Et opslag gøres delbart ved at ændre dets privatlivsindstillinger til Offentligt, så knappen "Del" bliver aktiv for andre.
Hvordan gør jeg så mit opslag kan deles?
For at gøre et opslag delbart på sociale medier som Facebook, skal du sikre dig, at dets synlighed er sat til "Offentligt". Hvis det er begrænset til "Venner", kan det ikke deles af andre.
Hvorfor kan opslag ikke deles på Facebook?
Du kan som regel ikke dele et opslag på Facebook på grund af opslagets privatindstillinger, en midlertidig midlertidig straf eller tekniske fejl. De tre mest almindelige årsager er:
Hvordan gør man noget delbart på FB?
For at gøre et opslag delbart på Facebook skal du ændre opslagets målgruppe til Offentligt, vælge Del og kontrollere dine privatlivsindstillinger.
Hvordan deler jeg en andens opslag på Facebook?
Del et opslag, du ser i dit feed
- Under et opslag skal du klikke på Del nederst til højre.
- Vælg, hvor du ønsker at dele opslaget. Afhængigt af privatindstillingerne for opslaget vil du kunne se følgende valgmuligheder: Del nu. Del til feed. Del i din story (brugerdefineret) Send i Messenger. Del i en gruppe.
Undgå hul ved opstart på ærme
Hvordan reposter man et opslag på Facebook?
Sådan deler du en anden persons opslag fra feedet i din story:
- Tryk på Del under billedet eller videoen i feedet.
- Tryk på Tilføj i story.
- Tryk på (iPhone eller iPad) eller (Android) Næste nederst til højre.
- Tryk på Del.
Hvordan gør man sådan folk kan dele ens opslag på Facebook?
Del et opslag fra din side i din gruppe
- Log på Facebook, og klik på dit profilbillede øverst til højre.
- Klik på Se alle profiler. Vælg derefter den side, du vil skifte til.
- Klik på Del under det opslag, du vil dele, og vælg Del i en gruppe.
- Klik på den gruppe, du vil dele til, tilføj eventuelt tekst, og klik på Slå op.
Hvordan gør man et opslag på Facebook offentligt?
Indstil målgruppe for opslag
Når du deler indhold på Facebook, kan du vælge en bestemt målgruppe, som er de eneste, der kan se indholdet. Lige under dit navn er der en grå boks med teksten Offentligt. Klikker du på den, får du mulighed for at tilpasse, hvem der kan se opslaget, før du deler.
Hvem kan dele mine opslag på Facebook?
Tryk på Menu øverst til højre på Facebook. Rul ned, tryk på Indstillinger og privatindstillinger, og tryk derefter på Indstillinger. Rul ned til afsnittet Målgruppe og synlighed, og tryk på Profil og tag. Tryk på Hvem kan se, hvad andre slår op på din profil?
Hvorfor kan jeg ikke dele billeder på Facebook?
Kontrollér, at du har en stabil wi-fi- eller netværksforbindelse. Prøv at overføre det oprindelige billede i stedet for en redigeret version. Kontrollér størrelsen på billedet. Vi anbefaler at overføre billeder på under 15 MB.
Hvordan deler man et opslag i en gruppe på Facebook?
Log på Facebook, og klik på dit profilbillede øverst til højre. Klik på Se alle profiler. Vælg derefter den side, du vil skifte til. Under det gruppeopslag, du vil dele, skal du klikke på Del og vælge Del nu (Offentligt).
Hvad betyder del i feed?
At dele i feed betyder, at du sender et opslag, et billede eller en nyhed ud på din egen hovedside (dit feed), så dine venner eller følgere kan se det.
Hvorfor ser folk ikke mine opslag på Facebook?
Du kan ikke se dit opslag på Facebook på grund af forkerte privatlivsindstillinger, en afventende godkendelse eller et brud på reglerne.
Hvorfor kan mine opslag på Facebook ikke deles?
Andre kan ikke dele dit opslag, fordi opslagets målgruppe er begrænset, din profil er privat, eller indholdet er låst af specifikke gruppe- og sideindstillinger. Hvis dit opslag f.eks. kun er indstillet til at blive vist for "Venner", kan det ikke deles offentligt eller til personer, som ikke er med i den oprindelige målgruppe.
Hvorfor kan jeg ikke dele andres opslag på Facebook?
Du kan som regel ikke dele et opslag på Facebook på grund af opslagets privatindstillinger, en midlertidig midlertidig straf eller tekniske fejl. De tre mest almindelige årsager er:
Hvordan laver man et fælles opslag på Facebook?
Sådan føjer du en kreatørsamarbejdspartner til dit Facebook-opslag på mobil
- Åbn Facebook-mobilappen, og begynd at oprette dit opslag.
- Naviger til Billede/video, og overfør video.
- Skriv opslagsoplysninger, og tryk derefter på Næste.
- I menuen Indstillinger for opslag skal du trykke på Samarbejdspartner.
Hvordan gør man så et opslag kan deles?
For at gøre et opslag delbart på sociale medier som Facebook, skal du sikre dig, at dets synlighed er sat til "Offentligt". Hvis det er begrænset til "Venner", kan det ikke deles af andre.
Hvordan deles opslag på Facebook?
Du deler et opslag på Facebook ved at trykke på knappen Del, vælge hvor du vil dele det, og derefter bekræfte.
Hvordan gør man så folk kan dele ens opslag på Facebook?
For at gøre et opslag delbart på Facebook skal du ændre opslagets målgruppe til Offentligt, vælge Del og kontrollere dine privatlivsindstillinger.
Hvordan gør jeg min Facebook offentlig?
Tryk på Menu øverst til højre på Facebook. Rul ned, og tryk på Indstillinger og privatindstillinger og derefter på Indstillinger. Rul ned til afsnittet Målgruppe og synlighed, og tryk på den indstilling, du vil ændre privatindstillingerne for.
Hvem kan se mit opslag på Facebook?
Hvem der kan se dine opslag på Facebook afhænger af den målgruppe, du vælger, når du opretter et opslag, eller dine generelle indstillinger for Offentligt, Venner eller Kun mig.
Hvornår er det bedst at dele et opslag på Facebook?
For Facebook, en platform centreret omkring at bygge samfund og fremme samtaler, er det bedste tidspunkt at poste mandag til fredag mellem kl. 9 og 12 – og i særlig grad tirsdag til torsdag. Kort sagt: Alle hverdage fra tidlig formiddag til midt eftermiddag.
Hvordan giver man andre adgang til Facebook?
For at give adgang til en Facebook-side, skal du skifte til sidens profil, klikke på "Professionelt kontrolpanel" eller "Indstillinger", vælge "Sideadgang" (eller "Sidestatus"), klikke på "Tilføj ny" og indtaste navnet eller e-mailadressen på den person, du vil invitere.
Hvordan deler jeg billeder på Facebook?
Del billeder på Facebook
- Tryk på Billede øverst i dit feed.
- Vælg billeder fra din telefons kamerarulle, og tryk derefter på Næste.
- Det kan du gøre: Tryk på Vælg layout, hvis du overfører flere billeder. Tryk på Luk for at lukke layoutmulighederne. Tryk på + Album for at tilføje eller oprette et album. ...
- Tryk på Slå op.