Du deler iCloud+ lagerplads med din familie ved at opsætte Familiedeling, vælge Abonnementer og aktivere iCloud+. Du skal have et betalt iCloud+ abonnement på 200 GB eller 2 TB.
Hvordan deler jeg iCloud lagringsplads med Familie?
Du deler iCloud+ med din familie ved at opsætte Familiedeling på din enhed, vælge dit iCloud+-abonnement og invitere familiemedlemmer. Det kræver et betalt iCloud+-abonnement (50 GB, 200 GB eller 2 TB), som kan deles med op til fem andre personer.
Hvordan iCloud til flere familiemedlemmer?
Vælg Apple-menuen , klik på Systemindstillinger, og klik derefter på Familie. Klik på Abonnementer, og vælg derefter iCloud+. Klik på Del med familien. Følg vejledningen på skærmen.
Hvordan fungerer familiedeling på iPhone?
Sådan kommer du i gang med Familiedeling
Familiedeling indstilles ved, at en voksen i din husstand – familiearrangøren – inviterer de andre familiemedlemmer. Når medlemmer tilmelder sig, får de adgang til familiedelingsgruppens abonnementer og indhold, der kan deles.
Hvordan laver jeg familiedeling?
Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på dit navn. Tryk på Familie, og tryk derefter på Fortsæt. Følg vejledningen på skærmen for at indstille din familie og invitere familiemedlemmerne.
How To Share your iCloud+ Storage, Subscriptions and Purchases with Others!
Hvorfor virker familiedeling ikke?
Sørg for, at du bruger den samme Apple-konto til Familiedeling og Medier og køb. Og sørg for, at Deling af køb er slået til. Bed derefter dine familiemedlemmer om at kontrollere deres indstillinger. Hvis du vil dele køb med din familiegruppe, skal du og de personer, du forsøger at dele med, slå deling af køb til.
Kan man dele Apple ID?
Undgå at dele en Apple-konto
Apple anbefaler, at du ikke deler din Apple-konto. I stedet kan du indstille Familiedeling, så hver person bruger sin egen Apple-konto. På denne måde kan familien dele køb, abonnementer og meget mere uden at dele personlige oplysninger som e-mail, tekstbeskeder og adgangskoder.
Hvad koster iCloud Family?
iCloud+ 2 TB 89 kr./måned
Hold din personlige mailadresse skjult for andre. Tilpas din iCloud-mailadresse med et personligt domænenavn. Opbevar, analysér og se krypteret video fra dine sikkerhedskameraer i hjemmet. Del et abonnement på iCloud+ med op til fem familiemedlemmer.
Hvordan deler man sin lokation med andre?
Del din aktuelle lokation i Google Maps
- Åbn Google Maps-appen. på din Android-telefon eller -tablet. ...
- Tryk på dit profilbillede eller forbogstav Lokationsdeling Ny deling.
- Vælg, hvor længe du vil dele din aktuelle lokation.
- Tryk på profilen for den person, du vil dele din aktuelle lokation med. ...
- Tryk på Del.
Hvordan skaber man plads i iCloud?
Frigør plads i iCloud
- Tjek Anbefalet til dig på din iPhone og iPad.
- Reducer størrelsen på din iCloud-sikkerhedskopi.
- Slet fotos i iCloud-fotos.
- Slet mapper eller arkiver i iCloud Drive.
- Slet sms'er og bilag i Beskeder.
- Slet beskeder og administrer Mail.
- Slet plakater og fotos til Kontakter.
- Slet indtalte memoer.
Hvem kan se min iCloud?
Del med venner og familie. Du kan dele oplysninger, der er gemt i iCloud, og samarbejde med andre. Du beslutter, hvem der kan se dit indhold, og hvem der kan foretage ændringer. Hvis samarbejdspartnere foretager ændringer af indholdet, kan alle se ændringerne i realtid.
Hvordan deler man en app med familiedeling?
Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Familie. Tryk på Deling af køb. Tryk på dit navn, slå Del mine køb til, og følg instruktionerne på skærmen.
Hvis jeg sletter billeder på min iPhone, bliver de så også slettet på iCloud?
Ja, hvis iCloud Fotos er slået til på din iPhone, bliver billederne også slettet i iCloud og på alle dine andre enheder. De slettes overalt, fordi funktionen synkroniserer dit bibliotek i realtid. Du kan læse mere om funktionen hos Apple-support.
Er iCloud og lagringsplads det samme?
iCloud-lagringsplads opbevarer dine billeder, arkiver, noter og andre data sikkert i skyen og holder dem automatisk opdateret på alle dine enheder, der er logget på med den samme Apple-konto. Lagringsplads på din enhed er lagringspladsen på din Apple-enhed, f. eks. din iPhone eller iPad.
Hvordan får man sine billeder fra iCloud?
Du kan hente billeder fra iCloud ved at bruge iCloud Fotos via en webbrowser, slå synkronisering til på en ny Apple-enhed eller installere iCloud til Windows på en pc.
Hvordan styrer jeg mit barns iPhone?
Tryk på dit barns navn under Familie. Tryk på Indhold og anonymitet. Indtast din adgangskode for Skærmtid, hvis du bliver bedt om det. Under Tillad ændringer af skal du vælge de funktioner eller indstillinger, du vil tillade ændringer af, og derefter vælge Tillad eller Tillad ikke.
Hvordan deler jeg min iCloud-plads med familien?
På din iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger > Familie. Tryk Abonnementer, tryk så på iCloud+, og følg derefter vejledningen på skærmen. På din Mac: Vælg Apple-menu > Systemindstillinger, og klik derefter på Familie i indholdsoversigten. Klik på Abonnementer, klik på iCloud+, og klik derefter på Del med familien.
Hvad gør jeg, når iCloud er fyldt?
Når din iCloud er fuld, kan du slette gamle sikkerhedskopier, rydde op i billeder og filer eller købe mere plads.
Er Apple-konto og iCloud konto det samme?
Du bruger din Apple-konto til at få adgang til iCloud og alle andre Apple-tjenester.
Kan andre se min lokation på iPhone?
Du kan stoppe delingen af din lokalitet med en bestemt ven eller skjule din lokalitet for alle. Stop deling med en ven: Tryk på Personer nederst på skærmen, og tryk derefter på navnet på den person, du ikke vil dele din lokalitet med. Tryk på Stop deling af min lokalitet, og tryk derefter på Stop deling af lokalitet.
Kan jeg spore min søns iPhone?
Find et familiemedlems enhed
Når du har delt din lokalitet med medlemmer af din familiedelingsgruppe, kan de hjælpe dig med at finde en mistet enhed, der er tilføjet i appen Find. Se Find en enhed i Find. Dine enheder står øverst på listen, og derunder står dine familiemedlemmers enheder.
Hvordan deler jeg lokation på iPhone?
Du kan hurtigt dele din lokation via Beskeder-appen: Åbn en samtale, tryk på +-knappen (eller Placering-ikonet), vælg Lokalitet, og tryk på Del.
Hvordan får jeg mere plads i min iCloud?
Du kan opgraderer din iCloud-lagringsplads direkte på din Apple-enhed ved at åbne Indstillinger, trykke på dit navn, vælge iCloud og derefter trykke på Lagringsplads eller Få mere lagringsplads.
Hvordan kan jeg se, hvad der ligger på min iCloud?
Du kan se, hvad der ligger på din iCloud, ved at bruge din iCloud på nettet, tjekke via din iPhones indstillinger eller åbne iCloud Drive på din computer.
Hvordan køber jeg mere lagerplads?
Du kan købe mere lagerplads ved at opgradere en cloud-tjeneste som iCloud eller Google One, da man ikke kan udvide den fysiske plads på en telefon eller tablet.