Hvordan nulstiller man iPhone til fabriksindstillinger?

For at nulstille din iPhone til fabriksindstillinger skal du bruge Apple Support guiden: Gå til Indstillinger, tryk på Generelt, og vælg "Slet alt indhold og alle indstillinger". Husk altid at tage en backup af dine billeder og data, før du sletter telefonen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan nulstiller jeg min iPhone inden salg?

Gå tilbage til appen Indstillinger, og tryk på Generelt. Tryk derefter på Overfør eller nulstil [enhed], og tryk på Slet alt indhold og alle indstillinger. Hvis du bliver bedt om at indtaste koden til enheden eller koden til begrænsninger, skal du indtaste koden. Tryk på Slet [enhed].

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan laver man en hard reset på en iPhone?

For at udføre en hård genstart (tvungen genstart) på en nyere Apple-support (DK) iPhone, skal du trykke hurtigt på Lydstyrke op, trykke hurtigt på Lydstyrke ned, og derefter holde Sideknappen inde.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvad er forskellen på nulstil og slet alt indhold på iPhone?

Forskellen er, at nulstil kun ændrer bestemte indstillinger uden at slette dine personlige filer, hvorimod slet alt indhold og indstillinger sletter hele din telefon og fører den tilbage til fabriksstand.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Kan man nulstille iPhone uden Apple ID?

Du kan nulstille en iPhone uden dit Apple-id ved at sætte den i gendannelsesfunktion via en computer, men bemærk at Aktiveringslås vil kræve det oprindelige Apple-id, hvis funktionen "Find" er slået til på enheden.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Nulstil iPhone til fabriksindstillinger



Hvordan nulstiller jeg min iPhone, når den er låst?

Du kan nulstille en låst iPhone ved at bruge Apple Support, en computer med Finder eller iTunes eller iCloud Find min.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan fjerner man et Apple ID fra en iPhone?

For at slette eller fjerne dit Apple-id fra en iPhone, skal du blot logge ud af det i dine indstillinger. Hvis du vil slette hele din Apple-konto permanent, skal du gøre det via Apples officielle hjemmeside.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvad skal man huske, inden man nulstiller en iPhone?

Husk dette inden du nulstiller din iPhone eller iPad

  1. Sikkerhedskopier din iPhone eller iPad. Når du nulstiller din iPhone eller iPad vil alle dine oplysninger, som sagt blive slettet. ...
  2. Ophæv evt. pardannelser med andre Apple produkter. ...
  3. Slå iMessage og FaceTime fra på din iPhone eller iPad. ...
  4. Log ud af iCloud (Apple-id)

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på sparepart.dk

Hvorfor kan jeg ikke nulstille min iPhone?

Hvis din iPhone ikke kan nulstilles, kan det skyldes en fastlåst proces eller manglende Apple-kontooplysninger. Brug i stedet computeren til at tvinge en gendannelse. Det er den mest effektive metode til at nulstille enheden, hvis telefonens menu ikke reagerer.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på avxperten.dk

Hvordan genstarter man en iPhone til fabriksindstillinger?

Slet og nulstil din enhed

Gå til Indstillinger. Tryk på Generelt. Tryk på Overfør eller Nulstil [enhed]. Tryk på Slet alt indhold og alle indstillinger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan resetter man en iPhone uden kode?

Du kan nulstille din låste iPhone uden koden ved at bruge en computer eller iCloud. Processen sletter alle dine data og indstillinger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvad sker der, hvis man nulstiller netværksindstillinger på iPhone?

Nulstil netværksindstillinger: Alle netværksindstillingerne fjernes. Desuden nulstilles det enhedsnavn, der er tildelt i Indstillinger > Generelt > Om, til “iPhone”, og certifikater, der er godkendt manuelt (f. eks. til websteder), ændres til ikke-godkendt.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan sletter jeg alt på min iPhone?

