
Tak! Afhængigt af hvilken software og politikker der er på din enhed, kan de måske se, at du går ind på ChatGPT sider fra web- eller netværksovervågning, men de ser højst sandsynligt ikke indholdet af, hvad du laver på de sider.
Hvordan sletter jeg billeder på ChatGPT?
Hold musen over elementet (en tre-punkts ⋮ menu vil dukke op). Klik på tre prikker ⋮. Vælg "Slet" fra menuen.
Hvordan sletter jeg historik på min telefon?
Slet aktivitet efter dato eller produkt
- Gå til myactivity.google.com på din Android-telefon eller -tablet.
- Rul ned til din aktivitet.
- Filtrér din aktivitet. Du kan filtrere efter dato og produkt på samme tid. ...
- Slet aktivitet. Sådan sletter du alle dine filtrerede aktiviteter: Ud for søgefeltet skal du trykke på Slet.
Hvordan afmelder jeg mig ChatGPT?
Sådan opsiger du dit Business-abonnement:
- Log ind på ChatGPT.
- Klik på dit profilikon, og vælg Indstillinger for arbejdsområde.
- Gå til fanen Fakturering.
- Vælg rullemenuen Administrer abonnement.
- Vælg Opsig abonnement.
Kan andre se, hvis man sletter beskeder?
De vil se, at du har slettet beskeden. Det virker kun for beskeder, du har sendt. "Slet for mig" – Det fjerner kun beskeden fra din telefon. De andre vil ikke vide eller se noget.
Hvordan sletter man alle sine beskeder?
Trin 1 Hvis du vil slette hele samtalen, skal du trykke let på den i appen Beskeder. Trin 2 Marker afkrydsningsfeltet foran hver samtale, du vil slette, og tryk på "Slet". Trin 3 Tryk på "Slet" igen på den bekræftende dialogboks.
Hvor længe gemmer Snapchat beskeder?
Chats i fællesskabsgruppechats slettes automatisk som standard 7 dage efter, at alle har set chatten på Snapchats mobil- eller webapp. Du kan beholde chatbeskeder i længere tid, hvis nogen gemmer, svarer eller reagerer på en besked. Når du gemmer en besked, beholder du også reaktionerne på den.
Kan man ikke bruge ChatGPT uden at logge ind?
Nu kan alle bruge ChatGPT uden at skulle oprette en konto eller logge ind. Dette betyder, at du kan stille spørgsmål, søge efter information eller få inspiration uden nogen form for adgangsbarriere.
Kan man ændre sin mail i ChatGPT?
Kan jeg ændre min e-mailadresse? OpenAI understøtter ikke ændring af den e-mailadresse, der er knyttet til en ChatGPT-konto. En bruger, der ønsker at få adgang til ChatGPT med en anden konto, kan oprette en ny OpenAI-konto med en anden e-mailadresse.
Hvordan får man adgang til ChatGPT?
For at begynde at bruge ChatGPT skal du først besøge deres hjemmeside eller downloade ChatGPT-appen til iOS eller Android. Hvis du ikke allerede har en konto hos OpenAI, kan du oprette en gratis konto ved at tilmelde dig med din e-mailadresse, Google- eller Microsoft-konto.
Hvor finder jeg slettet for nylig?
Du finder "slettet for nylig" forskellige steder afhængigt af din enhed eller app, herunder i Fotos, Papirkurv eller under Indstillinger. Ting slettes ofte permanent efter 30 dage.
Hvordan sletter man slettede beskeder?
Hold fingeren på de samtaler, du vil arkivere eller slette.
- Arkivér: Tryk på Arkivér. for at flytte de valgte samtaler til dit arkiv. ...
- Markér alle som læst: Tryk på Mere. Markér alle som læst.
- Slet: Tryk på Slet. for at slette de valgte samtaler fra Google Beskeder.
Hvor ligger slettede beskeder på iPhone?
Du kan gendanne slettede beskeder på din iPhone inden for 30 dage ved at bruge mappen Slettet for nylig i Beskeder-appen, eller ved at gendanne en tidligere iCloud- eller computersikkerhedskopi.
Kan man se slettede ChatGPT-samtaler?
Når du sletter en ChatGPT-samtale, forsvinder den straks fra din historik, men OpenAI kan beholde en kopi i op til omkring 30 dage før permanent sletning, og indhold markeret til gennemgang kan gemmes længere. Fra din side er der ingen fortryd: en slettet chat kan ikke gendannes.
Hvordan sletter jeg min profil på ChatGPT?
Sådan sletter du din ChatGPT-konto
- Gå til chatgpt.com, og log ind.
- Klik på Deres profilikon i nederste venstre hjørne.
- Vælg Indstillinger → Konto → Slet konto → Slet. ...
- På bekræftelsesskærmen skal De indtaste Deres kontos e-mailadresse og ordet DELETE i indtastningsfelterne.