For at slette ChatGPTs hukommelse skal du gå til Indstillinger > Personlig tilpasning > Administrer hukommelse (eller Hukommelse). Her kan du trykke på knappen for at slette alt, hvad den har gemt om dig, eller bede ChatGPT om det direkte i samtalen.
Hvordan sletter jeg chat i ChatGPT?
Sådan sletter du en chat
- Gå til sidepanelet med din ChatGPT-chathistorik.
- Hold markøren over den samtale, du vil slette.
- Klik på de tre prikker (⋯) ud for chattitlen.
- Vælg Slet i menuen.
- Bekræft sletningen, når du bliver bedt om det.
Hvordan sletter jeg min ChatGPT historik?
💡 Åbn din ChatGPT, aktiver Multi-valg handlinger, tryk på Vælg alle-knappen, og fjern dem med ét klik. 📌 Hvordan rydder jeg ChatGPT-historik? 💡 Åbn blot gpt i din chrome, aktiver multi-valg, vælg alle dialoger, og slet eller arkiver dem med ét klik.
Kan man gendanne slettede chats på ChatGPT?
"Du kan ikke genoprette chats, når du har slettet dem.
Hvordan sletter jeg mine billeder i ChatGPT?
Hvis du vil slette et billede fra Mine billeder, skal du slette den samtale, hvor billedet blev oprettet. På web skal du holde markøren over samtaletitlen, vælge menuen med flere indstillinger (•••) og derefter vælge Slet.
How To Manage Your ChatGPT Memories (Step-By-Step Guide)
Hvor gemmer ChatGPT billeder?
De fleste AI applikationer fx ChatGPT, Le Chat, mv. tilbyder betalte udgaver, hvor de garanterer, at dataen ikke bruges til træning, selvom den gemmes. Så: Hvis der sker lagring, sker det i applikationen – og det afhænger af opsætningen.
Hvordan sletter jeg alle billeder?
Slet billeder og videoer permanent
- Åbn appen Google Fotos. på din Android-enhed.
- Log ind på din Google-konto.
- Nederst på skærmen skal du trykke på Samlinger Papirkurv. Vælg.
- Vælg det billede eller den video, du vil slette permanent.
- Klik på Vælg. foroven.
- Tryk på Papirkurv. Slet permanent.
Hvordan sletter jeg ChatGPTs hukommelse?
Du kan også se og slette specifik hukommelse eller slette al hukommelse i indstillinger (Indstillinger > Personlig tilpasning > Administrer hukommelse).
Kan slettede beskeder gendannes?
Ja, man kan ofte gendanne slettede beskeder på Apple Support via mappen "Slettet for nylig", ved hjælp af tidligere sikkerhedskopier eller fra arkivmapper i sociale medier.
Hvor finder jeg arkiverede chats i ChatGPT?
Bare klik på dit profilbillede eller de 3 prikker, så burde du få en menu frem. I appen er arkivmenuen lige der, på nettet skal du klikke på indstillinger. Klik på dit brugernavn i nederste venstre hjørne.
Kan andre se min ChatGPT historik?
Tak! Afhængigt af hvilken software og politikker der er på din enhed, kan de måske se, at du går ind på ChatGPT sider fra web- eller netværksovervågning, men de ser højst sandsynligt ikke indholdet af, hvad du laver på de sider.
Hvordan sletter jeg hele min historik?
Slet elementer fra din Chrome-historik
- Åbn Chrome på din computer.
- Øverst til højre skal du vælge Mere. Slet browserdata.
- Vælg, hvor meget historik du vil slette. ...
- Markér afkrydsningsfelterne ud for de oplysninger, du vil slette i Chrome, herunder browserhistorik. ...
- Vælg Slet data.
Hvordan sletter man chat historik?
Slet en personlig direkte besked
- Åbn Google Chat eller Gmail på din computer. I Gmail: Klik på Chat til venstre.
- Hold markøren over personens navn.
- Klik på Mere. Slet samtale.
- Klik på Slet for at bekræfte.
Hvordan sletter jeg gamle beskeder?
Slet en sendt besked
- Gå til Google Chat på din Android-enhed.
- Åbn en samtale, f. eks. ...
- Hold fingeren på den besked, du vil slette.
- Tryk på Slet. Du kan finde valgmuligheden "Slet" i pop op-menuen ved at rulle for at se alle valgmuligheder.
- Tryk på Slet for at bekræfte.
Hvordan sletter man sin profil på ChatGPT?
åbn https://privacy.openai.com/ Klik på "Lav en persondataskrequest" i øverste højre hjørne. Vælg "Jeg har en forbruger ChatGPT konto" Vælg "Slet min ChatGPT konto" og følg trinene på skærmen.
Hvad sker der, hvis man sletter en chat i Messenger?
Når du sletter en hel samtale på Messenger, forsvinder den kun fra din egen indbakke, mens den stadig kan ses hos den anden person, og den kan ikke nemt gendannes.
Hvor ligger slettede beskeder på iPhone?
Du kan gendanne slettede beskeder på din iPhone inden for 30 dage ved at bruge mappen Slettet for nylig i Beskeder-appen, eller ved at gendanne en tidligere iCloud- eller computersikkerhedskopi.
Kan man finde mails man har slettet fra papirkurven?
Hvad der sker, når du sletter en meddelelse
Når du sletter et udkast, kan du ikke gendanne det fra Papirkurv. Når du sletter en meddelelse i Gmail, flyttes den til Papirkurv.
Kan slette beskeder på iPhone, er de slettet for alle?
Hvis du bruger Beskeder i iCloud og sletter en besked eller samtale på din iPhone, slettes den fra alle dine enheder, hvor Beskeder i iCloud er slået til.
Hvordan sletter jeg historikken i ChatGPT?
Du kan slette din ChatGPT-historik ved at enten fjerne én enkelt samtale, rydde alle chats på én gang, eller slette din konto permanent via OpenAI. Følg de specifikke trin for at slette dine data i ChatGPT.
Hvorfor er min ChatGPT så langsom?
Hvis ChatGPT er hurtig i en kort chat, men langsom i en lang chat i din webbrowser, så er det fordi din computer kæmper med den enorme mængde JSON-indhold i hukommelsen. Den bedste nuværende løsning er at bruge ChatGPT appen.
Hvordan kan man have en samtale med ChatGPT?
Sådan starter du en stemmesamtale
- Tryk på stemmeikonet. Åbn ChatGPT, og tryk på stemmeikonet nederst til højre.
- Vælg en stemme. Vælg mellem forskellige stemmer. ...
- Begynd at snakke. ...
- Gennemgå samtalen.
Hvordan rydder jeg min iPhone?
Slet iPhone via Indstillinger
Tryk på Slet alt indhold og indstillinger. Skriv koden til din iPhone eller adgangskoden til din Apple-konto, hvis du bliver bedt om det. Tryk på Fortsæt for at bekræfte. Hvis du har et eSIM, kan du vælge at slette eller beholde dit eSIM.
Hvordan rydder jeg op i billeder på min iPhone?
Du kan nemt rydde op i dine billeder på en iPhone ved at slette dubletter, fjerne uønskede fotos og tømme papirkurven via Apple Fotos-app.
Hvor ligger slettede billeder?
Du kan finde slettede billeder ved at kigge i enhedens papirkurv, tjekke online skyen eller bruge et gendannelsesprogram. De fleste enheder gemmer slettede filer midlertidigt i 30 til 60 dage.