Du sikrer dine billeder på Facebook ved at ændre privatlivsindstillingerne for dine album, begrænse hvem der kan se dine opslag, og gøre indsigelse mod AI-træning.
Hvordan siger jeg nej til Meta må bruge mine billeder?
Hvis du ikke ønsker, at dine Facebook-opslag og Instagram-fotos skal bruges til at træne Metas AI-modeller med, skal du gøre indsigelse. Tilføjelse 28. maj 2025: Formularen til indsigelse er stadig åben på både Facebook og Instagram.
Hvordan kan jeg skjule mine billeder på Facebook?
Rediger privatindstillingerne for dine fotoalbums
- Tryk på Menu øverst til højre på Facebook, og tryk derefter på dit navn.
- Rul ned, og tryk på Billeder.
- Tryk på det album, du vil ændre privatindstillinger for. ...
- Tryk på Indstillinger og vælg Rediger album.
- Tryk på Målgruppe for at vælge, hvem der skal kunne se dit album.
Hvordan begrænser jeg adgang til mine billeder på Facebook?
Har du givet Facebook adgang til din kamerarulle?
- Åbn Facebook-appen.
- Gå til “Indstillinger og privatliv”
- Vælg “Indstillinger”
- Find afsnittet om “Cloud processing” eller “Kamerarulleadgang”
- Slå funktionen fra eller fjern samtykke.
Hvordan rydder man op på Facebook?
Du kan rydde op på Facebook ved at slette gamle opslag, rydde din søgehistorik og fjerne personer, du ikke kender.
Sådan får du flere følgere på Facebook
Hvad sker der, når man skjuler et opslag på Facebook?
Skjul et opslag fra din side
Du kan muligvis skjule nogle opslag (eksempel: coverbilledeopdateringer, profilbillede) på din side. Når du skjuler et opslag, fjernes det fra din side, men ikke fra sidens aktivitetslog. Din sides aktivitetslog er kun synlig for personer med Facebook-adgang til din side.
Hvorfor får jeg gamle opslag på Facebook?
Du ser kun gamle opslag, fordi Facebooks algoritme sorterer dit standard-feed efter relevans og ikke kronologisk, fordi du er i det forkerte faneblad, eller fordi appen ikke er opdateret.
Hvordan gør jeg mine billeder private på Facebook?
Du kan gøre dine billeder private på Facebook ved at ændre hvem der må se dem. Du kan ændre det for hele albummer eller for enkelte billeder.
Hvordan skjuler man opslag på Facebook?
Tryk på Profil øverst. Tryk på Indstillinger ud for det opslag, du vil skjule. Tryk på Rediger opslag. Tryk på Til/fra-knappen ud for Skjul for venner for at skjule dit opslag for venner på Facebook og Messenger.
Hvordan undgår jeg Facebook bruger mine billeder?
For at undgå spredning af dine billeder skal du gøre følgende: Klik på "Konto" og dernæst "Kontoindstilinger". Klik på fanebladet "Facebook-annnoncer", vælg "Ingen" i menuen og gem ændringerne.
Kan man se, hvem der har set ens billeder på Facebook?
Tryk på Seere nederst til venstre på et billede eller en video i din story for at se, hvem der har set din story. Hvis du ikke ser dette, er der endnu ikke nogen, der har set din story.
Hvordan gør jeg min Facebook profil helt privat?
Du gør din Facebook-profil privat ved at ændre dine opslag til "Venner", begrænse hvem der kan finde dig, og bruge funktionen "Kontrol af privatindstillinger".
Hvordan fjerner man sine billeder fra Facebook?
Ofte stillede spørgsmål om fjernelse af indhold på Facebook
Hvis du ønsker at slette et billede eller opslag fra Facebook, skal du finde det, du ønsker at slette og trykke på de tre prikker øverst i højre hjørne på opslaget. Der kommer en menu frem, hvor du får muligheden for at trykke 'Flyt til papirkurv'.
Hvordan slår man Meta fra på Facebook?
Deaktivering af Meta AI-funktioner
- Åbn Facebook-appen, og gå til menuen.
- Vælg “Indstillinger og privatliv” og derefter “Indstillinger”.”
- Se efter afsnittet “Meta AI”, og tryk på det.
- Sæt kontakten i off-position for at deaktivere assistenten.
Hvordan skjuler man billeder på Facebook?
Du kan skjule billeder på Facebook ved at ændre hvem der må se dem, fjerne dit navn (tag) eller skjule hele fotoalbums.
Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?
Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.
Kan man gøre sig usynlig på Facebook?
Ja, du kan ikke blive 100% usynlig, men du kan skjule din online-status, låse din profil for fremmede og deaktivere din konto midlertidigt.
Hvordan gør man sådan folk kan dele ens opslag på Facebook?
Del et opslag fra din side i din gruppe
- Log på Facebook, og klik på dit profilbillede øverst til højre.
- Klik på Se alle profiler. Vælg derefter den side, du vil skifte til.
- Klik på Del under det opslag, du vil dele, og vælg Del i en gruppe.
- Klik på den gruppe, du vil dele til, tilføj eventuelt tekst, og klik på Slå op.
Hvad betyder skjul på profil på Facebook?
Skjul fra profil.
Når du skjuler noget, du har delt på Facebook, fra din profil, betyder det, at folk ikke kan se det, når de besøger din profil. Husk, at de ting, du har skjult på din profil, stadig er synlige for den målgruppe, de er blevet delt med, på andre steder på Facebook, f. eks. i feedet og ved søgning.
Kan man skjule opslag på Facebook?
Skjul et opslag fra dit feed
Gå til det opslag i dit feed, som du vil skjule. Øverst til højre i opslaget trykker du på Skjul. Hvis du vil vise opslaget igen, skal du trykke på Fortryd.
Hvornår skal man have samtykke til billeder?
Du skal have samtykke, når du deler portrætbilleder, markedsføringsmateriale eller private og følsomme situationer. Ifølge Datatilsynet afhænger reglen om samtykke af billedets type og formål.
Kan man være privat på Facebook?
Klik på menuen (tre streger øverst til højre). Klik på ”Privatindstillinger og konto” og slå "Privat konto" til. Herefter skal følgere anmode om at følge dig, og du skal godkende dem, inden de kan se dine opslag.
Hvorfor forsvinder mine opslag på Facebook?
Dine opslag bliver fjernet, fordi de overtræder Facebooks fællesskabsregler eller handelspolitikker. Det sker ofte på grund af automatisk filtrering, spam eller anmeldelser fra andre brugere.
Hvad betyder feed på Facebook?
Et feed på Facebook er den løbende opdaterede liste af opslag, billeder og videoer, som du ser, når du åbner appen eller hjemmesiden. Det fungerer som din personlige startside.
Hvem kan lave opslag på min Facebook?
Klik på dit profilbillede øverst til højre på Facebook. Vælg Indstillinger og privatindstillinger, og klik derefter på Indstillinger. Klik på Profil og tagging i kolonnen til venstre. Klik til højre for Hvem kan lave opslag på din profil? for at vælge målgruppen.