Du slår begrænsninger fra på din iPhone ved at gå til Indstillinger > Skærmtid > Indhold og anonymitet og slå funktionen fra. ·r/dktechsupport
Hvordan fjerner man indholdsbegrænsninger?
Du slår indholdsbegrænsning fra ved at ændre indstillingerne under Skærmtid på iPhone, i Google Play på Android eller via Generelt på YouTube.
Hvordan slår jeg vil ikke forstyrres fra?
Du slår "Forstyr ikke" fra ved at bruge Kontrolcenter eller Indstillinger på din telefon.
Hvordan ophæver man blokering på iPhone?
For at ophæve blokeringen af et nummer på din iPhone, skal du gå til Indstillinger > Apps (eller rul ned til Telefon) > Blokerede kontakter. Stryg til venstre over det ønskede nummer, og tryk på Fjern blokering.
Hvordan slår man beskyttelse af enhed fra?
Hvis Beskyttelse af stjålet enhed ikke er aktiveret, kan du slå den til i Indstillinger:
- Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Face ID & kode.
- Indtast koden til din enhed.
- Tryk på Beskyttelse af stjålet enhed, og slå derefter Beskyttelse af stjålet enhed til eller fra.
Hvordan slår jeg oplæsning til og/eller fra på en iPhone under skrivning?
Hvordan fjerner jeg aktiveringslås?
Fjern Aktiveringslås på internettet, hvis en enhed er offline
- Gå til iCloud.com/find.
- Log ind på din Apple-konto.
- Vælg den enhed, som skal fjernes fra iCloud.
- Klik på Fjern denne enhed.
Kan jeg se om min iPhone bliver overvåget?
Ja, du kan undersøge din iPhone for tegn på overvågning ved at tjekke tre centrale ting: orange/grøn prik for aktivt kamera eller mikrofon, ukendte konfigurationsprofiler og funktionen Sikkerhedskontrol.
Hvordan fjerner jeg blokering af?
For at fjerne en blokering afhænger fremgangsmåden af enheden eller appen: på en iPhone går du til Indstillinger > Telefon > Blokerede kontakter, på Android åbner du opkaldsappen og indstillinger, og på Facebook finder du blokerede profiler under indstillinger for privatliv.
Hvordan lyder det, når man er blokeret?
Når du ringer til en person, der har blokeret dig, lyder det som regel enten, at telefonen ringer én enkelt gang (eller slet ikke) og derefter går direkte i telefonsvarer, eller at du mødes af en optaget-tone eller en automatisk besked om, at nummeret ikke kan træffes.
Hvordan fjerner man blokering af telefonnummer?
Find blokerede konti, eller fjern blokeringen af en bruger
- På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Google. Administrer din Google-konto.
- Tryk på Personer og deling øverst.
- Tryk på Blokeret under "Kontakter".
- Her kan du finde en liste over de konti, du har blokeret i Googles produkter.
Kan ikke fjerne forstyr ikke på iPhone?
Indstillinger for Forstyr ikke
Du kan også slå Forstyr ikke fra via indstillingerne: Gå ind i Indstillinger på din iPhone. Tryk på Fokus og vælg Forstyr ikke. Slå funktionen fra ved at deaktivere knappen øverst i menuen.
Hvad betyder en måne på iPhone?
Forstyr ikke er en Fokus-indstilling i iOS 15, iPadOS 15 og nyere. Indstillingen gør opkald, advarsler og notifikationer lydløse. Når Forstyr ikke er slået til, vises symbolet Forstyr ikke på statuslinjen og på din låste skærm.
Hvad betyder haptisk på iPhone?
Haptisk på en iPhone betyder, at telefonen bruger små, præcise vibrationer til at give dig en fysisk fornemmelse eller respons, når du trykker på skærmen.
Hvor slår man begrænsninger fra på iPhone?
Du slår begrænsninger fra på din iPhone ved at gå til Indstillinger, trykke på Skærmtid og vælge Slå skærmtid fra eller slå Indhold og anonymitet fra.
Hvad er indholdsbegrænsninger?
Du kan indstille indholdsbegrænsninger – kaldes ofte børnesikring – for at begrænse adgangen til film eller tv-udsendelser med en vis aldersgrænse. Vigtigt: Indholdsbegrænsninger anvendes kun på den enhed, hvor de indstilles.
Hvordan slår man aldersgrænsen fra på iPhone?
Bloker køb i App Store
- Åbn appen Indstillinger, rul ned, og tryk derefter på Skærmtid.
- Tryk på dit barns navn under Familie.
- Tryk på Indhold og anonymitet. Indtast din adgangskode for Skærmtid, hvis du bliver bedt om det.
- Tryk på Køb i iTunes og App Store.
- Vælg en indstilling, og indstil denne til Tillad ikke.
Kan man se på sms om man er blokeret?
Nej, man kan ikke få en direkte besked eller se med sikkerhed, om man er blokeret på almindelig SMS. Telefonselskaber og mobilsystemer viser det ikke af hensyn til privatlivets fred.
Hvad sker der, hvis man ringer til en, der har blokeret en?
Hvis man ringer til en person, der har blokeret ens telefonnummer, sker der det, at opkaldet enten går direkte til telefonsvareren, afbrydes efter et enkelt antal ring, eller lyder som et normalt, ubesvaret opkald i den ende, der ringer op. Modtageren får ingen besked eller notifikation om opkaldet.
Hvordan fjerner jeg en Blokering på iPhone?
Du kan fjerne blokeringen af et telefonnummer eller en kontakt på din iPhone ved at gå til Indstillinger, vælge Telefon eller Apps, og trykke på Blokerede kontakter.
Hvordan finder man ud af om man er blokeret?
Man kan se, om man er blokeret ved at tjekketegn som manglende profilopdateringer, beskeder der ikke leveres, og opkald der går direkte til svarer. Da apps fungerer forskelligt, afhænger tegnene af platformen.
Hvordan fjerner jeg en Blokering i Safari?
Åbn Safari. Vælg Indstillinger i Safari-menuen. På fanen Websteder kan du konfigurere indstillinger for at tillade eller blokere ekstra vinduer.
Hvordan ser jeg om min telefon er overvåget?
Du kan se, om din telefon er overvåget ved at holde øje med tre klare tegn: hurtigt drænet batteri, en enhed der bliver varm uden grund, og ukendte apps eller et højt dataforbrug.
Kan iPhone spores, når den er slukket?
Ja, nyere iPhones kan godt spores i et begrænset tidsrum, selvom de er slukket eller løbet tør for strøm. Det kræver, at funktionen "Find-netværket" er slået til på enheden, hvilket gør det muligt at lokalisere den i op til 24 timer efter nedlukning via Apple Support.
Hvordan kan andre se, hvor jeg er?
Andre kan se, hvor du er via din telefons GPS ved hjælp af indbyggede funktioner, delings-apps eller sociale medier, hvis du selv slår det til. De mest almindelige måder er Google Maps, Apple Find eller sociale apps som Snapchat.