For at stoppe med at følge en person på Facebook, skal du gå ind på vedkommendes profil, trykke på knappen Følger og vælge Følg ikke længere. Du kan også fjerne personen helt som ven.
Kan man fjerne en følger?
Sådan fjerner du en følger: Tryk på Profil eller på dit profilbillede nederst til højre for at gå til din profil. Tryk på Følgere øverst. Tryk på X til højre for den følger, du vil fjerne, og tryk derefter på Fjern for at bekræfte.
Hvor på Facebook kan jeg se, hvem jeg følger?
Du kan se, hvem du følger på din profil ved at gå til din egen profil, klikke på Venner (eller Mere og derefter Venner) og vælge fanen Følger.
Hvordan sletter man et like?
Man kan altid un-like opslag og billeder - altså fjerne sit like igen. Det gør man ved at trykke samme sted, som man oprindeligt trykkede for at like. Kontakt vores SletDet Rådgivning, hvis dit barn fx har oplevet at få delt private eller krænkende billeder uden samtykke.
Hvad er forskellen på følger og følgere på Facebook?
Når en Facebookbruger derimod følger en side, betyder det, at personen modtager opdateringer i sit nyhedsfeed fra virksomhedssiden. Forskellen mellem Likes og Følgere er altså, at Følgere får opslag fra siden i sit nyhedsfeed.
Sådan fjerner du følgere på Facebook-siden
Hvordan fjerner jeg følgere på Facebook?
Du kan fjerne følgere på Facebook ved at gå til din profil, åbne din liste over følgere og blokere eller fjerne dem.
Kan folk se, hvis man følger dem på Facebook?
Personer og sider, du følger, kan modtage en notifikation om, at du følger dem, afhængigt af deres notifikationsindstillinger. De vil også kunne se dit navn på deres liste over følgere og kan vælge at gøre denne liste synlig på deres profil.
Kan man slette en like på Facebook?
Ja, man kan sagtens fjerne et "Synes godt om" (like) på Facebook. Det gør man ved at trykke på knappen igen, så den ikke længere er markeret.
Hvordan fortryder jeg et like på Facebook?
Gå til opslaget eller billedet. Tryk på Synes godt om for at fjerne Synes godt om.
Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?
Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.
Hvad er følger på Facebook?
Når du følger en profil eller side, kan du se opdateringer fra personen eller siden i dit feed, og de kan se, at du følger dem. Du kan læse mere om, hvordan du ændrer, hvem der kan se de personer og sider, du følger på Facebook.
Kan man se, hvem der kigger på ens Facebookprofil?
Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens almindelige Facebook-profil. Ifølge Facebook Hjælp tilbyder platformen ikke en funktion til at spore profilbesøg, og andre brugere kan heller ikke se, når du kigger på deres profil.
Hvordan ser man alle sine følgere på Facebook?
Se indblik i din sides følgere
- Tryk på Menu øverst til højre på Facebook, og tryk derefter på dit navn.
- Tryk på Valgmuligheder, og vælg derefter den side, du vil skifte til.
- Tryk på din sides profilbillede.
- Tryk på Professionelt kontrolpanel øverst på din side.
- Tryk på Se flere indblik.
- Rul ned til Følgere.
Hvordan finder man ud af, hvem man følger på Facebook?
Se en liste over de profiler og sider, der følger din side
- Log på Facebook, og klik på dit profilbillede øverst til højre.
- Klik på Se alle profiler. Vælg derefter den side, du vil skifte til.
- Klik på sidenavnet i menuen til venstre i sidens feed.
- Klik på fanen Følgere under dit coverbillede.
Hvad sker der, når man fjerner en ven på Facebook?
Bemærk: Hvis du fjerner en persons profil som ven, bliver du også fjernet fra den pågældende profils venneliste. Hvis du ønsker at blive venner med denne profil igen, skal du tilføje vedkommende som ven igen.
Kan man fjerne følgere på ønskeskyen?
Gå til den ønskeliste, de følger. Klik på den blå tekst, der viser antallet af følgere på listen. Find personen, klik på de tre sorte prikker ved siden af deres navn, og vælg "Fjern følger".
Hvordan ser jeg ting, jeg har liket på Facebook?
Se din aktivitetslog
Tryk på Indstillinger under dit profilbillede, og tryk derefter på Aktivitetslog. Herfra kan du trykke for at gennemgå aktiviteter såsom: Din aktivitet på Facebook, så du kan gennemgå ting som opslag, du har oprettet, synes godt om og andre interaktioner.
Kan man fjerne en reaktion på Facebook?
Hvis du vil ændre din reaktion på et opslag eller en kommentar, skal du trykke og holde på din nuværende reaktion (ud for Kommenter og Del) og vælge en ny reaktion.
Hvordan rydder man op på Facebook?
Du kan rydde op på Facebook ved at slette gamle opslag, rydde din søgehistorik og fjerne personer, du ikke kender.
Hvordan fortryder man et like på Facebook?
Du kan fjerne "synes godt om" på Facebook ved at gå til det pågældende opslag eller side, trykke på "Synes godt om"-knappen igen, og vælge at fjerne det.
Hvordan sletter jeg følgere på Facebook?
Du kan fjerne følgere på Facebook ved at gå til din profil, åbne din liste over følgere og blokere eller fjerne dem.
Hvem kan se mine likes på Facebook?
Hvem der kan se dine likes på Facebook afhænger af, hvad du liker, samt dine personlige indstillinger for synlighed. Venner, offentligheden eller specifikke målgrupper kan potentielt se dine reaktioner.
Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?
Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.
Hvad er forskellen på følger og venner på Facebook?
Når du følger en profil eller side, kan du se opdateringer fra personen eller siden i dit feed. Du følger automatisk personer, du er venner med.
Kan man se, hvem der tjekker ens profil på Facebook?
Nej, det kan man ikke. Ifølge Facebook Hjælp giver Facebook ikke brugere mulighed for at se eller spore, hvem der besøger deres profil.