Facebook viser venneforslag ("Personer, du måske kender") baseret på fælles venner, fælles netværk eller profiloplysninger, samt delt aktivitet eller uploadede kontaktlister. Du kan læse mere på Facebook Hjælp for officielle detaljer.
Hvorfor kommer der venneforslag op på Facebook?
Venneforslag kommer fra ting som f. eks.:
For at tilføje en person som en ven fra Personer, du måske kender, kan du sende vedkommende en venneanmodning. Hvis du ikke bryder dig om et forslag, kan du fjerne det. Læs om, hvordan du skjuler forslag til personer, du måske kender, fra dit feed.
Hvordan finder Facebook frem til venneforslag?
Venneforslag kommer fra ting som f.eks.:
- Fælles venner.
- Dine profiloplysninger og dit netværk (f. eks. ...
- Din Facebook-aktivitet (eksempel: at deltage i grupper eller blive tagget på det samme billede eller opslag).
- Kontakter, som du eller en, du kender, har overført til Facebook eller Messenger.
Kan man se, hvem der besøger ens profil på Facebook?
Nej, man kan ikke se, hvem der besøger ens personlige profil på Facebook. Ifølge Facebook Hjælp sporer platformen det ikke, og det er derfor ikke muligt at få en liste over besøgende.
Kan folk se, hvis man søger dem på Facebook?
Nej, folk kan ikke se, hvis du søger efter dem eller besøger deres profil på Facebook. Facebook sender ikke besked om søgninger eller almindelige besøg.
Hvem har jeg ansøgt på Facebook?
Hvis fanen Venner er fastgjort til din fanebjælke, skal du trykke på Venner for at åbne den. Se, hvordan du tilpasser din fanebjælke på Facebook. Tryk på Se alle ud for Venneanmodninger. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter på Vis sendte anmodninger.
Kan man se, hvem der har set ens profil?
For at se, hvem der har set din story, skal du åbne storyen og swipe op på skærmen. Du kan se antallet af og Instagram-brugernavnene på de personer, der har set hvert billede eller hver video i din story. Hvis du har delt din story på Facebook, kan du rulle ned for at få vist, hvem der har set din story på Facebook.
Kan man se, hvem der har søgt på ens Facebook?
Facebook giver ikke folk mulighed for at spore, hvem der ser deres profil. Apps fra tredjepart kan heller ikke levere denne funktion. Hvis du støder på en app, som hævder, at den kan levere denne funktion, opfordrer vi dig til at anmelde appen.
Kan man se, hvem man har ansøgt på Facebook?
Tryk på Menu øverst til venstre på Facebook. Tryk på Venner. Tryk på Se alle ud for Venneanmodninger.
Kan man slå venneforslag fra på Facebook?
Det er ikke muligt helt at slå funktionen "Personer, du måske kender" fra på Facebook, men du kan fjerne enkelte forslag, skjule dem midlertidigt fra dit feed eller begrænse, hvem der kan finde dig.
Kan man slå venneforslag fra?
Hvordan fjerner jeg et venneforslag? Hvis du mener, at et forslag ikke er nyttigt, kan du fjerne det. Fjernelse af uhensigtsmæssige forslag hjælper med at forbedre Personer, du måske kender, så du ser færre lignende forslag.
Hvordan gør jeg min venneliste privat?
Gå ind på din Facebook-profil, klik på tandhjulet (Indstillinger). Scroll ned til overskriften "Målgruppe og synlighed" Under “Sådan kan folk finde og kontakte dig” kan du indstille, hvem der kan sende dig venneanmodninger, og hvem der kan se listen over dine venner på din profil.
Hvordan dukker venneforslag op på Facebook?
Venneforslag kommer fra ting som f.eks.:
- Fælles venner.
- Dine profiloplysninger og dit netværk (f. eks. ...
- Din Facebook-aktivitet (eksempel: at deltage i grupper eller blive tagget på det samme billede eller opslag).
- Kontakter, som du eller en, du kender, har overført til Facebook eller Messenger.
Hvorfor forsvinder venner på Facebook?
Hvis du har blokeret en person, eller personen har blokeret dig, kan du ikke se vedkommendes profil. Hvis du har ekstra Facebook-profiler, skal du administrere blokeringen fra hver af dine profiler separat. Læs mere om at blokere på Facebook.
Kan folk se, hvis man kigger på deres Facebook-profil?
Nej, folk kan som udgangspunkt ikke se, når du kigger på deres almindelige Facebook-profil, men der er få undtagelser som opslag og historier.
Kan man se, hvem der tjekker ens profil på Facebook?
Nej, det kan man ikke. Ifølge Facebook Hjælp giver Facebook ikke brugere mulighed for at se eller spore, hvem der besøger deres profil.
Kan folk se, at man kigger på deres Instagram?
Nej, folk kan som udgangspunkt ikke se, at du kigger på deres profil, medmindre du laver en handling, der afslører dig. Du kan trygt kigge på billeder og opslag uden at blive opdaget.
Hvordan kan man se, hvem der har kigget på ens Facebook?
Sådan ser du, hvor mange der har besøgt din side:
- Log på Facebook, og klik på dit profilbillede øverst til højre.
- Klik på Se alle profiler. Vælg derefter den side, du vil skifte til.
- Klik på Meta Business Suite i menuen til venstre.
- Klik på Indblik i menuen til venstre.
- Klik på Resultater.
- Rul ned til Facebook-besøg.
Hvem har slettet mig som ven på Facebook?
App'en 'Who Deleted Me' giver nemlig et overblik over dine nye Facebook-venskaber, samt hvem der sletter dig som ven. Den fortæller dig også, hvilke venskaber der er forsvundet, fordi vedkommende har deaktiveret sin profil – den lidt blidere årsag til mistede venner.
Hvem kan sende mig venneanmodninger?
Rediger, hvem der kan tilføje dig som ven
Rul ned, tryk på Indstillinger og privatindstillinger, og derefter på Indstillinger. Rul ned til Målgruppe og synlighed, og tryk på Sådan kan folk finde og kontakte dig. Tryk på Hvem kan sende dig venneanmodninger? Tryk på Alle eller Venners venner.
Kan folk se, hvis man sletter dem på Facebook?
Når du sletter din konto, vil andre ikke kunne se den på Facebook.
Hvad betyder blå prik på Facebook?
Hvis der vises en blå prik ud for et søgeresultat, betyder det, at det er en konto, som har delt opslag, du endnu ikke har set. Læs mere om, hvordan du finder opslag med Søg og udforsk.
Kan man se, hvis man bliver fjernet som ven på Facebook?
Den profil, du har fjernet som ven, får ikke besked om det.
Hvordan kan jeg se om hvem har set min Facebook historie?
Sådan ser du, hvem der kan have set din story: Tryk på Din story øverst i dit feed. Tryk på Seere nederst til højre på et billede eller en video i din story for at se, hvem der har set din story.