Hvordan reposter man et opslag på Facebook?

Man reposter (deler) et opslag på Facebook ved at klikke på Del-knappen under opslaget, vælge Del nu eller Del til feed, og derefter trykke på Slå op.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan deler jeg en andens opslag på Facebook?

Del et opslag, du ser i dit feed

  1. Under et opslag skal du klikke på Del nederst til højre.
  2. Vælg, hvor du ønsker at dele opslaget. Afhængigt af privatindstillingerne for opslaget vil du kunne se følgende valgmuligheder: Del nu. Del til feed. Del i din story (brugerdefineret) Send i Messenger. Del i en gruppe.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvorfor kan jeg ikke dele andres opslag på Facebook?

Du kan som regel ikke dele et opslag på Facebook på grund af opslagets privatindstillinger, en midlertidig midlertidig straf eller tekniske fejl. De tre mest almindelige årsager er:

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan gør man så man kan dele et opslag på Facebook?

For at gøre et opslag delbart på Facebook skal du ændre opslagets målgruppe til Offentligt, vælge Del og kontrollere dine privatlivsindstillinger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan gendanner man et opslag på Facebook?

Gendan arkiveret indhold

  1. Hvis du ser det indhold, du vil gendanne: Tryk på Indstillinger ud for indholdet. Tryk på Gendan på profil.
  2. Hvis du ikke ser det indhold, du vil gendanne: Tryk på Filtre øverst. Filtrer dit indhold, og følg vejledningen på skærmen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

How to Share Video From Youtube to Facebook - Full Guide



Hvordan kopierer man et opslag på Facebook?

Rediger et opslag, du har delt på Facebook

  1. Gå til dit opslag.
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre i opslaget.
  3. Tryk på Rediger opslag.
  4. Foretag ændringerne.
  5. Tryk på Gem.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan får man skjulte opslag frem igen på Facebook?

Få vist indhold, du har skjult på din profil

  1. Tryk på Menu øverst til højre på Facebook, og tryk derefter på dit navn.
  2. Tryk på Valgmuligheder og derefter på Aktivitetslog.
  3. Tryk på Loggede handlinger og anden aktivitet og derefter på Skjult fra profil for at gennemgå dem.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvorfor kan opslag på FB ikke deles?

Bemærk: Du kan ikke dele opslag med personer, der ikke var med i den oprindelige målgruppe (et opslag, der er delt med "Venner", kan f. eks. ikke deles "Offentligt").

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan gør man et opslag delbart?

For at gøre et opslag delbart på sociale medier som Facebook, skal du sikre dig, at dets synlighed er sat til "Offentligt". Hvis det er begrænset til "Venner", kan det ikke deles af andre.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvem kan dele mine opslag på Facebook?

Tryk på Menu øverst til højre på Facebook. Rul ned, tryk på Indstillinger og privatindstillinger, og tryk derefter på Indstillinger. Rul ned til afsnittet Målgruppe og synlighed, og tryk på Profil og tag. Tryk på Hvem kan se, hvad andre slår op på din profil?

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvornår er det bedst at dele et opslag på Facebook?

For Facebook, en platform centreret omkring at bygge samfund og fremme samtaler, er det bedste tidspunkt at poste mandag til fredag mellem kl. 9 og 12 – og i særlig grad tirsdag til torsdag. Kort sagt: Alle hverdage fra tidlig formiddag til midt eftermiddag.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på kursusfabrikken.dk

Hvordan deler man offentligt på Facebook?

Del et opslag fra en offentlig gruppe på din side

  1. Log på Facebook, og klik på dit profilbillede øverst til højre.
  2. Klik på Se alle profiler. Vælg derefter den side, du vil skifte til.
  3. Under det gruppeopslag, du vil dele, skal du klikke på Del og vælge Del nu (Offentligt).

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Hvordan laver man et fælles opslag på Facebook?

Sådan føjer du en kreatørsamarbejdspartner til dit Facebook-opslag på mobil

  1. Åbn Facebook-mobilappen, og begynd at oprette dit opslag.
  2. Naviger til Billede/video, og overfør video.
  3. Skriv opslagsoplysninger, og tryk derefter på Næste.
  4. I menuen Indstillinger for opslag skal du trykke på Samarbejdspartner.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Hvorfor kan jeg ikke dele på Facebook?

Du kan som regel ikke dele et opslag på Facebook på grund af opslagets privatindstillinger, en midlertidig midlertidig straf eller tekniske fejl. De tre mest almindelige årsager er:

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan reposter man en story, man ikke er tagget i?

Kommentarsektion. Hej 👋 du kan nu @ nævne profiler efter du har postet en story, så du kan ikke se tagget, men det er der. Efter du har postet din story, trykker du bare på de 3 prikker, så står der 'tilføj nævnelser'. Håber det besvarer dit spørgsmål.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på reddit.com

Hvordan sender jeg PB på Facebook?

Du sender en privat besked (pb) på Facebook ved at gå ind på personens profil, trykke på "Send besked" og skrive din tekst. Du kan også bruge Messenger direkte til at starte en ny samtale.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan gør man så ens opslag kan deles på Facebook?

For at gøre et opslag delbart på Facebook skal du ændre opslagets målgruppe til Offentligt, vælge Del og kontrollere dine privatlivsindstillinger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvordan deler man en Facebook side?

Tryk på Menu øverst til højre på Facebook, og tryk derefter på dit navn. Tryk på Skift profil øverst til højre, og vælg den side, du vil skifte til. Øverst i dit feed trykker du på Hvad har du på hjerte? Tilføj det link, du vil dele.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Kan folk på Facebook se, at man har været inde på deres profil?

Nej, folk kan ikke se, at du har været inde på deres profil. Facebook deler ikke oplysninger om, hvem der kigger på almindelige profiler, og der findes ingen apps, der kan vise det.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på m.facebook.com

Hvorfor kan jeg ikke dele billeder på Facebook?

Kontrollér, at du har en stabil wi-fi- eller netværksforbindelse. Prøv at overføre det oprindelige billede i stedet for en redigeret version. Kontrollér størrelsen på billedet. Vi anbefaler at overføre billeder på under 15 MB.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Kan man se, hvem der har set ens opslag?

Sådan ser du, hvem der kan have set din story: I afsnittet Stories øverst i dit feed trykker du på Din story. Tryk på Seere nederst til venstre på et billede eller en video i din story for at se, hvem der har set din story. Hvis du ikke ser dette, er der endnu ikke nogen, der har set din story.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvad sker der, når man skjuler et opslag på Facebook?

Skjul et opslag fra din side

Du kan muligvis skjule nogle opslag (eksempel: coverbilledeopdateringer, profilbillede) på din side. Når du skjuler et opslag, fjernes det fra din side, men ikke fra sidens aktivitetslog. Din sides aktivitetslog er kun synlig for personer med Facebook-adgang til din side.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på da-dk.facebook.com

Kan man genskabe et slettet opslag på Facebook?

Nej, man kan ikke finde eller gendanne et opslag, der er slettet permanent fra Facebook. Hvis du derimod har flyttet opslaget til papirkurven i stedet for at slette det helt, ligger det der i 30 dage, før det forsvinder.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com

Hvorfor forsvinder opslag på Facebook?

Dine opslag bliver fjernet, fordi de overtræder Facebooks fællesskabsregler eller handelspolitikker. Det sker ofte på grund af automatisk filtrering, spam eller anmeldelser fra andre brugere.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på facebook.com