Slet iPhone via Indstillinger

  1. Gå til appen Indstillinger på din iPhone.
  2. Tryk på Generelt, tryk derefter på Overfør eller nulstil iPhone.
  3. Tryk på Slet alt indhold og indstillinger.
  4. Skriv koden til din iPhone eller adgangskoden til din Apple-konto, hvis du bliver bedt om det.
  5. Tryk på Fortsæt for at bekræfte.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan gendanner jeg til fabriksindstillinger?

Du kan gendanne fabriksindstillingerne på din enhed ved at slette dine personlige data, hvilket gøres forskelligt afhængigt af, om du bruger en iPhone eller en Android-telefon. Husk at tage en sikkerhedskopi af dine ting, før du starter.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvad skal man gøre, når man sælger sin iPhone?

Log ud af iCloud, iTunes Store og App Store. Gå til Indstillinger > [dit navn], rul ned, tryk på Log ud, skriv adgangskoden til din Apple-konto, og tryk derefter på Slå fra. Slet alt indhold og indstillinger, der indeholder personlige oplysninger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan tvinger jeg min iPhone til at genstarte?

For at tvinge din iPhone til at genstarte, skal du trykke hurtigt på knappen Skru op, derefter Skru ned og til sidst holde sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvor lang tid tager det at nulstille en iPhone?

At nulstille en iPhone til fabriksindstillingerne tager typisk mellem 2 og 30 minutter. Den præcise tid afhænger af din iPhone-model og mængden af data, der skal slettes fra telefonen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på swappie.com

Kan man nulstille en låst iPhone?

Du kan nulstille en låst iPhone ved at bruge Apple Support, en computer med Finder eller iTunes eller iCloud Find min.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvad sker der, hvis man nulstiller?

Det fjerner apps og indstillinger, men bevarer dine dokumenter, billeder og andre personlige data. Denne indstilling, der også kaldes Nulstil, geninstallerer Windows og fjerner alle dine personlige filer, apps og indstillinger. Den er ideel til en frisk start, eller når du forærer eller sælger din pc.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.microsoft.com

Hvordan nulstiller man en ny iPhone?

For at nulstille din iPhone til fabriksindstillinger skal du gå til Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil iPhone og vælge Slet alt indhold og alle indstillinger.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan nulstiller jeg min iPhone uden Apple-ID?

Hvordan nulstiller man en iPhone uden Apple-id?

  1. Sluk din iPhone.
  2. Tryk og hold hjem-knappen nede. Mens du holder knappen inde, skal du forbinde din iPhone til en computer via et USB-kabel. ...
  3. Derefter åbner du iTunes. ...
  4. Når du er inde i iTunes, skal du gendanne din iPhone.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på fixphone.dk

Hvordan nulstiller jeg min telefon?

For at nulstille din telefon til fabriksindstillinger skal du tage backup af dine data og vælge det rette menupunkt. Processen afhænger af, om du bruger en iPhone eller en Android-enhed.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Kan man slette et gammelt Apple-id?

Ja, man kan godt slette sin Apple-konto (Apple-ID) permanent ved at gå ind på Apples officielle administration af Data og anmodninger om personlige data, logge ind og vælge at slette kontoen.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på privacy.apple.com

Er Apple-id det samme som Apple-konto?

Ja, et Apple-id er det samme som en Apple-konto, idet Apple har ændret navnet, så Apple-id nu hedder Apple-konto. Du logger stadig ind med den samme e-mailadresse eller det samme telefonnummer og din adgangskode som før.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com

Hvordan fjerner jeg en iPhone fra iCloud?

Fjern en enhed fra Find enheder på iCloud.com

  1. Gå til icloud.com/find, og log derefter ind på din Apple-konto (om nødvendigt). Tip: Hvis du vil logge ind uden at indtaste en kode til tofaktorgodkendelse, skal du vælge. ...
  2. Vælg den enhed, du vil fjerne, på listen over enheder. ...
  3. Vælg Fjern denne enhed.

 Anmodning om fjernelse Se det fulde svar på support.apple.com