Du kan slette alle dine chats på én gang i ChatGPT ved at gå til Indstillinger > Datakontroller og vælge Slet alle chats.
Kan man se slettede chats på ChatGPT?
"Du kan ikke genoprette chats, når du har slettet dem. Hvis du vil fjerne en chat fra din chathistorik, men stadig have den på din konto, skal du bruge arkivfunktionen."
Hvordan sletter jeg min historik på ChatGPT?
Gå til Indstillinger > Datakontroller, og klik derefter på knappen Administrer til højre for Arkiverede chats. Herfra kan du: Fjerne arkiveringen af en chat (flytte den tilbage til din aktive historik). Slette en arkiveret chat (planlægge permanent sletning af den).
Kan man slette beskeder på ChatGPT?
Åbn sidebjælkemenuen. Tryk længe på den specifikke samtale, du vil slette. Vælg "Slet" fra kontekstmenuen.
Kan man nulstille ChatGPT?
Hvis du gerne vil have ChatGPT til at glemme noget, skal du bare sige det til den. Du kan også se og slette specifik hukommelse eller slette al hukommelse i indstillinger (Indstillinger > Personlig tilpasning > Administrer hukommelse).
How To Manage Your ChatGPT Memories (Step-By-Step Guide)
Hvordan sletter man alle chats på ChatGPT?
Ofte stillede spørgsmål: 📌 Hvordan sletter jeg alle chats? 💡 Åbn din ChatGPT, aktiver Multi-valg handlinger, tryk på Vælg alle-knappen, og fjern dem med ét klik.
Hvorfor kan jeg ikke slette min ChatGPT konto?
Sletning af Deres ChatGPT-konto er permanent og kan ikke fortrydes. Før De fortsætter, skal De sikre Dem, at De er klar til at slette Deres ChatGPT-konto.
Hvordan sletter man alle sine beskeder?
Trin 1 Hvis du vil slette hele samtalen, skal du trykke let på den i appen Beskeder. Trin 2 Marker afkrydsningsfeltet foran hver samtale, du vil slette, og tryk på "Slet". Trin 3 Tryk på "Slet" igen på den bekræftende dialogboks.
Kan man slette chat beskeder?
en direkte besked, en direkte gruppebesked eller et rum. Hold fingeren på den besked, du vil slette. Tryk på Slet. Du kan finde valgmuligheden "Slet" i pop op-menuen ved at rulle for at se alle valgmuligheder.
Kan man slette billeder i ChatGPT?
Desværre er det ikke muligt at slette billedet separat, kun sammen med hele samtalen.
Hvordan sletter jeg hele min historik?
Slet elementer fra din Chrome-historik
- Åbn Chrome på din computer.
- Øverst til højre skal du vælge Mere. Slet browserdata.
- Vælg, hvor meget historik du vil slette. ...
- Markér afkrydsningsfelterne ud for de oplysninger, du vil slette i Chrome, herunder browserhistorik. ...
- Vælg Slet data.
Kan andre se min ChatGPT historik?
Tak! Afhængigt af hvilken software og politikker der er på din enhed, kan de måske se, at du går ind på ChatGPT sider fra web- eller netværksovervågning, men de ser højst sandsynligt ikke indholdet af, hvad du laver på de sider.
Hvordan sletter man chat historik?
Slet en personlig direkte besked
- Åbn Google Chat eller Gmail på din computer. I Gmail: Klik på Chat til venstre.
- Hold markøren over personens navn.
- Klik på Mere. Slet samtale.
- Klik på Slet for at bekræfte.
Kan man se sine slettede beskeder?
Ja, man kan ofte gendanne slettede beskeder på Apple Support via mappen "Slettet for nylig", ved hjælp af tidligere sikkerhedskopier eller fra arkivmapper i sociale medier.
Hvordan kan man se om man er blevet slettet på Snap?
Du kan nemt tjekke, om nogen har slettet dig som ven på Snapchat, ved at kigge efter disse tre tegn:
Kan man slette gamle beskeder på Messenger?
Åbn chatten med en besked, du vil slette. Tryk og hold nede på den besked, du vil slette. Tryk på Slet. Tryk på Slet for dig eller Slet for alle.
Er det farligt at uploade billeder til ChatGPT?
At uploade den tekst til ChatGPT vil ikke gøre den offentlig eller give andre adgang til den. Men hvis det er et helt originalt værk, der endnu ikke er udgivet, og du er forsigtig, så brug Midlertidig chat eller slet chatten, når du er færdig.
Hvordan sletter jeg alle billeder?
Slet billeder og videoer permanent
- Åbn appen Google Fotos. på din Android-enhed.
- Log ind på din Google-konto.
- Nederst på skærmen skal du trykke på Samlinger Papirkurv. Vælg.
- Vælg det billede eller den video, du vil slette permanent.
- Klik på Vælg. foroven.
- Tryk på Papirkurv. Slet permanent.
Hvilke billeder kan ChatGPT lave?
Eksempler på AI billeder du kan skabe
- Fotorealistiske stock-billeder: Skab unikke billeder af situationer, som du ellers skulle betale dyrt for hos billedbureauer.
- Illustrationer til web: Lav ensartede illustrationer i din virksomheds stil, uanset om det er 3D-renderet, akvarel eller fladt design.
Hvordan sletter jeg mine beskeder?
Administrer samtaler
- Åbn Google Beskeder.
- Hold fingeren på en besked i en samtale.
- Vælg en mulighed: Del på sociale medier: Tryk på Del.. Se flere oplysninger: Tryk på Oplysninger.. Kopiér beskedteksten: Tryk på Kopiér.. Videresend en besked til en anden person: Tryk på Videresend.. Slet en besked: Tryk på Slet..
Kan andre se, hvis man sletter beskeder?
De vil se, at du har slettet beskeden. Det virker kun for beskeder, du har sendt. "Slet for mig" – Det fjerner kun beskeden fra din telefon. De andre vil ikke vide eller se noget.
Kan man slette beskeder for begge?
Du kan ikke slette beskeder, bilag og samtaler for andre.
Hvordan rydder jeg op på min iPhone?
Start med at gå til Indstillinger > Generelt > iPhone-lager. Her får du det fulde overblik over, hvad der sluger din plads. Slet tunge apps, slå "Aflast ubrugte apps" til, gå i Fotos og ryd op i Slettet for nylig, og tøm din browser-cache under Indstillinger > Safari > Ryd historik og webstedsdata.
Hvordan sletter man samtaler i Messenger?
Slet et tale- eller videoopkald fra din opkaldshistorik på Messenger
- Åbn chatten fra Chats.
- Tryk på Oplysninger øverst til højre.
- Tryk på Valgmuligheder øverst til højre.
- Tryk på Slet samtale.
- Tryk på Slet.
Hvor er mine beskeder?
Du kan finde dine beskeder ved at åbne standard-beskedappen på din telefon (som Beskeder på iPhone eller Google Beskeder på Android), tjekke mappen for slettede samtaler, eller logge ind på din synkroniserede konto.